Jak jsem psal " Parallel universe the Beach"…
Jsi znalec filmů, tak jistě víš.
To je bratranec Karola Duchoňa?
V dolinách taky hráli v rádiu furt.
To je Tvoje parta na pláži, kde se točila Pláž? Nevidím tam žádný tlustý lidi.
Cca 13 let stará fotka, v tu dobu byla móda dělat si na té pláži stejnou fotku jako DiCaprio ve filmu.
Jen pro ilustraci fotka z filmu…
Dnes keby sa ten film natacal, tak tuto fotku musia fotit sirokacom z ovela vacsej vzdialenosti, lebo by tam bolo 90% 130-kilovych plus-size modeliek hlasajucich body positivity (okrem toho, ze 90% by bolo ciernych a 90% trans. Clenstvo v tychto jednotlivych skupinach moze byt aj kombinovane, teda sucasne plus-size cernoska a trans).
To jo, tie kvóty vo filmoch sú neprirodzené.
Dokonce i ty barvy oblečení jsou málo duhové.
Zdá se, že jsi ještě horší, než já…
Já na to ale mám omluvu, jsem sociálně málo zdatný, empaticky omezený a cíleně nekorektní.
Takže za to nemůžu .
Toto mi nejako nesedí, sociálne si zdatný myslím dosť.
Znám pár lidí, kteří by s tebou hrubě nesouhlasili.
Šéfuje jim moje přítelkyně .
Filmy, hry, historia, vsetko sa uplne prevracia, svet sa zblaznil.
Sranda je, ze kadejakych hrdinov robia nasilu ciernych a nasilu homosexualov, ale takeho Hitlera som este ako cierneho homosexuala nevidel v ziadnej Netflixovke.
Je to mozne, pritom som len normalny chalan s nazormi, ktore boli pred 10-15 rokmi vacsinove, normalne a uplne prirodzene.
A v ramci tohto fora som prezident zla, Papa Jos je stelesnene temno, ktore verbuje na svoju stranu stale viac a viac clenov. Prvym zlomom bolo zaplatenie @Hedgehog , aby sa ku mne pridal, cim sa zrutil sen @HellHogr o ich kamaratstve a druhy vyznamny zlom som dosiahol nedavno, ked som zradikalizoval @Nordotor voci alzackemu dobru.
Ja som sice socialne celkom zdatny podla svojho okolia, empaticky a nekorektny akurat pre snowflakes a pussies dnesnej doby.
Podla ultraprogresivneho vnimania sveta, v ktorom sme kazdy nejaky a kazdy by sme mali tolerovat kazdeho vo vsetkom, bez rozdielu ci sa citis ako pes, macka, rasista alebo zvrateny uchyl, som aj ja taky ako som a nemozem za to, lebo som sa taky narodil.
Takže taky oficiálně Vítej.
Ako si to vravel? Ze tu koncis na fore? Kolko si vydržal? Radsej cuskaj ty expert
Tak teď rychle vysypat tu knowledge před updatem, aby tu sezónu aspoň trochu zachránili.
Jako co jim Cardile ve Ferrari přestal radit, hned šlápli vedle
To bude asi ještě jeho práce.
Teda @Nordotor psal něco o nějaký sabotazi.
Možná ten upgrade byla ta sabotáž.
šlápli vedľa s Cardilleho upgradom práveže a to je jedno AMR šlape už vedľa posledný rok