Jako akcionar se konecne dostane k penezum na ktere manzelka nedosahne a urve se z retezu, jen pockej na ty clanky.
ten s parochnou?
tak on tvrdil, ze ked neni vykon motora, nemoze ani zvysovat pritlak, kedze to ten kram ma problem potiahnut. tazko povedat
presne. ta technika sa tu moc neriesi. A v podstate to je to klucove a rozhodujuce
Level pomocná škola pro Davida
Né každej je prodejnej jako Adrian
Leda že by neměl dost odvahy se postavit Alonsovi
na zapade to vyhovuje kazdemu predlzovat vojnu. je z toho paradny business. A chudaci Ukrajinci su im ukradnuti
V každém případě “level pomocná škola” bylo použito mimo mísu, na tento závěr nemusíme čekat až by se to skutečně stalo.
tiez som ho cakal skor vo Ferrari. Ale ktovie, co vsetko od nich Adrian pozadoval
dobry postreh
A to jako na základě čeho nemusíme čekat na potvrzení?
tak ten sa podaril
Protože ta možnost nemá stupidní překážku a má racionální podklad. Stejně jako že by mohl přejít k Mercedesu.
Pokud jde o volbu slov, tak za to jsem se následně omluvil. Nicméně za principem si stojím, tehdy byl přestup Max do Astonu totální nesmysl.
Teď se situace změnila, nicméně pořád je x pravděpodobnějších variant.
Nic se nezměnilo, tvrzení bylo že tam přejde Adrian a Max. Ale nebudu se hádat, když totální nesmysl tak totální nesmysl
Dejve, nekruť si s páteří😉
Upřímně, toho Adriana si tam nepamatuju. Jen jsem viděl Max → Aston, tak jsem hned vyprsknul smíchy
Jinak z tou změnou jsme myslel jak moc velký vliv na formu RB ta anabáze bude mít, to nemohl nikdo predikovat.
Moje páteř je v pohodě, zahnutá tam kde má zahnutá a rovná tam kde má být rovná