To si kde vycital?
Pekne si sa tu vygrckal, uz je lepsie?
To si kde vycital?
Pekne si sa tu vygrckal, uz je lepsie?
Každý tě tady tak vidí, tak se nediv, že ti napíšou reality check
Pupek už mám samozřejmě taky, ale jinak jsem pohyblivější než průměr ± o deset roků. Myslím že jsem zbytečně skromný, ale znám dost pracujících kteří jsou na tom s kondičkou lépe než sportovci. Právě naopak sportovci velice často mají jiné omezení.
Nejlepší je můj styl.
Nikdy jsem aktivně nesportoval, jen jsem aktivně žil.
Myslis ten reality check, co tu dostavas od vsetkych (okrem alzaBois) uz vyse roka?
Když si tady teď čtu vaše postoje k péči o výkonnost organismu, napadá mě další položka do sbírky mých “špatných vlastností”.
Několik z vás je tu archivuje a jednou za čas to tady veřejně shrne asi abych se zastyděl…
Už docela dlouhé zkušenosti s lidmi mě naučily nebrat tlusté lidi vážně.
Nechci s nimi pracovat ani trávit čas, páč si myslím, že když se někdo nedokáže starat o vlastní tělo, tak s ostatními věcmi to musí být ještě o mnoho horší…
ani s prilis chudymi?
no to je jedno. Musim odtialto odist, lebo mi to vazne neprospieva.
Proč s chudými, to přeci není žádná lidská vlastnost…
Sám nejsem žádný boháč.
ked prides na to jak zrusit ucet, hit me up
Někdy zdání klame.
Třeba Franta Černík nikdy žádný štíhloun nebyl, ale když zabral, tak z něj byla raketa.
Ale no tak…
Vždyť je tu prča, jen musíš přijít na to, jak se tu pohybovat.
Stačí vyfiltrovat ty bezcenné, psát o sobě pravdu aby ostatní mohli dávat zpětnou vazbu a nepřehánět to s účastí.
Mě to tu teď docela baví, občas dokonce některými vašimi redakcemi na mě pobavím kamarády.
Jen ten Puff mě opravdu mrzí…
Edit: @Evap, aby moje dnešní velemoudra náhodou nepřehlédla, protože její reakce mě tady drží…
mna len zaujimalo ako zrusit ucet
Impossible to do…
Jakže si to psal? dávat si lahváče s narkomanama? Rychle tě tvoje kecy znovu doběhly.
Já přemýšlím, jak můžeš vědět, jestli jsem nebo nejsem tlustá! A já Ti to ještě ke všemu neřeknu…
je tu?
Tohle je paralelní svět, takže pro mě jsi štíhlá dlouhonohá free drsňačka.
Skutečnost není vůbec relevantní.
Pod hodně nicky tady mám jasnou představu, kdo se pod nimi skrývá a jak vypadá .
To je krásný, úplně vidím sama sebe! Hlavně ta drsnost, ta se mi líbí, jak budím respekt! Tak jo, beru…
Bretnix je profesor filozofie s titulem z Harvardu, který udělal něco moc špatného a za trest musí učit floutky sociální vědy někde na provinční střední škole…
Ježek, je hubený frajer od compu z podkroví, který rozkvete v mága ze Silicon Valley…
A tak bych mohl pokračovat ještě dlouho.
Konečne ,nech si ide preč a zoberie so sebou ďalších neschopnych inžinierov…
na tom som stary, uz za zenitom … dnes som si znovu vytrhol sedy vous