Ohromujúcu britskú GP ovládol Sainz, preteky začali hororovou nehodou | Magazín F1 - F1online.sk

Britská GP ponúkla vskutku strhujúce divadlo. Na tieto preteky budeme spomínať ešte dlho a boli nabité akciou. Stručne zhodnotiť ju môžeme asi nejako nasledovne: na úvod hororová nehoda, v jej priebehu prečudesné rozhodnutia boxového múrika Ferrari a na jej konci víťazstvo Carlosa Sainza.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/69494/ohromujucu-britsku-gp-ovladol-sainz-preteky-zacali-hororovou-nehodou

Carlosovi to prajem. Víťazstvo si uz zaslúžil a ho aj potreboval- aj keď Ferrari to asi moc nepotešilo.

Škoda pre Charlesa. To je rozhodne po Zhou nešťastník dňa.

Super Lewis :+1:t2: Výborne body pre tim. My to Ferrari ešte doženieme do konca roka :joy: 6 poddi z 10 pretekov pre Merc. A táto pace ukazuje že rozhodne nie posledné a môže byt čoskoro aj dvojité - Maďarsko majú obaja radi. Trosku chyba QP paradoxne ale v Race už to auto je veľmi slušne. A nijak hrozne neskace :pray:t2:

Perez so šťastím.

Mick :heart: Prajem mu to veľmi.

1 Like

Bravo, bravo, bravo. Výborný výkon od Lewisa, víťazstvo Carlosa poteší, už sa patrilo, aby sa postavil na najvyšší stupienok. To, čo sa dialo vo Ferrari nepochopím, Charles po dnešku môže dať výpoveď, aspoň si ušetrí nervy. Krásny závod, nádherné predstavenie.

1 Like

Som sam kto ma pocit ze Leclercovi to vo Ferrari zacina liezt poriadne na nervy? Alonso style.

Jasne že áno. Mal to byt dreamteam. Po dnešnej veľkej cene to bude Binnoto vs Leclerc. Pri reakčnej rýchlosti vo Ferrari to bude bohužiaľ Binnoto kto zotrvá

Som zvedavá koľko bude penalizácii po závode. Manéver, za ktorý dostal Esteban Ocon v Monaku päť sekúnd som videla počas pretekov niekoľkokrát.

Za mě je dneska největší borec Leclerc. S poškozeným vozem a s nepochopitelnou strategií nezajet pod SC pro čerstvé pneumatiky, se na konci bránil neuvěřitelně. :+1:

1 Like

Lewis začína robiť pekné nervy haterikom !
Keep pushing !!!

Mick super

Píšem vedľa ze keby bol dôvod prečo nezíska ten titul tam obrázok tak vyzerá takto

Oni sú niekedy neuveriteľný

Jeden by si aj myslel, že Leclerc má tento rok bojovať o titul, no vo Ferrari majú zjavne inú predstavu. Takýto dlhotrvajúci taktický prekauč som v efjednotke ešte nevidel.

4 Likes

A Čo take Charles spravil ?

Jedine podstatne dnes je aj tak toto

No jo, jenže je jednoznačně dnešním poraženým.

Ukájajúci sa rasista, to bude o 20 rokov exponát v múzeu.

Mega race, možno najlepšie preteky aké som videl, teda čo sa týka akcie a výšky krvného tlaku.

Gratulujem Carlosovi…
A ty Charles, neboj, my si tie preteky nabudúce vyhráme sami, nepotrebujeme žiadneho tímového stratéga, držím palce… .

Leclerc lenže nemá kde získať titul. Mrrcedes full, Red Bull full, Alpine to sa nestane, McLaren taktiež nič moc a Ferrari ho trollí

Bohužel ano, soucítím s ním, a oceňuju jak se pral s tím co měl. Každopádně mohl klidně ztratit ještě jednu pozici… :thinking: :sweat_smile:

1 Like

Dneska to nebol deň tímových jednotiek.
Max mal problém, Charles zničené krídlo i taktiku a George zas skončil v prvom kole :thinking::see_no_evil:

1 Like

Vettel aspoň vzdoroval Ferrari + Mercedesu 3/4 sezóny :smiley: Tento rok chcú dať asi vlastný rekord v sabotovaní svojho jazdca.

1 Like

Ja ho nemam rad a mne nerobi nervy Lewis ale Merc :smiley: :DLewis jazdi vzdy len tak dobre ako mu auto dovoluje. A to ze jazdit vie, vedia aj hateri aj ked niektorym sa to tazko priznava.

Ja som napriklad ocakaval od nich tento tyzden este o trosku viac, ja som si dokonca myslel ze budu v preteku najrychlejsi. Ale pomalicky davaju to auto do kopy a myslim si, ze ku koncu sezony ak budu postunpne zbierat body tak mozu este pekne zamotat kartami.

1 Like