V každém případě “level pomocná škola” bylo použito mimo mísu, na tento závěr nemusíme čekat až by se to skutečně stalo.
tiez som ho cakal skor vo Ferrari. Ale ktovie, co vsetko od nich Adrian pozadoval
dobry postreh
A to jako na základě čeho nemusíme čekat na potvrzení?
tak ten sa podaril
Protože ta možnost nemá stupidní překážku a má racionální podklad. Stejně jako že by mohl přejít k Mercedesu.
Pokud jde o volbu slov, tak za to jsem se následně omluvil. Nicméně za principem si stojím, tehdy byl přestup Max do Astonu totální nesmysl.
Teď se situace změnila, nicméně pořád je x pravděpodobnějších variant.
Nic se nezměnilo, tvrzení bylo že tam přejde Adrian a Max. Ale nebudu se hádat, když totální nesmysl tak totální nesmysl
Dejve, nekruť si s páteří😉
Upřímně, toho Adriana si tam nepamatuju. Jen jsem viděl Max → Aston, tak jsem hned vyprsknul smíchy
Jinak z tou změnou jsme myslel jak moc velký vliv na formu RB ta anabáze bude mít, to nemohl nikdo predikovat.
Moje páteř je v pohodě, zahnutá tam kde má zahnutá a rovná tam kde má být rovná
Rovná už dávno není, je spíš do tvaru pružiny
Vám, kterým hrozí nějaká hrozba vytopení nebo potop, tak se snažte zabezpečit svoje domovy.
Zároveň vám přeji hodně sil a pevné nervy.
Následující dny nebudou vůbec hezké.
4-5 dní brutálního a intenzivního deště.
Už jsem jel pomáhat chystat pytle s pískem a odkopávat část zeminy, kde by se to mohlo odklonit
Má naprset až 300mm za tyhle dny, což je cca 1/2 ročního úhrnu.
Takže to žádná legrace nebude.
Takže opravdu lidi. Koho se to týká, tak buďte rdy. Jídlo, baterie, pití, radio. Nejlépe nabít telefony a powerbanky.
Možná bude rok 97 a 02.
Nejen zapad, i u nas prijdou lide o praci, zbrojarske firmy atd, politici o sve politicke tema, bez zvaneni o valce to muzou zabalit. A co teprve media, tech clanku primo z fronty, cim to nahradi, uz vidim ty fronty u dveri
Borci vytvorte si vlakno na politiku, co ty na to bobe? Vies ako sa to robi tak sa ani vyhovorit nemozes
Haha, ne Newey byl za mlada brunet na kratko
Neboj, nechci tady politiku, koncime.