Oficiálne: Z Ferrari odchádza technický riaditeľ Enrico Cardile | Magazín F1 - F1online.sk

Jak jsem psal " Parallel universe the Beach"…

Jsi znalec filmů, tak jistě víš.

2 Likes
2 Likes

To je bratranec Karola Duchoňa? :upside_down_face:

V dolinách taky hráli v rádiu furt. :grin:

To je Tvoje parta na pláži, kde se točila Pláž? Nevidím tam žádný tlustý lidi. :upside_down_face:

Cca 13 let stará fotka, v tu dobu byla móda dělat si na té pláži stejnou fotku jako DiCaprio ve filmu.

Jen pro ilustraci fotka z filmu…

the-beach6

3 Likes

Dnes keby sa ten film natacal, tak tuto fotku musia fotit sirokacom z ovela vacsej vzdialenosti, lebo by tam bolo 90% 130-kilovych plus-size modeliek hlasajucich body positivity (okrem toho, ze 90% by bolo ciernych a 90% trans. Clenstvo v tychto jednotlivych skupinach moze byt aj kombinovane, teda sucasne plus-size cernoska a trans). :sweat_smile:

1 Like

To jo, tie kvóty vo filmoch sú neprirodzené.

2 Likes

Dokonce i ty barvy oblečení jsou málo duhové.

1 Like

Zdá se, že jsi ještě horší, než já…

Já na to ale mám omluvu, jsem sociálně málo zdatný, empaticky omezený a cíleně nekorektní.

Takže za to nemůžu :wink:.

2 Likes

Toto mi nejako nesedí, sociálne si zdatný myslím dosť.

Znám pár lidí, kteří by s tebou hrubě nesouhlasili.
Šéfuje jim moje přítelkyně :slightly_smiling_face:.

1 Like

Filmy, hry, historia, vsetko sa uplne prevracia, svet sa zblaznil.

Sranda je, ze kadejakych hrdinov robia nasilu ciernych a nasilu homosexualov, ale takeho Hitlera som este ako cierneho homosexuala nevidel v ziadnej Netflixovke. :sweat_smile:

Je to mozne, pritom som len normalny chalan s nazormi, ktore boli pred 10-15 rokmi vacsinove, normalne a uplne prirodzene.

A v ramci tohto fora som prezident zla, Papa Jos je stelesnene temno, ktore verbuje na svoju stranu stale viac a viac clenov. Prvym zlomom bolo zaplatenie @Hedgehog , aby sa ku mne pridal, cim sa zrutil sen @HellHogr o ich kamaratstve a druhy vyznamny zlom som dosiahol nedavno, ked som zradikalizoval @Nordotor voci alzackemu dobru.

Ja som sice socialne celkom zdatny podla svojho okolia, empaticky a nekorektny akurat pre snowflakes a pussies dnesnej doby.

Podla ultraprogresivneho vnimania sveta, v ktorom sme kazdy nejaky a kazdy by sme mali tolerovat kazdeho vo vsetkom, bez rozdielu ci sa citis ako pes, macka, rasista alebo zvrateny uchyl, som aj ja taky ako som a nemozem za to, lebo som sa taky narodil. :rainbow_flag:

Takže taky oficiálně :slightly_smiling_face: :+1: :green_heart: Vítej.

image

3 Likes

Ako si to vravel? Ze tu koncis na fore? Kolko si vydržal? Radsej cuskaj ty expert :joy:

1 Like

Tak teď rychle vysypat tu knowledge před updatem, aby tu sezónu aspoň trochu zachránili. :slightly_smiling_face::+1:

Jako co jim Cardile ve Ferrari přestal radit, hned šlápli vedle :smiley:

To bude asi ještě jeho práce.
Teda @Nordotor psal něco o nějaký sabotazi.
Možná ten upgrade byla ta sabotáž. :grin::grin:

1 Like

šlápli vedľa s Cardilleho upgradom práveže a to je jedno AMR šlape už vedľa posledný rok