Oficiálne! Adrian Newey sa stal novou posilou Aston Martinu! | Magazín F1 - F1online.sk

Jako akcionar se konecne dostane k penezum na ktere manzelka nedosahne a urve se z retezu, jen pockej na ty clanky.

Newey 1980 po studiich nastoupil v F1 u Fittipaldi, vlevo vzadu za zadnim kolem, nebo? :wink:

ten s parochnou?

tak on tvrdil, ze ked neni vykon motora, nemoze ani zvysovat pritlak, kedze to ten kram ma problem potiahnut. tazko povedat

presne. ta technika sa tu moc neriesi. A v podstate to je to klucove a rozhodujuce

Level pomocná škola pro Davida :shushing_face:

1 Like

Né každej je prodejnej jako Adrian :stuck_out_tongue:

1 Like

Leda že by neměl dost odvahy se postavit Alonsovi :slightly_smiling_face:

1 Like

na zapade to vyhovuje kazdemu predlzovat vojnu. je z toho paradny business. A chudaci Ukrajinci su im ukradnuti

V každém případě “level pomocná škola” bylo použito mimo mísu, na tento závěr nemusíme čekat až by se to skutečně stalo.

1 Like

tiez som ho cakal skor vo Ferrari. Ale ktovie, co vsetko od nich Adrian pozadoval

dobry postreh :+1:

A to jako na základě čeho nemusíme čekat na potvrzení? :smile:

:slightly_smiling_face: :blush: :rofl: :joy: :grin: :sweat_smile:
tak ten sa podaril :+1:

Protože ta možnost nemá stupidní překážku a má racionální podklad. Stejně jako že by mohl přejít k Mercedesu.

1 Like

Pokud jde o volbu slov, tak za to jsem se následně omluvil. Nicméně za principem si stojím, tehdy byl přestup Max do Astonu totální nesmysl.
Teď se situace změnila, nicméně pořád je x pravděpodobnějších variant.

2 Likes

Nic se nezměnilo, tvrzení bylo že tam přejde Adrian a Max. Ale nebudu se hádat, když totální nesmysl tak totální nesmysl :man_shrugging:

Dejve, nekruť si s páteří😉

Upřímně, toho Adriana si tam nepamatuju. Jen jsem viděl Max → Aston, tak jsem hned vyprsknul smíchy :smile:

Jinak z tou změnou jsme myslel jak moc velký vliv na formu RB ta anabáze bude mít, to nemohl nikdo predikovat.

Moje páteř je v pohodě, zahnutá tam kde má zahnutá a rovná tam kde má být rovná :sunglasses:

1 Like