Oficiálne: Red Bull potvrdil, že od VC Japonska nasadí Júkiho Cunodu | Magazín F1 - F1online.sk

Uz asi nie. Max je vzhladom na vek urcite v lepsej fyzickej forme a nejake zaklady boxu asi ma absolvovane. Aj ked Jos je zase prirodzeny talent na fyzicku konfontaciu. Mali by sme napisat Le Symu, nech ich pozve do Clashu. :boxing_glove:

Velke plus ze to zbytocne nenatahovali a nenechali ho tam trapit dalsie preteky, teraz sa moze yuki ukazat aka je jeho skutocna forma,za tie roky odjazdene v juniorke by mal byt pripraveny, lepsi moment uz nebude…ak dokaze podavat slusne vykony , ma na buduci rok aspon sedacku viacmenej istu…

1 Like

Nemohli. Predstavi si aky osial to vyvola a kolko noveho merchu v Japonsku predaju. :smiley:

Ale tvoj odhad bol super. Osobne som tomu daval o par VC viac ako ty. Mal by si skusit stavkovanie.

1 Like

Vraví sa že lepší zlý známy, ako dobrý neznámy. Skúsili to naopak a nevyšlo, tak to napravili. Lawson tam hrozne pohorel a Tsunoda je nadšený, tak prečo nie. Tituly tento rok nezískajú ani jeden, tak im možno pomože aspoň k 3 miestu PK.

1 Like

Jezdeckou akademii má na starosti Helmut a ten ji nezvládá už od roku 2018 kdy vypudil Ricciarda.

2 Likes

Juki nemá moc čo stratiť buď sa ukáže a môže byť v RB alebo aj na radare iných tímov

Alebo skončí a to ho z RB2 plánovali vyhodiť asi aj tak asi by po konci sezóny tam nebol

Ale ja mu hrozne fandím

1. Zaslúži si to
  2. Môže im dokázať, že na to má
1 Like

A chudák Lindblad a pôjde zničiť tiež?

Pokiaľ ho nezačnú teraz pripravovať cielene tak nemôžu F1 v dohľadnej dobe myslieť vážne pre neho

Nemôže tam ísť takto mladý a bez poriadnej prípravy…

Bola by ho škoda chalan je to veľmi šikovný

To by bolo hlúpe rozhodnutie

Ak chcú tak nech ho nechajú čo najskôr testovať ale ak Laswon nebude v RB2 pruser nemali by o Tom ani uvažovať kým pre neho niečo neurobia.

Určite nie hneď ako bude môcť ( čoho sú tiež schopní uprostred sezóny) a od budúcej sezóny len ak sa začnú snažiť

Ja ho v F1 rada uvidím, ale nechcem aby zle dopadol

Aby to nevyzeralo zle podľa mňa talentu má na to dosť! Pokojne by to mohol zvládnuť tak ako to zvláda Kimi. Talentom bol istú dobu jediný o kom som si musela,že by mohol byť blízko.

Len rozdiel je v príprave. A ísť v 18 rokoch bez takej miery podpory ako mal Kimi to sa nedá podľa mňa zvládnuť.

Spokojená nespokojená… Lawsonovi bych přála víc času, ale pokud to vyhodnotili takhle, právo na to mají a Júkimu šanci přeju. Ať už je základní problém v ovladatelnosti auta nebo není, je z hlediska týmu povinnost vyzkoušet jezdce, které mají k dispozici, než případně přejdou k dalšímu řešení. Jinak to nejde.

2 Likes

To vobec nie je pravda. Lawson s Tsunodom na kvalifikacne duely prehral 7:0 a v pretekoch tusim 6:1. Cize kazdy, kto to trochu seldoval, jednoznacne predpokladal, ze z hladiska aktualnej vykonnosti je Tsunoda jednoznacne lepsia volba a v Red Bulle to mali vediet. Jedine, co hovorilo v prospech Lawsona, bol teoreticky potencial, ze by raz mohol bat lepsi od Tsunodu. Ani ten ale nemal velmi realny zaklad, kedze Lawsonove vykony v F1 nikdy neboli ktovieako dobre.

2 Likes

Mercedes ak to nebude v ich záujme tak za to nezahlasuje aj keby bol pilotom RB ktokoľvek a Honda na Tom nič nezmôže

Nemohl. Dokazes si predstavit jak bych radil, kdyby mi to uteklo o jeden zavod? :rofl:

Tak to ano. :sweat_smile:

Ja som podobne trpol pri VC Ciny, kde som mal double McLarenu za 300 europenazi s kurzom 3. A zrazu 1-2 kola do konca vidis ako Norrisov naskok na Russella pada z 9 sekund na 1-2 sekundy. :joy:

1 Like

Hrozný matlámo-patlámo od RB, které navíc trvá už x let. Tohle je korunovaný průs er.
Uvidíme jak dlouho vydrží v RB japonský kamikadze :stuck_out_tongue:

1 Like

Vydrží Horner po této sezoně? :thinking:

Nemaluj čerty na zeď. Víš dobře jak to dopadá, když se jezdci chtějí v domácím závodě ukázat, případně se slušně rozloučit svou kariéru. Rubens, Massa a mnoho dalších by mohlo vyprávět. Někdy sami udělali chybu a bourali, nebo se proti nim postavila technika a začala stávkovat v nejméně vhodnou chvíli.

Vůbec netuším. Ani nevím kým ho nahradit a dokonce si moc dobře nedokážu představit odvážlivce, který by se chtěl pouštět do vedení týmu v té nejhorší možné chvíli.
Příští rok budou nové vozy s vlastními motory a myslím, že ani majitelé týmu si takový zásah s výměnou Hornera nedovolí riskovat. Zatím.

Rbpt bude průser za několik miliard eur.
Jen Checo je průser za 100m+ eur.
18m mu dali, 20m by přinesl. To už jsi na 40m.
A pak do toho ten giga giga marketing.

Kdybys udělal takovejhle průser byť jen v korunách, tak by sis to šel hodit někam do stodoly.

Ale tady miliardy euro jako kdyby to nebylo nic. :joy:

1 Like

Mončičinda vypadá moc hezky.
Ale ten Gargamel se mi nějak nezdá. :grin:

No a vem si ze ja tohle vubec nedavam. :laughing:

Jinak gratulace k tipu a vyhre.

1 Like