Oficiálne! Red Bull potvrdil odchod Gianpiera Lambiaseho | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 16:11

Vo štvrtok ráno sa objavili špekulácie o odchode pretekového šéfa Red Bullu a inžiniera Maxa Verstappena, Gianpiera Lambiaseho. Tím reagoval promptne a už popoludní oficiálnou cestou potvrdil odchod známej postavičky stajne z Milton Keynes. Ide však o jeden z najskôr oznámených odchodov vôbec, pretože podľa stanoviska tímu má dodržať svoj kontrakt a odísť až po skončení sezóny 2027.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231389/oficialne-red-bull-potvrdil-odchod-gianpiera-lambiaseho

Dalsi bude kto? Max?

1 lajk

ďalší bude Triper

1 lajk

Mozna by bylo lepsi pro vsechny kdyby tym vyhlasil upadek a skoncil cely, ti co dostali nabidky tak nevahali a odesli, zbytek hned jak se nekdo ozve taky odejde, evidentne tam nikdo nechce pracovat, neumim si predstavit ze takovy tym v dalsich letech pod novymi pravidly dosahne nejake rozumne urovne, vetsi procento je ze se dale propadnou.

Já jsem ti to tu psal ale ty si furt psal, jakej je to nesmysl

nechapem 15znakov

Ty jo, Max po letošku asi vážně skončí uplně. Nejdříve jsem tomu moc nedával, ale nějak si to umím více a více představit.

a koho to trapi?

1 lajk

to šlo rychle. No jo, zase jsme měli pravdu od podzimu 23, jen Jos s Bretnixem a spol to neunesli

1 lajk

tak tvojim znalostiam F1 tu nikto nesiaha ani po kotniky…

4 lajkov

Honza měl zase pravdu, RB míří k zániku :slightly_smiling_face:

4 lajkov

Konečně si to už uznal, že si se tomu ale bránil

akakolvek diskusia s Honzom vedie k tomu, ze mal pravdu

4 lajkov
1 lajk

mě přijde divné spíše koho ne, nikdo nechce přicházet v F1 o ty lepší jezdce, to Max přeci určitě je.

Red Bull nebude v ADUO, ostatní výrobci kromě Mercedesu ano. Red Bull má na ICE ztrátu menší, než 2% na Mercedes a není kvalifikovaný pro ADUO píšou italské media

1 lajk

Taky jsem to četl. Se šasi musej být tedy opravdu dost v … .

1 lajk

Tak další člověk mimo.
Doufám, že ještě pár odchodů a tento zbytečný tým zcela zanikne.

Fascinující, co za 2 roky dokáže jeden vyfocený ztopořený pinďour.

A píše se o tom, že hlavní designer odešel kvůli sporům s Wachém :thinking:

1 lajk