Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Mekiese jsem neměl na bingo kartičce jako šéfa.

Si pamatuju jak ve Ferrari chodil jak Racochejl.
A všichni z něho měli srandu.

2 Likes

To on nevedel nikdy. On vie len odbacat od temy ked dojdu argumenty ako vzdy

3 Likes

Vettel je fajn chalan, ale pod stresom panikari. To nie sú veľmi predpoklady pre úspešného šéfa teamu.

Lenze najskor Honda odisla a nasledne RB prijal rozhodnutie postavit vlastny motor. Keby Honda neoznamila odchod, tak ziadny vlastny motor sa nevyvija a doteraz by bol RB tovarensky tim Hondy.

To, ze potom nasledne Honda chcela jednat je uz nanic, kedze v RB si uvedomili ako velmi zavisli su na Honde a ako nepredvidatelna Honda je. Tie ich prichody a odchody su mimo. Este na to moze Aston doplatit. Ak Honda nebude stihat Mercedesu od 2026, tak ich to opat moze rychlo omrziet a po 1-2 rokoch to zabalia a Aston, ktory bude cely monopost stavat okolo motoru Honda, bude musiet zhanat iny motor a prekopat cely monopost.

5 Likes

Místní zvířátko, který na zavolání zabaví ty inteligentnější tady na foru. Pak mu stačí poslat 2-3 věty a on se sám zamotá do svých lží a polopravd.

1 Like

skor velke plus

Dobry postreh. Len ci sa jeho uspechy nepripisovali Neweymu a nebol on klucovejsi ako sam Newey pre sucasnu generaciu monopostov. :slight_smile:

3 Likes

Vettel ani nema byt sef timu, ale poradca. Ma nahradit Helmuta, nie Hornera. :slight_smile:

A tam by bol podla mna idealny. Najma pre mladych pilotov by mohol byt dost podstatny.

2 Likes

A hele mám úplně nesmyslnou teorii. :smiley: Horner tak moc mluvil o vodě v pneumatikách, protože ji Rob davál v RB. Proto o tom Horner věděl tolik věcí. Jinak těžko říct. Oba jsou to nejvíc ve svym oboru. Na druhou stranu ten boost mclarenu pár měsíců po příchodu se nedá okecat…
kappa-twitch

2 Likes

Joj, keby si sa sam zacal riadit svojimy radamy … :wink:

3 Likes

ja preto volam McLaren RB2.0

2 Likes

Horner, Newey, Marshall, Fallows, Wheatley, Verstappen.
vs
Mekies, Waché, Tsunoda.

Komu ty vnitřní boje prospěly?
Za 2 roky.

2 Likes

Akurat som to pisal vedla.

Rob mohol byt ovela klucovejsi ako Newey, no Newey zozral vsetky zasluhy, a tak Rob odisiel a spravil z McLarenu vykonnostne novy RB. :slight_smile:

4 Likes

Ale vy to nechápete. Prvý dvojitý agent Ferrari dokončil úlohu a rozobral RB. Teraz ideme na McLaren.

image
Stella si spomenie čo je jeho úloha od Ferrari. Rozobrať McL.

5 Likes

Jo tak to myslim bylo. Uz to popisoval @rHapo . Ale to ma veci nic nemeni. Je pomerne klasika, ze tvuj partner dela vlny, ty si musis najit jineho dodavatele, ten puvodni si to pak rozmysli uz je pozde, ty to nechces menit a pak ti to ostatni daji za vinu. Klasika.

A nic na tom nezmeni ani to, ze klidne i ta Honda jak pises, muze byt neuspesna.

toto su tie velke otazky, na ktore je tak strasne tazke najst spravnu odpoved

1 Like

A Simone Resta je v Mercedesu.
Od Ferrari dokonalý zločin.

1 Like

Tak vidis, titul mate v kapse. Vlastne ne. Max pujde k Totovi. Tam nikoho nemate. :wink:

Ferrari práve vydalo fotky ako s Fred s Vignom sú na kávičke. Dokonalá reakcia.

1 Like

Čo tak bude? Destroygate? Alebo agentgate?