Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to neviem, čo by na to povedal Adrian.

1 Like

Ja ich porovnavam ako sefov timov, nie ich vplyv. Samozrejme, ze Wolff s jeho vlastnictvom ma vplyv najvacsi zo vsetkych, zatial co Horner doplatil na to, ze RBR je dcerska spolocnost RB. Keby zil Didi, nic z toho by sa v RBR nestalo.

Za odchod Lewisa moze viac materska spolocnost ako Toto, kedze Lewis mal obrovske naroky, ktore materska spolocnost odmietla. A navyse Lewis uz bol hotovy, ked odchadzal, Russell bol uz vtedy lepsim pilotom v Mercedese. Takze ziadna tragedia pre Mercedes to nebola. :slight_smile:

1 Like

Co myslite, pojde do Alpinu, alebo si da pauzu?

Já jsem nikdy neříkal, že by tu neměl být.
Jen by mě zapracovat na svých občasných breakdownech :slightly_smiling_face:

1 Like

Ano Grahame, špekoun z McLarenu mě překvapil, pominu-li to, že pod ním McLaren zkrachoval, tak musím uznat jeho zásluhy na dnešním stavu.
Je to skvělý úspěch i jeho a asi jsem se mýlil v odhadu jeho schopností.
Nicméně dívat bych se na něj každý den v práci nechtěl a nést zodpovědnost za problémy vyplývající z jeho zdravotních rizik také ne.
Ale máš like, že jsi to připomenul :+1:

Teraz vážne,

Toto je asi najhoršia správa ktorá mohla prísť. Zatiaľ môj odhad je, že to znamená jedno - Max ostáva v RB a to podľa mňa markantne redukuje jeho šance na zisk ďalšieho titulu.

Rebuild fáza v RB týmto započala, ja voči Mekiesovi skeptický niesom ale bude trvať veľmi dlhú dobu kým RB skočí naspäť na potencionálnu vlnu výhier.

Horner si nemyslím, že by ohrozil Fredovu pozíciu, na druhú stranu, po toľkých rokoch asi už aj on potreboval dostať facku reality. Pauza by mu prospela, neočakávam, že by v dohľadnej dobe prišiel do nejakého teamu F1 - ale tak ani nikto nečakal že náhodnú Júlovú stredu ho pošlú s krabicou domov.

5 Likes

To je ten pán, čo vraj sám vybudoval cely team a priviedol ho na vrchol a nebola to zásluha hlavne Mateschitza a Neweyho?

Ten koniec po tých rokoch arogancie a klamstiev je sladký. Hlavne pre jedného nemenovaného šéfa teamu.

Alpine/ Ferrari podla mna

Honzo, měl jsi pravdu. RB směřuje k zániku. :slightly_smiling_face:

A jestli je tohle rozhodnutí na základě tlaku Maxe, tak to je ten nejstupidnější krok ever :grin:

1 Like

Red Bull toto rozhodnutie ešte poriadne oľutuje. Vyhodili jedného z najlepších šéfov v F1, a za chvíľu ešte prídu aj o Maxa (ak už aj neprišli) a potom sú kompletne…

No necakal to takto podla mna nikto, jak pises random den random sprava a rbr je bez hornera

Myslim si ale, ze may bud odide s christianom alebo ostane v rbr a po 2026 ukončí karieru

Sice sa nechal pocut ze BY BOLO (podmienovaci sposob) pekne, keby s rbr ukoncil karieru ale neviem ci v case jeho vyroku uz vedel o tejto dnesnej novinke

Mozna kdyby zil Didi, tak by Christian vyletel uz na konci minuleho roku.

Ale samozrejme co se tyce uspechu tak na Christiana nikdo nema. To je fakt.

2 Likes

Jediná věc, která je na tom smutná je ta, že mu budou historicky upřeny zásluhy na úspěchu motorárny.
Bohužel si tu příští sezónu už neužije.

1 Like

Aby vobec zapocala …

Myslíš, že Max je až taký kamoš s Hornerom, aby išiel za ním do iného teamu?

Max je bff s Helmutem, jestli Helmut zůstane, tak i Max

Tak ja mam maxa za pilota co chce rychle auto s mal by byt schopny dorucit vysledok

Rychle auto nemaju, nie natolko aby max mohol naplno vyuzit svoj um

Zalezi kam a ci vobec niekam pojde Horner

Dalsia vec je ze po Didiho smrti mal dedic imperia prejavit vacsi zaujem o futbal nez o F1, mozno horner dostal ultimatum ale to uz len spekulujem

3 Likes

A co když je to kombinace skrze Maxe, mocenské boje a prozatímní výsledky vývoje motorů na 26?

Pokud v tom figuruje Max, tak spíš jako součást soupeření vlivových skupin. Sám o sobě sebelepší jezdec není tak dlouhodobá a komplexní “investice” jako osvědčený šéf a všichni to musejí vědět. Ale to je jenom názor.

1 Like

To ze Newey mal s nim nejaky problem bol presne taky hoax na ktorom si ide tunajsia svata trojka.