Podľa Autosprintu je hotovo: Newey pôjde do Aston Martinu. Ferrari neodmietol pre peniaze | Magazín F1 - F1online.sk

Nebo Hondě. 15x

Ferdo i za tebe si přeju titul Alonsa 26 s Hondou, abys měl klid na duši :smile:

Letos se Mekáč vyšplhal nahoru i bez Adriana.
Ale pouze teoreticky, protože spostu technických vychytávek v McLarenu je stejně původem z Adrianové hlavy.

Dávalo by mi to smysl, ale ohledně Hondy je v tomto směru ticho po pěšině, za to že Aramco chce koupit od Strolla všecko, i automobilku, o tom se v médiích šušká celkem dost.

Huš potvoro, děsíš mě. :grin:

1 Like

Tak jak to teda je? :thinking:

Cardille radši prchá pryč a Adrian se k němu přidává :smiley:

Tichá voda břehy mele.
Zdá se, že momentálně Renault dostupnější.
Už jsem nad tím několikrát uvažoval, ale po zkušenostech Renaultu s Nissanem jsem tuhle možnost zavrhl.

Uverim, az ked uvidim. Neviem si predstavit, zw nepojde do Ferrari.

Fredovi došli nervy, Cardille radšej prchá preč do Astonu a Adrian taky :smile:

1 Like

Minule tu bolo ako Sainz podpisal s Mercedesom, len tolko k tomu.

1 Like

Prosím ťa prečítaj si ten môj komentár ešte raz. Ja som sa vtedy pozeral an to wau Adrian super. Inak aj toto je konšpirácia a vy to tu máte za hotové. Si pamätáte ako ste hovorili, že tam Adrian nejde u Ferka a teraz robíte to isté na konšpiráciu o AMR ale okej chápem hype aj ja som ho mal. Ale z dlhodobého projektu dáva zmysle ho nezobrať, aj Adrian robí chyby a fakt si ako TP nenecháš zobrať polovicu právomocí len tak. Keď sa na to pozrieš s nadhľadom Adrian není všetko. Potrebuješ celý tím. Viz ako bolo RB: Newey, Wache, Balbou, Marshall

3 Likes

No, tak se ptám, kde si přišel na to, že Adrian požaduje, aby dělal všechno? když tam mají Fallowse a podepsali Cardila?

… to bych přeci nepsal že to vidím na 65%

a stačí při čtení článků používat mozky (Bretnix u podpisu Sainze do Mercedesu, co bral za hotové)

1 Like

Adrian požaduje že chce riadiť celý technický nábor a všetky tieto veci. To má byť úloha TP po konzultácii s TechP

Presne toto je pointa. Newey musí mať nad sebou kontrolu on není všetko
image

2 Likes

… má dokonalý šestý smysl :smile:

1 Like

Takže požaduje něco, co nikdy neřešil za celou kariéru? tak ok, ale sám píšeš o spekulaci :smiley:

1 Like