Cože to? Ty označuješ zprávy novinářů za hoax, když sám nemáš důkazy o tom, že by to byl hoax? Tak to jsem rád, že si uvědomuješ ten paradox, co si tu vytvořil
Jo asi tak to bylo. Ale nejak ve zlem mi to neprislo.
Proc? Myslis ze Max RBR skodi?
ako napriklad Adriana ?
LOL
Ano, společně s Marshallem
Ako si na mna mohol reagovat ked
Ja citam kazdy den komenty, ale nezapajam sa tak aktivne, ako ty. A mal som ku viacerim, ale nechce sa mi na vsetko odpisovat…
Uz pri tom prvom komente som ti to chcel napisat, ale kaslal som na to, ze skoda slov. No pri druhom som si povedal, ze tu vetu obetujem. A tvoja inteligencia a ego sa hned ozvalo.
Joj, to by bola nadhera. Normalne som musel, zatlacit slzu
Tak ale to nie je nič nové. To je jedna a tá istá pesnička. A popravde, kto nemal konflikt s Josom?
Už si smaž profil, nejsi tu potřeba ani vítán
Nechaj ho. Pokiaľ v profile nemá konskú nohu…
To vidim, jak dostáváš na prd3l v každý diskuzi pod článkem. Už rozumíš psanýmu textu a odpovíš mi na mou otázku? Mimochodem proč zase vyvoláváš hádky? Ach ta vaše sekta čtyřprocentních…
Jen dodám, že obrovským úspěchem už bude, že začnou vyrábět vlastní motor.
Jestli s ním vyhrají poprvé v prvním roce, nebo třeba v pátém, není vůbec podstatné.
Už teď dokázali co nikdo jiný před nimi.
Nebude náhoda, že RB fixnul porpoising během pár dní a po odchodu Roba se už moc nedařilo. A naopak mclaren nabral dobrý směr…
To su ale hlavne moje prispevky
A sak 20 rokov stacilo, myslim, ze Horner nema daleko od toho, aby si mohol povedat, ze je najuspesnejsi sef teamu v F1. Ci to pokaslal on, alebo sa voci nemu len spikli je uz jedno. Uvidime, ci sa im podari znova pozbierat, za mna Hornerov vyhadzov nic nevyriesi, ale nevidim do toho. Mozno PU z dielne RBPT/Ford nevyzera dobre a niekto za to musel niest zodpovednost+to niekomu sadlo.
Raz to vsak muselo prist a s tym by som chcel pogratulovat vsetkym, co Hornerov odchod prorokovali. Treba uznat, ze ste mali pravdu. Sice to minimalne rok a pol trvalo, ale prislo to Je to nieco na styl “bude prsat” a pol x tyzdnoch ked zaprsi staci zakricat “Aha prsi, mal som pravdu”, ale co na tom.
Kazdopadne, pre RBR zacina uplne nova era, poslednym legacy elementom je tam Marko. Ak si ten mysli, ze este ma cas to postavit nanovo a ukazat, ze Hornera tam nebolo treba, okej. Moj skromny tip je, ze pojdu este hlbsie, uz sa nevyhrabu a budu bud len pojazdna reklama alebo sa bude hladat novy kupec.
Osobne by ma najviac pobavilo, keby nakoniec vysvitne, ze za tym celym bol stary Verstappen, rozhadal cely team a skonci to tak, ze mlady aj tak odide prec, najneskor vtedy ked Marko otrci kopyta
to je pravda klobuk dolu. Na zaciatku bol Redbull nula cela nula nic a kam to dotiahli. Velky respekt
dufam, ze to je len docasne
krasne porovnanie
Dakujem ze si po 1368.x potvrdil ze ani tie dve bunky nevies spojit dokopy. Gratulujem, vzdy najdes nove dno. Je to ale celkom obdivuhodne.
Mam cakat teda na Neweyho vyjadrenie alebo sa vies obhanat len hoaxmi a mozem sa smiat na tebe dalej?
z tou Hondou je to dobra pripomienka. Bol to risk a vyslo to na jednotku