Esteban Ocon obsadil na Veľkej cene Talianska ôsme miesto, čo po štarte z dvanástej priečky nebolo najhoršie, ale spokojný nebol. Bolo mu jasné, že ak by Renault konal inak, mohol bojovať o pódium a po pretekoch to otvorene povedal do vysielačky. Medzi ním a jeho inžinierom to na chvíľu zaškrípalo.
Já to obrátím. Příští rok tam bude Alonso a ten to nebude řešit až v kanceláři. Vyřve to na první kameru, která bude u jeho kokpitu, pak to vyvěsí na twitteru a nakonec veřejně zkritizuje tým, že nedělá dost pro to, aby se umístil na stupních vítězů.
Taky to obrátím. Kdyby tam byl místo Ocona Vettel tak po chvilce udělá hodiny a napálí to do zdi. V rozhovorech pak řekne nevím co se stalo a ty tu napíšeš jak mu to špatně nastavili.
Ocona bohužiaľ dosť poznačil ten rok mimo. Je to škoda lebo pilot to bol šikovný… Momentálne ale na tie výkony nie je schopný nadviazať a len ukazuje ze ročná pauza je dosť masaker. Úprimne som zvedavá ako si poradí Alonso. Faktom ale je ze tentokrát bol Estebanov hnev oprávnený… A tím mu to troska pokazil.
Mě to vysvětlovat nemusíš, kope on tak co bych si taky nekopl. To že tobě jeho kop neva je mi jedno, to že ti neva jak neustále kope do Ferrari protože mu vykopávají jeho Vettelíka ti je taky jedno, jen když já mu to vracím Vettelíkem tak je oheň na střeše.
Och škoda sa o niečom s tebou baviť ani sa Bretnixovi nečudujem, že na teba nereaguje, lebo musí mať nervy v riti z teba. Ja len nechápem, že keď už chceš provokovať prečo nechodíš na české weby a prečo musíš kaziť slušnú debatu práve tu.