Oficiálne: Colapinto nahradí Doohana, no nedostal dôveru do konca sezóny | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 09:14

Z ďalších špekulácií je napokon realita. Jack Doohan skutočne odjazdil svoje posledné preteky a od Veľkej ceny Emilia Romagna ho nahradí Franco Colapinto. V stredu ráno to potvrdil Alpine, no prezradil, že to má háčik. Colapinto v kokpite nedostal dôveru až do konca sezóny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198150/oficialne-colapinto-nahradi-doohana-no-nedostal-doveru-do-konca-sezony

Jestli dostane Colapinto od Renaultu stejnou podporu jakou dostával Doohan, tak si může vedle Gaslyho zazdít vlastní kariéru.

Keď urobili z Briatoreho šéfa, tak bolo jasné, že toto príde a určite dostane veľkú podporu. Ale bol by som najradšej, keby aj Colapinto, aj Gasly dokázali z nesympatického Alpinu zmiznúť čím skôr.

nech to uz cele predaju prosim

:sunglasses: :palm_down_hand: :popcorn:

151515515151

To je nečakané. Viete kto je Doohanov (Ferda ma opravil) manažér? Nejaký neznámy šéf tímu, ktorý v 2008 zinscenoval toto predstavenie
image
image

4 Likes

V prvom rade dakujem redakcii za tie pridebane vyskakujuce reklamy vdaka ktorym sa clanky na monile takmer nedaju citat.

Crashpinto podla mna rozbije auto 3 krat a Doohan sa vrati. Uvidime

2 Likes

Flavio vlastní právě vyhozeného Doohana.

No ako som pisal, aspon ze je tato fraska za nami. Len teda preco ma Colapinto len docasnu zmluvu? Je v tom nejaka taktika, aby jeho sponzori nasledne zaplatili viac?

Vcera som si inac po dlhsej dobe cital Flaviov zivotopis na wikipedii. Je sialene, ze sa z uplneho hlupaka skoro bez vzdelania nasledne vdaka kontaktom na zakladatela Benettonu a podvodom stal bohaty a extremne vplyvny clovek. Scasti som tym impressed, scasti znechuteny. Asi najnesympatickejsia postava old schoolovej F1 a vidiet ho na tomto poste znovu v roku 2025 asi nebolo uplne to, co by som predpokladal.

áno ospravednujem sa, pomýlil som sa. Už opravené, aj tak je to stále absurdné.

Den, kdy Alo vyhrál z 15. místa.

2 Likes

Ja som zmateny, nemal podvodnik Briatore nahodou dozivotny zakaz cinnosti?

Colapinto má smlouvu pouze na pět závodů, takže se můžeme dočkat ještě dalších výměn jezdců.

Francuzsky sud mu to potom neskor zrusil. A asi si ale aj tak davaju pozor, pretoze Flavia nevymenovali za team principala. Iba pisu, ze kompetencie Oakesa sa teraz presunu na Flavia.

1 Like

Ok, dakujem za info. Sportu to robi samozrejme vyborne meno.

1 Like

Jedna vec je táto fraška, druhá vec je, že dodnes patrí Alonsovi a Renaultu to víťazstvo.

Diskvalifikovať Alonsa z VC a Renault z celej sezóny je nutné minimum, čo malo byť automatické okamžite ako sa to prevalilo.

2 Likes

Piastriho rozhodnutie z 2022 sa kazdopadne asi dostava na uroven Hamiltonovho rozhodnutia opustit McLaren.

3 Likes

Nevyhral. Získal prvé miesto podvodom.

2 Likes

2 Likes

… ten už tam Ferdo zůstane, a ty to víš :slightly_smiling_face: