Dobrý kabaret tady, už i mi oblíbenci propadají totální hysterii .
Za chvíli tu už nebudu mít co číst, vždyť to tu vypadá jako na dívčím internátu.
Dobrý kabaret tady, už i mi oblíbenci propadají totální hysterii .
Za chvíli tu už nebudu mít co číst, vždyť to tu vypadá jako na dívčím internátu.
Tak úprimne, jeho jediná možnosť je Mercedes bezohľadu na to, jak absúrdne to znie a normálne si idem umyť ruky po tom čo to dopíšem.
Ferrari je pasé, nemyslím, že by mal Max alebo aj Ferrari vôbec záujem o dvojicu Lec/Max. Na druhú stranu u nich asi nikdy nevieš kedže dotiahli Lewisa
McLaren nič, neexistuje dôvod meniť Oscara/Landa za Maxa
Teoreticky verím, že by sa možno chcelo do toho pustit Aston Martinu ale je otázne ako moc verí Max tomu projektu, resp. verím, že by tam muselo byť riadne uistenie a ukázanie celej “pravdy” ako na tom projekt bude.
Bezohľadu na to, Maxa mám rád atď, ale ja som fanúšik hlavne RB a v podstate je mi jedno či bude nosiť tituly Max, Latifi alebo Arabela. Bohužiaľ, to asi na nejaké tituly najbližšiu dobu nevyzerá
Mclaren udělal velký posun nahoru. Ferrari a Mercedes taky trochu, ale už ne tak výrazný. Po letní pauze jsem automaticky očekával zlepšení RB, ale to nějak nepřišlo. Právě proto zdvíhám varovný prst. Na druhou stranu se Emil nenechal zlákat Mercedesem, takže lámat nad RB hůl je ještě předčasné. Další měsíce a nejspíše i zimní pauza prozradí více.
V každém případě nás čeká velice pestré období.
Platí i pr @Triper
Ta poslední věta je smutná.
Vždyť nastává snad to nejzajímavější období pro fanouška Redbullu od doby, kdy odkoupili Jaguar.
Cesta je cíl, ne nějaké tituly.
Osobně bych neviděl McL zas tak zabetonovaný (myslím zcela obecně, nejde jen o Maxe).
Oni jsou sice Norris a Piastri velmi silná dvojka, ale je dost otázkou, jak dlouho budou spolu fungovat a klidně se i může některý z nich ve vztahu k týmu docela sesypat.
Pokud by například letos Max udělal titul a Lando ztrácel třeba 5 bodů, tak podle mne půjde jeho vztah k McL na naprostý bod mrazu, s ohledem na to prohození v Maďarsku a nestanovení týmové jedničky A přirozeně to platí i opačně, pokud by začali Landa tlačit zcela extrémně, tak to vůbec nepotěší Oscara.
Jinak si taky nemyslím, že by chtěli Maxe, to by vztahy s kterýmkoli zbylým z dvojice určitě nevylepšilo, byl bych jen opatrný s argumentem o tom, jak mají výbornou jezdeckou dvojici, reálně se může narušit nejspíš o dost snáze, než by se mohlo zdát…
Toto som cital aj ja, len mi to nekoresponduje s realitou. Ked sa monopost na 24 navrhuje pocas 23, tak o akom dotiahnuti konkurencie je rec? RB 23 totalne rozdrvil vsetkych…
A co sa tyka pripadneho prestupu Maxa, som velmi zvedavy. Jeho odchod z F1 je mozny, ale nateraz tomu moc neverim a ak prestup, tak to vidim tak, ako to napisal @rHapo
Uz dlhsie som to videl na Maxa v Mercedese, otazka bola ci od 25, alebo 26. Teraz vieme, ze 25 to nebude, 26 je asi otvoreny podla rozlozenia sil a info o motoroch. Kazdopadne, teraz si uz zelam, nech tam aspon 25 aj 26 este zostane…
Budem velmi zvedavy, ako sa mu bude darit a ako sa bude spravat, ked celu sezonu nebude mat vitazne auto, mozno ani na podia a ked niektori pisali o Hamiltonovi, ze rychlo odchadza, ked sa im tak nedari, tak predsalen to boli po 21 az 3 roky a nie pol sezony ako to ma Max teraz, tak by mohol byt loajalny a zostat, ukazat svoje kvality opat v slabsom monoposte a snad aj psychicku vyzretost (prave na to som zvedavy, ked si spomeniem napr. na Madarsko).
V tomto bude hrat velku rolu samozrejme Horner, ako to cele zmanazuje a (ne)zvladne
Ne 3+1, ale 1+3.
Ne, je to 3+1. Ty jsi teda fanoušek
No z mojho pohladu to je tak ze 23 auto bolo sice dominantne ale uz tam tusili v rbr ze sa dotiahnu superi a namiesto evolucie priniesli bazukovu “revoluciu” a mysleli si ze im to donesie pozadovane zlepsenie ale zjavne sa preratali, nech uz na tom robil ktokolvek
Prikladam obrazok
Ja tu teoriu chapem, len ak je to tak, tak ich uvahy boli predcasne.
Stale mali obrovky naskok v tom case a s evoluciou by nadalej viedli, samozrejme uz nie ako v 23, pole sa vyrovnava…
Ale toto bol zjavne risk, ktory sa nevyplatil.
No a druha otazka je, ze ci za tym stal primarne Newey alebo Wache, ale to nevyriesime
To si možu nechať do motivačných videi, ja mám u prdele nejakú cestu. Kľudne nech tu RB dominuje 30 rokov v kuse a dáva každému 45 sekúnd v závode.
Nemyslím si, že ich dvojica ostane pokope. Ale skôr sú v situáci kedy nepotrebujú angažovať dobrého jazdca aj keby sa hneď zajtra Oscar a Lando pohádajú. Buď ostane jeden alebo druhý, McLaren “má vyhraté”.
Nie podobne jak v RB, keď odíde Max tak Peréz proste nie je materiál na titul (jedine v extrémne dominantnom aute)
On má myslím nějakou speciální.
1+3 nebo 1+1+1+1.
Že klidně může po prvnim roce i do Williamsu nebo někam. A pak zase zpátky.
3+1 si myslím, že nemá určitě. Takový kontrakty Mercedes nedává. Nedali to ani Hamiltonovi v peaku.
Tak Kimi je výš, než Ham ne?
To jsi ty.
To víš, já neperu prachy přes Panamu, jako ty
Zdá se mi to, nebo ten člověk má spíš nějaká chapadla, než prsty?