Oficiálne: Christian Horner dostal padáka! V Red Bulle skončil s okamžitou platnosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Je to dost zvlastne rozhodnutie, teraz. “Z nicoho nic.”.

Pre mna ziadna tragedia, ale mam pocit, ze ten team touto spravou pre mna stratil indentitu. Neviem, co je za tym, ale vyhodit sefa teamu po tom, co dva roky dozadu mali oba tituly a minuly rok aspon jazdecky titul… Logika ala Alpine. Podla nej by Wolff mal uz davno okopavat zemaky niekde na poli za fabrikou Mercedesu a nie viest tovarensky team, ale proti gustu…

4 Likes

Este nam povedz, kto je ten dvojity agent, co uz 20 rokov rozobera a sabotuje Ferrari? :sweat_smile:

4 Likes

Však já čekám na to info od tebe, že Newey neodešel, kvůli Hornerovi a jeho chování.

@fukanyDifuzor @Christian_Horner hoši nemusíte tu ukazovat, proč je průměrný IQ v ČR i SK 98, takovou tupost tu není potřeba propagovat

Proč neustále zmiňuješ iq? My víme, že jsi velice podprůměrný, ale nikdo se ti tady za to nesměje a bereme tě i s vadama…

5 Likes

Ferrari sa rozobera same, tam sa nikto neunuval niekoho posielat. Ti spravni ludia su tam uz davno :rofl:

2 Likes

Dalsie potvrdenie ze nechapes ani zakladnu logiku argumentacie. Dokaz ma dat ten ktory tvrdi ze nieco sa stalo. Ked napises vymysel ako ze Newey odisiel kvoli Hornerovi, co mam ja dokazovat ze si si vymyslel bullshit? Dokazat mas ty vlastne tvrdenie. To si az takto velmi pribrzdeny ze to nedokazes pochopit? Ked pridem s tvrdenim ze Alonso sa tajne dohodol s FIA aby mu nedali ban za crashgate, mas dokazat ty ze nemam pravdu alebo ja ze mam pravdu?

1 Like

Kdepak, tam se ti agenti cvici. No a nekdy to prezenou a zapomenou ze to neni nacvik, ale uz realita. :grin:

Alebo zabudnu tych agentov poslat ku konkurencii a oni potom rozkladaju svoje skoliace pracovisko

1 Like

Vieme prví…

11 Likes

Hele, procházím si některá tvrzení místní šlichty z dřívějška, fakt úsměvné :smile: Asi nemá stejně smysl to sem dávat, s jejich sebereflexí, no těch smajlíků je fakt jedenáct :smile: :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Jo to bylo šlo.
Se Strollem by byli krásná skupina.

mohl by si sem něco přece jen dát, jdu si udělat káves. xdd

2 Likes

Zelení šimpanzy by spáchali rituálnu samovraždu na štýl Jonestownu. :joy:

2 Likes

Toto od Alonsovho fanatika je extra vtipné. Ale tak musia tu byt aj komedianti

1 Like

Tak to by ale byla bomba. :grin: :+1:

Ty si tvrdil prečo Newey odišiel, takže dokazovať máš ty.

@Donnie_Darko len tvrdí, že si písal blbosť.

Na druhej strane by mohli hned rychlo znova hejtovat pretoze Verstappen by tam vystriedal Alonsa :wink:

To by bol ešte väčší kŕč ako keď Hamilton zničil Alonsa v McLarene a ten odišiel s hanbou a stiahnutým chvostom ako spráskaný pes naspäť do Renaultu.

Tak toto,aj keď to bolo očakávané je šok. Jedna éra RB končí a vôbec sa mi nepáči kam smerujú. Podľa mňa je aj Maxo na odchode a z RB sa stane solídny tím zo stredu poľa, ktorý už len bude spomínať na zašlú slávu

1 Like

však jeho fanatik seš ty, podle mě ho máš v 95% příspěvků, na tebe nemáme. xdd