Oficiálne: Z Ferrari odchádza technický riaditeľ Enrico Cardile | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 14:35

Špekulácie sa opäť potvrdili. Scuderia Ferrari v pondelok popoludní potvrdila odchod Enrica Cardileho, ktorý pod vedením Frédérica Vasseura pôsobil vo Ferrari na pozícii technického riaditeľa. Taliansky inžinier sa rozhodol odísť po vlastnej žiadosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163125/oficialne-z-ferrari-odchadza-technicky-riaditel-enrico-cardile

Ale toto prakticky potvrdzuje dve veci:
Fredovi došli nervy alebo už Newey je istý a Cardille radšej prchá preč

Tak jestli podepsal Aston tak co by si ho tam Vasseure držel, že jo.

1 Like

Nech si ho zoberú teraz to bude kaziť tam

1 Like

Koukám, že Astonu už nezbyde dost prostředků na výplaty pro Adriana, takže jsem zcela v klídku a můžu si dovolit výsostnou sázku na Adriana ve Ferrari. :crazy_face: :muscle:

Vzhledem k tomu, co stvořil, tak ho nebude žádná škoda.

1 Like

Ok Ferdo, kolik vsadíš?

Cardi bude u AM řešit operativní procesy mezi jednotlivými tech týmy. Nebude teda mít práci přímo na monopostu, ale dohlížet na synchronizace práce tech oddělení

Já nesázím, proto mi všechny virtuální prohry stále zůstávají v kapse. :smiley:
Ale vsadit se třeba o 1 000 dřepů v jednom dni by mi nedělalo žádný problém. :wink:

Si robis srandu, tolko Honzo neurobil v zivote, nie to este za jeden den. Vsak by mu odtrhlo nohy a mesiac by bol na voziku keby sa len o to pokusi a niekde pri stovke ho vyflashuje. :smiley:

3 Likes

To by šlo, tak se mužem vsadit o to :smile:

Právě proto jsem byl na něj tak mírný.
Abych se zapotil, tak to bych k té tisícovce dřepů musel přidat aspoň 1 000 kačáků. Pak už bych trpěl, ale určitě bych to zvládl opakovat třeba tři dny po sobě.

Sázku že Adrian z RB nepůjde do Astonu přijímám.

1 Like

Ak si v takej forme, ze v tvojom veku spravis 1000 drepov za den, tak to klobuk dole. Honzik samozrejme v online priestore vyzvu chce prijat, ale keby ma poslat dokaz, ze spravi aspon 100 drepov vkuse, tak uz bude ticho z jeho strany.

1 Like

posli mi video ako spravis 100 drepov vkuse lebo inak ti neverim!!!

Musel bych si dávat časté pauzy kvůli srdíčku, které nedokáže do svalů dodávat dost kyslíku, ale na svůj věk jsem skutečně nadstandardně pružný.

1 Like

Kamarat ja som roky sportoval na profi urovni az kym neprislo zranenie a rozhodnutie venovat sa studiu. V tinedzerskych rokoch som vecer doma po treningu robil 500-1000 drepov denne a dodnes sa udrziavam, cvicim, venujem sa na hobby urovni bojovym sportom a tyzdenne nabeham 20-40km. Ked nestiham posilku a vychadzaju mi nohy, tak obcas si dam 300-500 drepov po stovkach. Ci mi to veris alebo nie, je mne uplne jedno. Nie som Honza, ze mam mindraky a musim si vymyslat veci pre anonymne online forum. :slight_smile:

A ak stale dokaze Ferda to co pisal vyssie aj v jeho veku, tak to je obdivuhodne. :slight_smile:

Aj tak voci vacsine rovesnikov si na tom velmi dobre. Vacsina ludi v tvojom veku ma pupok, na ktorom udrzi krigel piva a zadycha sa cestou do obchodu. :smiley:

nemas potrebu si vymyslat ale mas potrebu vidiet dokaz o tom, ktory ti neda spavat.
mentalne si na urovni zakladnej skoly.

1 Like