Oficiálne: Ricciarda sme v kokpite videli naposledy. Od VC USA ho nahradí Lawson | Magazín F1 - F1online.sk

Na profiloch RB/F1 je to o tom istom.

Mohli ste počkať, dajte nám chvílu času ale že by teda bol niekde zrovna hate. Viac na RB, že nevyčkali ako vôbec niečo na Lawsona.

2 Likes

Hadam Lawson nieco predvedie a potvrdi svoj vykon ked robil zaskok vdaka ktoremu sa zviditelnil, uz bolo v poslednych rokoch aj celkom dost jazdcov co zhasli ako fajka po par pretekoch

A zítra.
Audi: Welcome Ricci. :grimacing::grin:

Ten hate na Lawsona se hodně zvrtnul

1 Like

Já vím. Četl jsem si to důkladně. :grimacing::grin:

1 Like

Kdoví? Jestli by se chtěl VW prosadit v Austrálii, tak třeba jó, ale myslím si, že Horch zatím nemá kde spěchat.

Austrálie žila přes 100 let Holdenem, pak mu dal poslední ránu covid.

Přitom to byly krásný auta s obrovskýma motorama.
Jednou jsem si ho půjčil v půjčovně na Novém Zélandu, malého pickupa s osmiválcem, kde byly čtyři rychlosti a mohlo se jezdit jenom na trojku, dalo se na ní rozjíždět i jet 150 :slightly_smiling_face:.
Když jsi dal plnej s motorkama na korbě, tak se stavěl na zadní, strašná zábava.

2 Likes

Holden měl velký úspěch i v Top Gearu.
Nedivím se, takový vůz musí rozvibrovat každé oktanové srdíčko.
Sice jsem v Holdenu nikdy nejel, ale dokázal bych si ho trochu představit s naší Tatrou. Jen ten motor mají usazený na opačné straně.

Nejenom motor, ale i volant…
Ono řadit levou rukou je taky nezvyk.
Ale škoda ho, byly moc pěkný a přijdou na řadu další a další.

To je myslím on…

2 Likes

naozaj pekne auto

1 Like

Se šaltpákou na levé straně jsem odjel jeden závod. Tatra 57 z 1933.
O Holdenu jsme se tady už jednou bavili v covidové době. :slightly_smiling_face:

1 Like