Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Jen si pockejme. Ze za tim je Max je spekulace. A samozrejme, cim lepsi pilot tom vetsi vliv. Ale pokud Max dokaze rozhybat i tohle, pak o nem musi mit v RBR neskutecne mineni a asi nejen v nem.

Klidne tam muze byt kolaps RBPower. Mozna to prosadil Christian, ze ten motor udelaj a mozna ho nebudou mit. Pritom to asi byl Christian, kterej zariznul deal s Hondou.

A pak nejen ze konci Christian, ale v RBR skonci i Max.

Súhlasím, ja to evidujem tak, že Helmut je dôležitejší pre Maxa.

A Helmuta zo sebou zobere ľahšie aj do nejakého iného teamu kde ho “upracú”.
Samotný Max, má podľa mňa veľmi dobrú vyjednávaciu pozíciu bez Hornera - ten mu podľa mňa nič nevie ponúknuť (okrem kotvy smerom do hlubín aktuálne).

Nečítal som tu všetko, ale vedľa Nordák spomínal, že CEO MB “ževraj” potvrdil to vykúpenie pre Maxa, že by v pohode zaplatili? to by bol docela deal.

Tam je stále pre mňa otázka čo je lepšie MB so silným Totom a veľkým potenciálom alebo AM s Daddy Strollom (ale zase Newey).

Asi by som vsadil na MB 51/49.

Odchod Maxa z RB by zase bol aktuálne najlepší krok pre RB samotný.

1 Like

To jsem rád, že nám dokážeš dát info od Adriana, proč odešel, když tohle nazýváš hoaxem

1 Like

Dejve nedělej to pro RBR fans horší

Ja si myslim, ze keby zil, tak by sa nic nedialo, lebo by ziadna kauza dickpic neexistovala. To bola umelo vytvorena kauza z Hornerovho mimomanzelskeho romaniku. Skratka spyknutie proti nemu, pretoze po smrti Didiho islo o prerozdelenie vplyvu v materskej spolocnosti.

RB deal s Hondou bol zarezaný kvôli tomu, že Honda zase šaškovala. Či myslíš, tak, že Honda chcela späť ale Horner povedal, že už je neskoro?

Ako spomínam vyššie, odchod Maxa z RB by bol aktuálne najlepší krok pre RB…

Ja jo. Vcelku vam verim. Mate velmi dobrou dvojici. Dobryho sefa. Rozdili jsou male a pristi rok se ukaze. Lewis vas zatim nerozklada a na nej se drzi opravdu neskutecne zpatky.

2 Likes

X

Ale hezky se tu doplňujete

Nebola to prave Honda, ktora oznamila, ze konci a RB mal na vyber akurat tak motor Alpine alebo vlastny, kedze Ferrari ani Mercedes by mu nedodali?

Ja len že za prvé Adrianova manželka verejne označila Hornerove názory za sraxky a za druhé Adrian na manželku dá.

2 Likes

Možná by jsi měl věnovat trochu času svému ignor listu :smile:.
Hádám, že čteš příspěvky které nemají žádnou hodnotu a navíc na ně ještě i reaguješ.

1 Like

Ze to psies zrovna ty, co si sem napisal vsetky mozne dovody, len aby si sa aspon jednym trafil :smiley:

3 Likes

Helmut uz moze smerovat aj do dochodku. Ved jeho nahrada sa pomaly zacina riesit aj v RB a spekuluje sa o Vettelovi. :slight_smile:

1 Like

Preto vravím, že Helmut nie je berná minca.

Jeho connection na Redbull ako taký pominul dávno.

1 Like

Jen aby ten uspech prisel. A zasluhy mu uznany budou, to bych se zase nebal. Dneska se vsechno rozkeca na socialnich sitich. A budou to pripominat i lidi, co mu doted nemohli prijit na jmeno.

Tem nahore moc lidi nefandi. Tem dole fandi vetsina.

Zase ale představa, vidět Toto Wolfa a vedle něj jak stolí Helmut, to by byla top dvojka :smiley:

2 Likes

Opat si tu po uhorskom roku a opat prva reakcia hned na mna bez toho, ze by som ja nejako reagoval na teba?

Ty si pekne chory zo mna. Honzi2. :clown_face:

2 Likes

Mnohé zdroje tvrdia,že mal konflikt s Josom

Ja myslim, ze tam Honda jednat chtela, ale Christian jim podekoval s tim, ze oni veri jejich projektu. Nebylo to nejak zle. Jen proste nechtel jednat. Podle me mel vizi, ze RBR bude ultimatni staj.

1 Like

Som rad ze nam vies dat presne vyjadrenia Neweyho kde hovori ze odisiel kvoli Hornerovi. Dat dokaz/zdroj ma vzdy ten ktory si nejaky bullshit vymysli, cize ty.

4 Likes