Ano, to psali ve vedlejším článku, ale pořád je to spekulace. To by pak pro Lambiaseho byla takřka nabídka, která se nedá odmítnout. Pro RB je to samozřejmě ztráta, to je myslím bez debat.
Cože? ![]()
95783728
K tomu, aby začala, bude muset udělat něco s tou generální koncepcí, která maže rozdíly mezi piloty. Protože tato formule je v krizi. Řečeno se smyslem pro aforismus, v sousloví “královna motosportu” mizí to “sportu”. Samotné “moto…” nestačí.
… tak je to individuální a jde o to kdo je co schopen vypozorovat. Šéfové týmů to hodnotí celkem dobře, ta lepší polovička se určitě dle toho pozná. Ale jestli nemáš vůbec žádný žebříček jezdců a je ti uplně jedno kdo tam zrovna jezdí, tvoje věc, neberu ti to.
Takže spíše než odchází nespokojený Lambiase je to, jak jsi napsala, nabídka, kterou by odmítl jen…
Navíc pokud Max zvažuje odchod z F1, a on je toho schopen, pak logicky svou budoucnost řeší i Lambiase. Udělal si s Maxem dost velké jméno na to, aby nemusel pokračovat jako “pouhý” závodní inženýr.
Red Bull musí hlavně zapracovat na šasi. Každý tým se někdy ocitne dole. Loni toho nakonec Red Bull dokázal hodně, a to ho už místní squadra pohřbívala, teď čelí výzvám. Mekies je kompetentní vedoucí, o tom žádná, a pokud Max odejde, nikdo nevěštil zánik Mercedesu, protože Hamilton odešel, tak proč by to mělo pohřbít Red Bull.
Uvidíme, jaká funkce z toho nakonec bude. Ale je to jako s podobnými odchody - teď je pro lidi z úspěšného týmu, kteří si udělali dobré jméno, optimální situace ke změně zaměstnání. Ale třeba v tom je něco jiného, nemůžeme do toho vidět.
Copak Ferdo, nezvládáš kritické myšlení a to co jsem ti psal?:
Nepríde tam miesto toho inžiniera čo odchádza ku Hamiltonovi do Ferrari ?
Dietrich dělá kotouly a salta v hrobě, chudák…
Co to je za pozici? Ta v RB neexistuje?
Existuje, vlastně na ní teď sedí taky, kromě toho, že dělá inženýra Verstappenovi. No očividně Max umí vytvořit silnou auru negativismu, jinak si to nedovedu vysvětlit. G. P. bude šéfem závodních inženýrů a bude dohlížet na strategie během závodů
Tvé myšlení je na kritickém bodě po celou dobu co Tě znám.
Na zvládnutí jsou zcela jiné instituce a stejně se obávám, že v Tvém případě bude veškeré jejích úsilí marná snaha. ![]()
Aha, takžýe ani nezvládneš udržet myšlenku toho, co si sem sám hodil. Dobré vědět, měl bys to říct doktorovi.
Proč já bych se měl bavit s Tvým lékařem. O to by se měla postarat Tvá rodina. ![]()
zas nemas co robit?
Četl jsem, že by se Whetley mohl vrátit do Red Bullu.
Četl si to na stejném webu, kde čteš jen články?
Já? já jo, ale Ferda tu hodí článek, kde si přečte jen nadpis a nereaguje na to co je v článku, plus do naha ukáže, že si neumí ani ověřit takový basic článek. To je skoro tak trapné jako psát “současná pravidla jsou F1 a jezdci rozhodují o využívání baterie a ne software či inženýyři”
Co je na tom špatného si číst články.
Nejsem Alonsista, abych přehlížel články, které se mi nehodí do krámu.
Taky nejsem závislý sledovat pouze obrázky jako Ty. ![]()