Tak to získal i Leclerc svoje výhry 2019 podvodem, ale tomu tleskáš
Spravili to salamunsky. Briatore je poradca s kompetenciami sefa timu, takze vlastne poziciu sefa timu ani netreba zaplnit.
Kocúrkovo hanba sú slabé slova čo sa týka k prístupu nováčikom
Velice obdivuhodné vítězství, jen co je pravda
To jo, hlavně, když další GP v Japonsku vyhrál taky…v Renaultu 2008. Co dodat.
Už si to moc nepamatuju, tam se Piquet taky vyboural?
Ještě aby sis pamatoval něco, co si neviděl
Tehdá jsem F1 ještě hltal. To není jak teď, kdy jsem šel spát někdy po půlce GP Miami a ani v nejmenším mě to neštvalo
A co si pamatuješ Dejve?
@PUFF
Všichni víme, že se jedná o peníze. Ale nezdá se, že by byla vyřešená budoucnost Renaultu. Trochu se obávám, že právě někde v rozmezí těch pěti závodů by jsme se mohli dozvědět více o dalším osudu Renaultu.
Ono těch 20 mega za sedačku jezdce na pět roků není žádná lukratívní částka. Takové drobné dokáže jezdec rozmlátit během pár závodů.
Předpokládám, že to je 4,5 Williku a pak 20m ročně Alpine.
Je mi jasné, že za Colapinta nedá žádný sponzor více peněz než za Péreze, ale běžně jsou součástí dohody různé přívlastky a teprve za nalepenou reklamu sponzora přicházejí zisky. Kdyby se Colapinto uchytil a Gaslymu dokázal trochu sekundovat, tak by se do týmu začaly sypat velké peníze a pak by se Colapinto pořádně vyplatil.
Vůbec by nebylo na škodu vědět kolik jezdci do svých týmů díky sponzorům přináší peněz.
Největšími platiči určitě budou Hamík s Emilem.
Hmm, dost alibisticke, Cola by musel vylozene vybouchnout aby Doohan dostal dalsi moznost koupit si po nem sedacku do konce roku.
Plus se neda prehlednout ze Cola nastupuje s prichodem Flavia na post sefa tymu.
Ako ku ktorým
Od Alpine a RB určite.
Mercedes je v chile, Haas a Sauber sú podľa mňa OK a dokonca aj RB2 nerobí zlú robotu
Podvodníci väčšinou obdivujú podvodné praktiky iných podvodníkov.
Toto len svedčí o tom akí sú honzíci chudáci.
Normálny inteligentný fanúšik Alonsa to víťazstvo odsúdi a najradšej by naň zabudol (či už bol v tom Alonso nevinne alebo nie).
Stále málo oproti výhre v Taliansku na tragickom Toro Rosso, ktoré nezískalo ani polovicu bodov čo Renault v tej sezóne.
A čo je na výhre Vettela najlepšie - že to nebol podvod ani šťastie, ale skill na mokrej trati.
Hmm tam by sa možno aj podpora našla.
Ale problém konflikt záujmu, lebo Carlos jazdí za Williams