Kdo dostane ban je zlej, … oh počkat To je ta faleš no.
Tebe sa uz tiez jeden riesi
Nevyhrožuj, dokaž to
To nejsou traumata. Mě to přijde od tebe směšný, prostě si tu protiřečíš a nevím proč se tu stavíš do role: chces ban? Jako co tím vyrešíš? Navíc si zase sám odporuješ i vzhledem co si psal v tehle diskuzi.
Je mi jasný, že ty uznáváš překroucený morální hodnoty, takže ani to mne nepřekvapuje. Jen by bylo fajn, kdyby sis držel jednu roli a neměl tendence vystupovat na ostatní tímhle stylem, když obhajuješ úplně to stejný, ale u jiných uživatelů. Za mě není ok co tu Bob dělá, ale není jedinej a ostatní tu s Bobem furt jsou, takže ti bany nic nevyřeší, když tu někdo během hodiny vytvoří tři účty.
A k tomu článku, to jsem jen poukazovalo na to, že se tu bijete do prsou, jací jste fandove a stejny info je už davno v eteru, takze s tim fanděním a knowladge to tak hot nebude
Skupinka svaté pravdy tu vyhrožuje banem, kdyz jejich členové měli bany, velice vtipné
Not reading that essay a uz mi daj pokoj
Vyslovili jsme ti nedůvěru
Si ostal s detmi v skolke dneska ci co sa zase deje
To mi pověz když chceš rozdávat bany Jako vždy jen na jednu stranu
To máš pravdu.
Většinou to pomáhá a je to vyřešený.
Pak je buď mír nebo úplnej kráter.
Resis tady veci, kde se snazis obhajit zjevne, ale oni te stejne poslouchat nebudou.
@Dietrich_Reimann ujel Ok, ale je to vyjimecna vec. Pak tu mas @bob , coz je typek kterej by mlatil kde koho a nasili tady vychvaluje porad (teda proti tem ktery nema rad).
No a ty se nechas vtahnout do diskuze s @HellHogr , kterej ucelove prehlizi vsechny tyhle excesy @bob , ale na tebe vytahne ze jsi neobjektivni a ze to mas sekat padni komu padni bez ohledu na minulost dotycneho.
Delas chybu ze na to reagujes. Bohuzel chlapci jsou toxictejsi a toxictejsi, protoze stale mene a mene lidi na ne reaguje. Tech svetlych chvilek, kdy napisou neco konstruktivniho a vyvazeneho je uz tak pomalu ze nevyvazi ten troling co tu jinak predvadi.
Bohuzel tim pleveli diskuzi, takze psat o tematu se pak nikomu nechce, protoze se na jeho posty lepi tohle svinstvo.
proč lžeš? nebo neumíš číst?
neuvěřitelně trapní, oba dva. Oba tu hlásíte, jak někomu chcete dát ban, nebo jak je někdo rádoby odborník a neumíte za prvé ani pořádně pochopit psaný text a za druhý nemáte ani špetku sebereflexe
Chlapci, co kdyby jste se vykašlali na to řešit se navzájem? Stejně to nevyřešíte.
Davide, končně jim udělá osvětu?
Mě je to ale u prdele, mě tohle nezajímá scroluju dál, maximálně dám nějaký srdíčka.
Akorát mě štve, když se musí scrolovat až moc
Ale tak, nebudeme budit vášně ne? tak já myslím, že sis tu už na to zvykl…
Este ze sa v nedelu jazdi tak brzo rano, to budu vsetci spat, ja liveko uz ani nesledujem tuto sezonu
Vazne chces ten ban?
Já jsem za ty roky na internetu mistr Zenu, nicméně občas pořád mám potřebu něco takového napsat.
Jsem koukal jak brzo se letos jede…řekněme že budu jeden z těch, co bude spát
Ja jo. Na prvnim mi jezdi Max a za nim se to maze. Ani moc neresim jestli jde o bodovany nebo nebodovany pozice. I kdyz je letos fakt, ze jak jsou ty formule nejak vyrovnanejsi, uz se asi tolik nepredjizdi. Ono taky predjet nekoho, kdo je v realu o 1 desetinu pomalejsi je asi fuska.