Oficiálne! Adrian Newey sa stal novou posilou Aston Martinu! | Magazín F1 - F1online.sk

V každém případě “level pomocná škola” bylo použito mimo mísu, na tento závěr nemusíme čekat až by se to skutečně stalo.

1 Like

tiez som ho cakal skor vo Ferrari. Ale ktovie, co vsetko od nich Adrian pozadoval

dobry postreh :+1:

A to jako na základě čeho nemusíme čekat na potvrzení? :smile:

:slightly_smiling_face: :blush: :rofl: :joy: :grin: :sweat_smile:
tak ten sa podaril :+1:

Protože ta možnost nemá stupidní překážku a má racionální podklad. Stejně jako že by mohl přejít k Mercedesu.

1 Like

Pokud jde o volbu slov, tak za to jsem se následně omluvil. Nicméně za principem si stojím, tehdy byl přestup Max do Astonu totální nesmysl.
Teď se situace změnila, nicméně pořád je x pravděpodobnějších variant.

2 Likes

Nic se nezměnilo, tvrzení bylo že tam přejde Adrian a Max. Ale nebudu se hádat, když totální nesmysl tak totální nesmysl :man_shrugging:

Dejve, nekruť si s páteří😉

Upřímně, toho Adriana si tam nepamatuju. Jen jsem viděl Max → Aston, tak jsem hned vyprsknul smíchy :smile:

Jinak z tou změnou jsme myslel jak moc velký vliv na formu RB ta anabáze bude mít, to nemohl nikdo predikovat.

Moje páteř je v pohodě, zahnutá tam kde má zahnutá a rovná tam kde má být rovná :sunglasses:

1 Like

Rovná už dávno není, je spíš do tvaru pružiny :smile:

Vám, kterým hrozí nějaká hrozba vytopení nebo potop, tak se snažte zabezpečit svoje domovy.

Zároveň vám přeji hodně sil a pevné nervy.

Následující dny nebudou vůbec hezké. :pensive:
4-5 dní brutálního a intenzivního deště.

2 Likes

Už jsem jel pomáhat chystat pytle s pískem a odkopávat část zeminy, kde by se to mohlo odklonit

1 Like

Má naprset až 300mm za tyhle dny, což je cca 1/2 ročního úhrnu.

Takže to žádná legrace nebude.

Takže opravdu lidi. Koho se to týká, tak buďte rdy. Jídlo, baterie, pití, radio. Nejlépe nabít telefony a powerbanky.

Možná bude rok 97 a 02.

1 Like

Nejen zapad, i u nas prijdou lide o praci, zbrojarske firmy atd, politici o sve politicke tema, bez zvaneni o valce to muzou zabalit. A co teprve media, tech clanku primo z fronty, cim to nahradi, uz vidim ty fronty u dveri :speaking_head:

1 Like

Borci vytvorte si vlakno na politiku, co ty na to bobe? Vies ako sa to robi tak sa ani vyhovorit nemozes :smile:

Haha, ne Newey byl za mlada brunet na kratko :wink:

Neboj, nechci tady politiku, koncime.

1 Like

U nás zatím stále letité sucho.

Povodí Odry - Stavy a průtoky 5.1 (pod.cz)