Oficiálne! Formula 1 sa vracia do Madridu | Magazín F1 - F1online.sk

Týždne špekulácií sa nám končia. Presne, ako avizovali španielske médiá týždeň dopredu, dňa 23. januára sa uskutočnilo veľké podujatie, ktoré potvrdilo návrat Madridu do kalendára Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140551/oficialne-formula-1-sa-vracia-do-madridu

Skoda, ze Spanieli budu mat 2 VC a Nemci ani jednu …
A to nahnute vraj aj SPA …
Barcelona je okruh o nicom, Madrid vítam.
Nazdar.

1 Like

A první winner tam bude Alonso :blush:

2 Likes

Formula 1 sa ruti postupne do velkych s**ciek, za chvilu z toho bude Formula E a 40 velkych cien do roka v mestach 🫣 a na prirode okruhy mozeme zabudnut

ALO sa do španielsko-katalánskych sporov miešať nebude a nechá to domácemu Sainzovi.

4 Likes

Barcelona stejně není nic moc okruh a týmy ho díky testování měly přečtený do posledního detailu, takže nuda. Mi osobně tento okruh nijak chybět nebude.

Ale Barca pravděpodobně zůstane :stuck_out_tongue:

To kde v meste sa ten okruh nachádza, vyzerá to ako na výjazde z mesta niekde okolo fabriky alebo bytoviek ? Okruh na obrázku na prvý pohľad vyzerá zaujímavo ale som zvedavý aké tam bude pretekanie, a dúfam že to to bude jednorázová záležitosť, že to tam nebudú chcieť mať každý rok.

Ešte sa tam nejazdilo takže to hodnotiť nejdem. Možno to prekvapí, ale zase ideme pchať f1 do mesta? Áno, viem toto je okrajová časť no aj tak.
Na jednej strane sa snažíme f1 prerobiť na preteky vysávačov lebo ochrana prírody, mesta odmietajú pú■■■■ staré dieselové autá do centier lebo pchrana prírody a neviem čo, f1 sa hrá na neviem akých ochrancov prírody, klímy a životného prostredia a potom dbr, dajme ďalšie mestské preteky a najideálnejšie spravme ešte to, že týždeň pred tým budeme jazdiť v Číne a týždeň po v Kanade, keď tak veľmi chránime planétu pre budúce generácie.
Mne najviac na tom všetkom vadí tá faloš a pokrytectvo.

2 Likes

Města prostě dobře platěj.

2 Likes

A dostaneš tam lidi líp, než na Monzu, kam se dostat je dobrodružství samo o sobě

1 Like

Snad se to rozložení tratě pro závodění povede :man_shrugging: Zatím jen v teoretické rovině těžko soudit.

1 Like

Je to tak. Určitě je pro fanoušky pohodlné být ve městě.
Jenže já miluji klasické tratě, takže jsem rozpolcen. :frowning:

4 Likes
1 Like

Bude to totalny trapas.
Bude sa jazdit okolo skladovych hál …
Zabudnite na malebne stare mesto, nebude to Baku ani Monako.
Uplna zbytocnost a blbost.

2 Likes

Ty bys radši, aby se jezdilo okolo lesa?

Já mam rad taky klasický tratě, jen popisuju, že pro x lidinje jednoduší dostat se na trať ve městě a preferuji to, než se zdlouhave dostavat na okruhy

V klidu si vstát na hotelu… dát si někde kávičku, obídek… Pak si dát 3 zastávky mhd a být na trati.
Pohoda. :slight_smile:

To by mě zajimalo, kde máš 3 zastavky MHD, Barca, Hungac ani Monza rozhodně 3 zastavky mhd nejsou :grinning: zase dezinfo :stuck_out_tongue:

No pokud budeš mít hotel, který je 3 zastávky mhd od tratě, tak nepojedeš 20. :slight_smile:
Btw. bavím se o Madridu a závodech ve městech… :smiley:

1 Like