Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Je tu, vadí vám to. Nie je tu, tiež vám to vadí…

Inak Wolf by mal začať utekať. SI všimnite kontext. Keby náhodou do dvoch rokov je Toto preč, tak ja som to hovoril #naHogra

@Hedgehog Zapamätaj si

5 Likes

Není nikdo, kdo by měl podobnou vizitku.

10 Likes

Tjn. 123 popř. 120 není podobné. :grin:

Nahradzuje ho sikovnik Mekkies. tak to si RB skrtam na najblizsich 5 rokov.

3 Likes

Klid prosim te. Proc resis takove blbosti. Kazdy si muze preci tvrdit co chce. Skoncil Christian, skoncil.

Pojdme resit co bude. Nebo to tu zase zabetonujete hadkou o " ja rikal tohle a ne tohle."
Oni maji svoji pravdu, tak jim ji nech. Vime vsichni prd a co se mota v hlavach vrchnosti, uz netusime vubec.

7 Likes

Christian, si veľmi dôležitou súčasťou tímu a nevieme, čo by sme bez teba robili. Ale chceme to skúsiť.

1 Like

Pekne napisane. Cele to bola maximalne len osobna aferka Hornera, ktoru moze riesit akurat tak jeho manzelka. A navyse je dost mozne, ze tu zamestnankynu niekto na to nahovoril, aby to takto zverejnila. Niekto, kto sa chcel Hornera zbavit. Na tom tam boli evidentne silne tlaky z materskej spolocnosti. Keby Didi zil, nic z tohto by sa nedialo. RB dopadne ako Ferrari - mocensky boj v materskej spolocnosti zozerie ich sportovy uspech.

Inak co hovoris na Hornera do Ferrari? Bral by si ho? Podla mna pre Ferrari by bol top volba a nie je na co cakat, ked je takyto clovek volny.

1 Like

Ha kto vyhral v počte TP??? RB totálne mimo

5 Likes

RB strieda jazdcov, Ferrari sefov. :sweat_smile:

1 Like

Co mám napsat? Že jsem tu dával info o mocenském boji v RBR na podzim 23 a dostával jsem tu hate, že jsem jen hater?

Jediný co k tomu řeknu je: říkal jsem vám to, všechno k tomu směřovalo a co jsem psal se do většiny naplnilo.

A Jos s Maxem dosáhli svého

3 Likes

Nutno mu priznat, ze to byl supersef. Vybudovat team z niceho. Je az neskutecne co vsechno dokazal. Konec trosku nestastny, ale jinak klobouk dolu. Ten chlap si zaslouzi respekt.

6 Likes

Opravdu to je překvapení? Ale souhlas s komentem výše, je to pozdě a škody už se staly. Ty lidi zpět nenaberou.

2 Likes

Ono hlavne boli náznaky, že to bol deep fake a nie ani reálne konverzácia. Reálne leakla tak, že u súdu by sa asi nedala použiť ako dôkaz. Ja neviem mne Fred vyhovuje, jedine že by začal Horner stavať autá konečne okolo Charlesa, čo zase Horner dokáže. A meniť TP rok pred novými pravidlami? Je to veľmi ťažké rozhodnutie, ale príležitosť ako Newey. Ale zase akú zásluhu mal horner na úspechoch RB?

Tak všechna čest, o tom žádná, nicméně si pamatuji , jak si navážel do špekounů z Mclarenu a už delší dobu držiš mordu. Věštecká koule zklamala ?

PS : Teď asi vyjde najevo, jak jsou na tom v RB s motorem a nebude to asi lehké spaní …

2 Likes

To je překvapení! Hogr to tu dával před rokem a půl, že to v RBR vře a povede to k dochodům a bude to buď Max nebo Horner

1 Like

Ze bola politka v RB videli vsetci, len ti si sa tvaril ze to vidis len ty a vsetci su slepi. Preto si dostaval hate. dostavas a budes dostavat…

5 Likes

V tomhle je Ferrari neporazitelne. Myslim ze by jednou za dekadu mel byt nejaky titul pro nejvyssi pocet zmen na pozici sefu teamu. :grin:

z RB nikdo neodchází, už je rovnou vyhazují a pěkně od shora. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

Za co? :grinning:

Tak proč si byl jedním z těch, co to zesměšnovali, že se v RBR nic neděje?:smile:

1 Like