Robert Kubica joined the chat
A ešte k tomu Russellovi, že je dieťa šťasteny. No ja ti neviem.
Dostať so do F1 a do Williamsu akurát v dobe, kedy mali suverénne najhoršie auto (keď pritom 2 roky predtým ešte boli schopní získať pódium) je smola. Rovnako tak byť juniorom Mercedesu v dobe, kedy majú dominantné auto, ale on ich musí na tom slabom Williamse prepú■■■■ dopredu ako o kolo pomalší pilot.
No a v neposlednom rade do toho Mercedesu sa dostal až po skončení ich éry. Takže sadol si do auta, ktoré má potenciál občas zobrať nejaké pódium a 1-2x za sezónu sa mu otvorí príležitosť na víťazstvo. To by bolo 3 roky predtým pre Mercedes absolútne neprijateľné, keďže vtedy valcovali konkurenciu jedna radosť.
U Russella mi to proste vychádza tak, že možno sedí na správnom mieste, ale v zlom čase. Rovnako tak mi úplne nezapadá do šťastia príchod Antonelliho. Ale to ešte len uvidíme, ako sa to vyvrbí.
Hadjar na to nemá Puffe, je to Tusnoda 2.0
Ten posledni rok ve Will byl opravdu zbytecny a skoda ho … Na druhou stranu do Will nejdes s tim vyhravat, ale ukazat se a to dokazal docela presvedcive .
co se tyka jezdcu, u kterych se nikdy nedovime co by , kdyby … je daleko vice a daleko horsi “osud” nez Rus … co takovy Mag, Hul, Alb, Gas, Oco atd … proste bohuzel v F1 vetsinou vladla jen jedna staj , 2 tymy hrali druhe housle a zbytek byl do poctu … ale jezdcu tam vzdy jezdilo 20
20 jezdců jezdí posledních pár let
nevim proc … ale jak jsem to postnul jsem presne vedel, ze tohle napises
horsi jak moje zena … take ceka na kazdy muj preslap, aby mi to pak omlatila o hlavu
Ber to pozitivně. Jsi zase o kus chytřejší.
Tohle byla sezóna.
Lawson dostává na sítích brutální nálož a nakládačku.
PR práce a komunikace proběhla na výbornou.
Tak to se dalo čekat, že Lawson odnese neschopnost Red Bullu tohle komunikovat, jako funkční tým
V životě by mě to nenapadlo, že by Lawson mohl dostávat takovou nakládačku. Ale jakože fakt velkou.
Čekal bych, že dostane nakládačku RB, a byla by zasloužená.
Ale Lawson nikdy.
A za co, co mu vyčítají? Nic špatného snad neudělal.
Má odejít z F1, nesahá Riccimu ani po kotníky atp. a i daleko horší.
S výnimkou Hulkenberga a možno Albona si nemyslím, že niekto z nich mal potenciál získať viac. Albonovi najviac uškodil Hamilton. U Hulka je proste smola, že to pódium nikdy nezískal. Hlavne, keby sa v roku 2016 tak veľmi neponahľal podpísať zmluvu s Renaultom, tak by po sezóne získal zmluvu s Mercedesom.
Jenže to je vždycky tak, že se rozhodne tým vyměnit jezdce a čočku na sociálních sítích dostane nový jezdec. Red Bull tohle moc dobře ví, přesto Riccimu nedal důstojné loučení a Lawsona hodil takhle lvům
Můžeme jedině doufat, že to nečte .
Přitom stačilo oznámit odchod před Singapurem.
Hezky se s ním rozloučit, udělat si donutky, ukápnout pár slziček.
I to nejrychlejší kolo by se neřešilo.
Nejvíc zarážející je, že se jedná o RedBull, který je snad největší marketingová mašina na planetě, a dokáže udělat velkolepou show i ze cvrnkání kuliček.
Nakládačku by měl dostat někdo jiný. Chudák Liam.
Nešťastný koniec pre Daniela ale už pred sezónnou ho mali vymeniť za Lawsona už roky podával podpriemerné výkony. Ale RedBull očividne potreboval v obidvoch tímoch dáke klauna čo prinesie peniaze namiesto výkonov vid aj Perez.
Riccimu jsem předpovídal Ferrari, nebo Mercedes.
Bohužel i mistr tesař se občas utne.
Ricciho živelný úsměv bude jistě chybět nejednomu fandovi F1.
Přeji Riccimu nádherné zážitky při křižování Amerikou.
nevim … koukam na vsechny mozny kanaly ( autosport, the race, F1world, FP1WIll atd) a vsude vidim jen uplne stejne komentare jako tady = skoda Rickiho , ale kdyby se neusmival a mel auru jako ma Stroll tak uz lidi nadavaji ze mel odejit drive …
jinymi slovy chapu, ze mel Rick hardcore fans a ty budou hledat chybu vsude jinde nez v Ric samotnem . .nicmene si nemyslim, ze to s tou nenavisti jak popisujes bude tak horke …
vse zalezi jak bude jezdit … pak emoce opadnou … ted to ma v rukou Law sam