Z ďalších špekulácií je napokon realita. Jack Doohan skutočne odjazdil svoje posledné preteky a od Veľkej ceny Emilia Romagna ho nahradí Franco Colapinto. V stredu ráno to potvrdil Alpine, no prezradil, že to má háčik. Colapinto v kokpite nedostal dôveru až do konca sezóny.
Keď urobili z Briatoreho šéfa, tak bolo jasné, že toto príde a určite dostane veľkú podporu. Ale bol by som najradšej, keby aj Colapinto, aj Gasly dokázali z nesympatického Alpinu zmiznúť čím skôr.
No ako som pisal, aspon ze je tato fraska za nami. Len teda preco ma Colapinto len docasnu zmluvu? Je v tom nejaka taktika, aby jeho sponzori nasledne zaplatili viac?
Vcera som si inac po dlhsej dobe cital Flaviov zivotopis na wikipedii. Je sialene, ze sa z uplneho hlupaka skoro bez vzdelania nasledne vdaka kontaktom na zakladatela Benettonu a podvodom stal bohaty a extremne vplyvny clovek. Scasti som tym impressed, scasti znechuteny. Asi najnesympatickejsia postava old schoolovej F1 a vidiet ho na tomto poste znovu v roku 2025 asi nebolo uplne to, co by som predpokladal.
Francuzsky sud mu to potom neskor zrusil. A asi si ale aj tak davaju pozor, pretoze Flavia nevymenovali za team principala. Iba pisu, ze kompetencie Oakesa sa teraz presunu na Flavia.