Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

je to šialené však za 20 rokov tam každý TP bol priemerne max 3 roky. To není ani tá slávna 5letka. Proste tam je vidieť prečo nikdy neuspeli. A preto som aj skeptický pred podpísaním Hornera. Fred by mal mať šancu v nových regulách.

1 Like

Nakonec to že to trvalo tak dlouho a měl od Thajců takovou podporu, to RedBull F1 tým stálo sakra hodně.

Teď je otázkou zda Max zůstane když Hornera vyrazili, nebo ho vyrazili protože Max odchází.

3 Likes

Mal si pravdu, si frajer, vsetci sa ti ospravedlnujeme a uctievame ta nas spasitel

3 Likes

neklam. ja som ta nikdy nezosmiesnoval. nebudem ti predsa do toho fusovat.

Ale Helmutko, nech toho. Ale díky, že uznáváš, že jsem měl pravdu a budeš se ode mě teď učit

1 Like

Děkuji za uznání pane :sunglasses:

2 Likes

Tak doufejte ze Freda si nechate. Ac se ti to asi nelibi, ale i Lewis se zlepsuje, takze zatim dobry. :+1:

To by byla bitka. Lewis ve Ferrari a Max v Merxedesu. Pane jo. To by melo naboj. 🫠

Fred je slabucky ako sef. Horner a Wolff su ovela vacsie osobnosti, dokazu toho ovela viac presadit v ramci timu, dokazu ovela lepsie robit zakulisnu politiku a dokazu ovela lepsie pracovat s mediami.

Fred hovori to iste uz 3 roky dookola. Furt len prazdne sluby, furt sa len ucia a furt cakaju na upgrade, ktory ich spasi. Navyse jeho medialne vystupovanie je extremne slabe.

Tak na auto uz teraz TP nema vplyv. Prave Horner by mal aspon trochu casu tam upratat niektore veci z manazerskeho hladiska (struktura, procesy, …) a navyse by mohol zobrat so sebou nejakych ludi z RB. Najma pretekovi inzinieri a strategicke oddelenie Ferrari je katastrofa a naopak v RB je to uz roky to najlepsie, co v F1 je.

Najvacsiu. Tak dlhe udrzanie Neweyho je jeho zasluha, riskantny prechod od Renaultu k Honde bola hlavne jeho zodpovednost a tak isto aj spravne urcenie jednotky v ere Vettel - Webber, Horner ma CV ako ziadny iny sef stajne v F1.

1 Like

Este aby v tom Ferrari neskoncili Lewis s Maxom spolu, ak Charles skonci na psychiatrii po tolkych rokoch s tymi svojimi inziniermi a strategmi. :smiley:

Uvidíme s Maxem. Ale Jos s Helmutem jeli politiku odstranění Hornera, aby zůstal Max

2 Likes

Stálo sakra hodně? Co taky za těch 20 let získali… :slight_smile: Buďte trošku objektivní hošíci.

1 Like

kks a ja som si myslel, že ďalší závod je v Belgicku a ne v Austrálii

8 Likes

Má ale je to veľmi komplexné. Fred hovorí iba to čo Ferko dovolí. Pracovať vo Ferku je peklo. Novinári ťa roznesú na kopytách, zrovna teraz som sa dostal k Gillesovej biografii a ako ho na začiatku pôsobenia vo Ferku novinári neznášali to je proste Taliansko. A proste není to o jedno človeku. Ako by reagoval Lewis? To nikto nevie. Ako v backupe už je Ollie a ten by sa tam nejako udržal aj keby išiel o rok dva skôr než je ideálne. Ako je to risk. Ale môžno by bol lepší a zase Horner môže aj za rozpad RB, síce udržať ten tím 20 rokov pokopy bolo tiež ťažké.

3 Likes

tentokrát se zabanuj sám, tenhle nick už nebudeš potřebovat.

2 Likes

Nemam z toho dobry pocit, timur

Já myslel od vzniku těch problémů, čili loni, kdy to byl Horner vs Rakouská strana.

1 Like

Sila Christiana se ukazala ted. Srovnavat Freda, nebo kohokoliv s Totem, ktery ma tretinu teamu a fakticky v hrsti skoro polovinu sefu ostatnich teamu preci nejde.

Pokud bylo duvodem odchodu Christiana moznost konce Maxe, tak se jasne ukazuje slabost Christiana a omezeni ktera mel. Toto ustal odchod Lewise.

A Fred je podle me na Ferrari silnej dost.

1 Like

:smile:

2 Likes

teraz ma zaujima ci dostal drzhubne, alebo sa dozvieme veci…

2 Likes

A prave to je dovod preco potrebuju Hornera tak isto ako kedysi potrebovali Brawna. :slight_smile:

Tu absolutne nesuhlasim. Horner viackrat udrzal Neweyho, raz uz mal dokonca zbalene smer Ferrari.

Nebyt Hornera, tak nemaju ani polovicny uspech. A za rozpad RB moze pravdepodobne mocensky boj v materskej spolocnosti o vplyv v F1 time. Ved uz pred rokom a pol ho chcela rakuska vetva obetovat na zaklade vymyslenej kauzy. Skor je uspech, ze to vtedy ustal.

1 Like