Ještě Ricci, ten už taky v F1 není.
Asi jsem ho taky mohl vložit do ankety.
Albon už taky byl mimo a vrátil se pouze díky sponzorům.
- Red Bull podpise Gaslyho - ten preveri Verstappena
- Gasly sa rozsype, vymeni Gaslyho za Albona - Gasly je tragicky, konecne Albon preveri Verstappena
- Albon nepodava vykony, Red Bull podpise Pereza - Albon je slaby, konecne skuseny Perez preveri Verstappena
- Red Bull predlzi Pereza - su na smiech, umelo zlepsuju image Maxovi
- Red Bull vyhodi Pereza - konecne, Perez je tragicky, novy mladik ukaze, ze to bolo Perezom a nie autom, ale Tsunoda na to nema a Lawson je novacik
- Red Bull podpise Lawsona a ten zazije 2 katastrofalne VC - Lawson je na smiech, dajte tam Tsunodu, on tam mal byt uz davno
- Red Bull vymeni Laswona za Tsunodu - Red Bull je na smiech, chudak Lawson, Tsunoda im to ukaze
Pritom cely cas je “problem” Neweyho specificke auto. Keby bolo auto v poriadku, tak RB nema najmensi problem a funguje ako ziadny iny tim.
Za mna uz len preto, jak to auto stavaju a ze ten druhy jazdec je v podstate hotovy uz predtym nez zacne. Je vlastne jedno koho tam daju a povymienaju. Yuki mozno nebude P18 ale P8, no to na podstate nic nemeni.
no nechajme sa prekvapit. Ja myslim, ze RB nejde o tych 10m. Keby ano tak tam stale jazdi perez. Ja myslim, ze Redbull by rad upiekol nieco viac.
No, ved mozu skusit Cunodu, a ked z toho nic nebude, tak dalsi na rade moze byt Sainz. U neho to vo Williamse tiez nevyzera ruzovo. A ak by Sainz nebol ochotny, tak by to naozaj mali skusit s Josom Verstappenom. Ten ma udajne tiez nejake nenaplnene ambicie vo svete F1.
Asi to byla reakce na mě.
Honda i Tsunoda jsou mými oblíbenci. Moc by mě potěšilo, kdyby se jim dařilo. Jejích úspěchy jsou velice důležité pro pohled Japonců na F1. Pro tenhle sport je Honda velkým přínosem.
Tak teda veļa šťastia samurai . Budeš ho potrebovať.
Mali ho nasadit uz na zaciatku sezony, tanceky s Lawsonom boli uplne zbytocne.
Cunoda je sympatak. Snad mu to pujde.
No ono sa este uvidi, ze co a ako, mozno ich aj RB presvedci na V10. Predsalen je to lacnejsie. Mozno aj Mercedes nakoniec polavi. predaje v amerike klesnu…
nema superlicenciu.
Takýto talent by určite výnimku dostal.
Ako to mali vediet? dali si dost casu na posudenie. Nechali ich vsetkych viackrat testovat, porovnavali data, mali ich oboch v rovnakom monoposte. Lawson porazil Tsunodu viackrat pocas svojej kariery aj ked jazdili za rovnake timy. V ramci F1 vo VCARB v priebehu par zavodov naskocil jazdil viacmenej rovnako ako Tsunoda ktory tam je roky. Svoje evidetne zohrala aj chemia , nevyzera to tak ze by Max bol velkym milovnikom Tsunodu a ani to nevyzeralo ze by Tsunoda dokazal byt pokojna submisivna dvojka Maxovi.
Nikto nepredpokladam ze Lawson je horsi pilot ako Tsunoda, ked sa pozries na celu ich karieru, viackrat sa priamo porovnavali a proste Lawson vyzeral ako lepsia volba.
Otazkou teraz nie je ci Tsunoda bude jazdit lepsie ako Lawson, lebo horsie sa to neda a samotny Redbull sa za tie dva zavody nieco naucil o tom ako nastavit monopost pre druheho jazdca a bude urcite trocha rychlejsi uz len vdaka tomu. Uz len v Cine nazberali milion dat ktore vedia pouzit.
Otazkou je ci bude Tsunoda lepsi ako Perez, na tom jedinom zalezi.
V 10 beru spíše jako sen, ale V8 i V6 se mi zdá jako přijatelná varianta.
Hlavně se zbavit těžkých přívlastků. Ale i původní KERS nebylo špatné řešení, ale nesmělo by být povinné nucené dovažování vozů bez elektriky.
Súhlasím, Jos má na to poraziť Maxa. Fyzicky.
Možná si to mnozí neuvědomují, ale vítězem téhle rošády je pouze Lawson, který dostane prostor pro zlepšování. A vlastně může jásat i Hadjar, který nebude muset dělat týmovou dvojku, ale bude mít proti sobě rovnocenného týmového parťáka.
V tomhle směru udělal RB správné rozhodnutí, ale bohužel až o dva závody později, než by to napadlo každého normálně myslícího šéfa.
To se mi snad zda. . To nemohli jeden zavod pockat? Vyslo by mi to presne.
Bez legrace. To bude blamaz. Ale aspon @Evap bude spokojena.
Myslim, ze je cas aby skoncil Helmut/Christian lebo co predvadzaju je nieco priam neskutocne.
A to sa bavime o miliardovom korporate. Kde zmluvy zacinaju znamenat ■■■■■