Oficiálne! Red Bull potvrdil odchod Gianpiera Lambiaseho | Magazín F1 - F1online.sk

Však já furt čekám na těch tvých 10 vymyšlených článků, abych si je mohl přečíst, když se o ně tak furt opíráš

Všechny se už potvrdily a Aston taky stále zůstává poslední. :squinting_face_with_tongue:

1 lajk

Ferdo nebuď srab a dolož ty články, když ses jima tak oháněl.

Copak se jich v poslední době vyrojilo málo?

Tady máš rovnou důkazy.

1 lajk

Důkazy o čem? Ty si ani nepamatuješ co si tu tvrdil o článcích dva týdny zpět?

Já naopak Vás tři
turtle
varoval už loni, že máte na budoucnost Alonsa v Astonu-Honda až příliš velké oči a společné nuly na kontech to dokazují.

1 lajk

Aje Ferdo, ty jsi na tom stejně jako Bretnix. Meleš dokola nesmysly a nedokážeš reagovat ani na to, co si tu sám psal.

1 lajk
1 lajk

ještě, že z RBR nikdo neodešel

1 lajk

Popravdě, nabralo to takový exodus který jsem si absolutně nepředstavoval.

1 lajk

No já čekal odchody několika top lidí, ale tohle je větší průvan, než v logice Bretnixe

Já říkal ať si dáváte pozor na to, co si přejete.
Hlavní vyzyvatel Mercedesu je teď neutralizovanej

2 lajkov

Nebyla naše vina že tam Horner začal běhat po továrně s perem v ruce :squinting_face_with_tongue:

1 lajk

je uplne jedno kto z F1 odide. Ked tam bude 10 tymov ako Cadillac ci Haas, bude to uplne jedno

Pokud tam bude 10 srovnatelných týmů, tak by se to naopak mělo líbit. A Haas zatím myslím nad očekávání, i když bůhví co z toho letos nakonec bude :smile: .

1 lajk
1 lajk

Horner chtěl vládnout sám, Helmut chtěl vládnout sám, Max chtěl mít všechno podle sebe no a jak to kluci dopracovali

1 lajk

mali ste pravdu no

1 lajk

Spíše AMuS, my to jen prezentovali dál. Nevím proč se tu najednou AMuSu tak nevěřilo, oni maj většinou velmi dobré info, a vždy tomu tak bylo.

ja nie som klebetnik, mam radsej oficialne info

2 lajkov