Oficiálne: Ricciarda sme v kokpite videli naposledy. Od VC USA ho nahradí Lawson | Magazín F1 - F1online.sk

Robert Kubica joined the chat

1 Like

image

A ešte k tomu Russellovi, že je dieťa šťasteny. No ja ti neviem.

Dostať so do F1 a do Williamsu akurát v dobe, kedy mali suverénne najhoršie auto (keď pritom 2 roky predtým ešte boli schopní získať pódium) je smola. Rovnako tak byť juniorom Mercedesu v dobe, kedy majú dominantné auto, ale on ich musí na tom slabom Williamse prepú■■■■ dopredu ako o kolo pomalší pilot.

No a v neposlednom rade do toho Mercedesu sa dostal až po skončení ich éry. Takže sadol si do auta, ktoré má potenciál občas zobrať nejaké pódium a 1-2x za sezónu sa mu otvorí príležitosť na víťazstvo. To by bolo 3 roky predtým pre Mercedes absolútne neprijateľné, keďže vtedy valcovali konkurenciu jedna radosť.

U Russella mi to proste vychádza tak, že možno sedí na správnom mieste, ale v zlom čase. Rovnako tak mi úplne nezapadá do šťastia príchod Antonelliho. Ale to ešte len uvidíme, ako sa to vyvrbí.

2 Likes

Hadjar na to nemá Puffe, je to Tusnoda 2.0

Ten posledni rok ve Will byl opravdu zbytecny a skoda ho … Na druhou stranu do Will nejdes s tim vyhravat, ale ukazat se a to dokazal docela presvedcive .

co se tyka jezdcu, u kterych se nikdy nedovime co by , kdyby … je daleko vice a daleko horsi “osud” nez Rus … co takovy Mag, Hul, Alb, Gas, Oco atd … proste bohuzel v F1 vetsinou vladla jen jedna staj , 2 tymy hrali druhe housle a zbytek byl do poctu … ale jezdcu tam vzdy jezdilo 20

20 jezdců jezdí posledních pár let

nevim proc … ale jak jsem to postnul jsem presne vedel, ze tohle napises :rofl:

horsi jak moje zena … take ceka na kazdy muj preslap, aby mi to pak omlatila o hlavu :laughing:

Ber to pozitivně. Jsi zase o kus chytřejší. :stuck_out_tongue:

Tohle byla sezóna.

Lawson dostává na sítích brutální nálož a nakládačku.
PR práce a komunikace proběhla na výbornou. :+1:

3 Likes

Tak to se dalo čekat, že Lawson odnese neschopnost Red Bullu tohle komunikovat, jako funkční tým

3 Likes

V životě by mě to nenapadlo, že by Lawson mohl dostávat takovou nakládačku. Ale jakože fakt velkou.

Čekal bych, že dostane nakládačku RB, a byla by zasloužená.
Ale Lawson nikdy.

2 Likes

A za co, co mu vyčítají? Nic špatného snad neudělal.

Má odejít z F1, nesahá Riccimu ani po kotníky atp. a i daleko horší. :slight_smile:

S výnimkou Hulkenberga a možno Albona si nemyslím, že niekto z nich mal potenciál získať viac. Albonovi najviac uškodil Hamilton. U Hulka je proste smola, že to pódium nikdy nezískal. Hlavne, keby sa v roku 2016 tak veľmi neponahľal podpísať zmluvu s Renaultom, tak by po sezóne získal zmluvu s Mercedesom.

Jenže to je vždycky tak, že se rozhodne tým vyměnit jezdce a čočku na sociálních sítích dostane nový jezdec. Red Bull tohle moc dobře ví, přesto Riccimu nedal důstojné loučení a Lawsona hodil takhle lvům

1 Like

Můžeme jedině doufat, že to nečte :woman_shrugging: .

Přitom stačilo oznámit odchod před Singapurem.
Hezky se s ním rozloučit, udělat si donutky, ukápnout pár slziček.
I to nejrychlejší kolo by se neřešilo.

Nejvíc zarážející je, že se jedná o RedBull, který je snad největší marketingová mašina na planetě, a dokáže udělat velkolepou show i ze cvrnkání kuliček.

Nakládačku by měl dostat někdo jiný. Chudák Liam.

4 Likes

Nešťastný koniec pre Daniela ale už pred sezónnou ho mali vymeniť za Lawsona už roky podával podpriemerné výkony. Ale RedBull očividne potreboval v obidvoch tímoch dáke klauna čo prinesie peniaze namiesto výkonov vid aj Perez.

1 Like

Riccimu jsem předpovídal Ferrari, nebo Mercedes.
Bohužel i mistr tesař se občas utne.
Ricciho živelný úsměv bude jistě chybět nejednomu fandovi F1.
Přeji Riccimu nádherné zážitky při křižování Amerikou. :+1:

nevim … koukam na vsechny mozny kanaly ( autosport, the race, F1world, FP1WIll atd) a vsude vidim jen uplne stejne komentare jako tady = skoda Rickiho , ale kdyby se neusmival a mel auru jako ma Stroll tak uz lidi nadavaji ze mel odejit drive …

jinymi slovy chapu, ze mel Rick hardcore fans a ty budou hledat chybu vsude jinde nez v Ric samotnem . .nicmene si nemyslim, ze to s tou nenavisti jak popisujes bude tak horke …

vse zalezi jak bude jezdit … pak emoce opadnou … ted to ma v rukou Law sam

3 Likes