Oficiálne! Končí továrenský tím Renault | Magazín F1 - F1online.sk

Ako minule si videl nejaký športový Hyundai. Bolo to pekné, ale je to Hyundai. To proste nesedí kórejci a motoršport.

1 Like

Popravdě mě přišlo že než Alonso odešel tak že šli pomalinku dobrou cestou, pak se sesypali jak domeček z karet. Asi jak Ocon vyvíjel auto z 98%, tak to přestalo stačit.

1 Like

Mne sa paci napr ten co vyzera kus jak Delorean alebo aj ten hatchback co maju, Ioniq 5 ci co to je

Ale proste som zvedavy jak bude vyzerat to WEC auto :grinning:

Lebo rally N30 ci jak je dost delo ale tuto proste vaham

Hyundai asi nemal nikdy ani nejaky supersport v ponuke ne?

Nemal a dosť sa toto WEC bojím.

1 Like

Kia s Hyundaiem teď delaji pěkná auta, za dobrý peníze. Mají i zábavné motory.
Určitě je lepší sáhnout po Kia/Hyu než po něčem od VW.

Navíc Korea prachy má, takže bych jim fandil.

1 Like

Stinger vypadá ppč

5 Likes

Viděl jsem ho 2x v téhle barvě.
Na živo to vypadá ještě mnohonásobně lépe. :+1:

Pěkný kousek. :+1:

Jj jazdia dva kde som na VŠ. Nádherné. Všetko smooth. Snažia sa. Ako každá automobilka si musela vybudovať tú DNA motoršportu.

Dělají to trochu jinak než nudná Evropa.
Lehce jiné rysy, jiné tvary. Zábavnější vzhled.

je to asi najkrajsi sportback na trhu. Minimalne teda vo svojej kategorii keby to niekto chcel porovnavat s nejakou panamerou.

Letos budou mít Korejci Mistra světa v WRC.

Inak cely Alpine mi pride taka potemkinova dedina. Minule som isiel okolo dealershipu, obrovsky napis Alpine cez pol budovy aj s trikolorou, vo vnutri nejake Renaulty, na pakrovisku asi 100 dacii, Alpine som tam z ulice nevidel ani jeden.

1 Like

Jj, toto je suverenne najkrajsi korejec na trhu. Ked som to videl prvy krat, nechcel som verit, ze to je korea. Super design, ostry a sportovy, ale nenasilny a neprehnany

1 Like

A tam presne končí celá výhoda toho auta. Najkrajší sportback :slight_smile:

Potom do toho sadneš alebo nebodaj sa rozhodneš si to kúpiť a radšej to rýchlo predáš a kúpiš hnusnú predraženú fábiu tak do týždna a pol.

2 Likes

Škoda, připravili se o dominanci, to je pech :smiley: