No tak to nemusíš kolikrát jet ani MHD
Tak ty jsi Pan Monopol. Ty bydlíš přímo v paddocku.
Pan monopol, ale jen v ramci českého trhu zatím
Neplet sem les, bavime sa o mestskej trati.
Ked mesto tak stare mesto, nech to ma nejaku uroven.
V Baku sa presne takto k tomu postavili.
Toto bude druha Valencia.
Trapne.
Ptám se tě, jestli bys radši, aby jezdili okolo lesu
Tretina v lese (SPA, AT), tretina nieco ako Hungaroring, Sepang a tretina v meste.
Ale v starom meste ako Monaco, Baku, nie trapas a´la Valencia a teraz aj Madrid
Staci takto ?
městský tratě nebrat
Monako na vynimku?
nebyl čas se ptát na jaké tratě ano nebo ne, tak to David pokosil celý a jezdil by jen v US
ja mam monaco rad, velmi rad, jedine co do toho posledne roky hadze vidle je velkost formuliek
To je ta nejhorší trať na světě, respektive ji vlastně nepočítám jako závodní trať protože se tam reálně nezávodí
mohli by tam zavodit tahace
jak nezávodí? kdo předvede nej výkon v sobotu a nerozbije to v neděli, tak je odměněn
já mám Monako taky rád, pro to svoje kouzlo výjemčnosti a náročnosti a z kalednáře bych ho nevyhodil. Vyhodil bych Katar, Čínu, Miami, Baku, Imolu (sorry, ale tam je nuda) a vrátil Sepang
no mna cina nebavi, ale tam to neni o okruhu, takisto ako som necenil rusko … miami je asi este ok ale vegas sa ani nemal stat so Sepangom suhlasim, zabavny okruh
imola je taka no … aj ju mam jak tifosi rad aj mam na tom okruhu virtualne odjazdene tolko, ze uz to je take meh
Ja by som chcel zelené peklo,aspoň raz za dva roky
Sobota je v Monaku super, neděle absolutně do počtu, o ničem.
Veľa z Vás tu len frfle. Treba počkať. Potom sa uvidí či je to nuda alebo super show. Ak bude super je úplne jedno kde sa jazdí. Kludne aj okolo hál.
Budu se opakovat.
Většina závodů je v Monaku opravdu nudná, ale třeba závod v roce 1984 patřil s Kanadou 2011 k tomu nejlepšímu co mi F1 za 50 roků poskytla.
Vím, jsou to pouze vyjímky, ale tréninky a kvalifikace jsou v Monaku tradičně hodně výživné, takže při pohledu kvalda versus závod je Monako celkově velice zajímavý závod.
jasne tak ja to beriem komplexne ako zavodny vikend, ale jak aj pisu borci vyssie, tak v monaku ma kvalda este trosku magickejsi punc