Adam nic v zlom, ale tymto si zase ty dokazal, ze si chorobne posadnuty navazanim sa do Hogara. Doslova striehnes na kazdy jeden jeho prispevok a cakas kedy sa objavi slovo “Vettel”, aby si mohol hned zakontrovat a vyrazne tym napomahal kazeniu tej slusnej debaty, po ktorej tak hlasno volas.
Hogar ma nazor na Sebastiana zjavne odlisny nez ty, ked sa ti nepaci, nemusis stoj co stoj nanho reagovat, to nie je povinnost. Usetris kopec nervov sam sebe a v konecnom dosledku aj ostatnym.
A ty akože čo robíš? Napádaš Vettela, ty si myslíš, že ho napádaš oprávnene, ja si myslím, že napádam oprávnene teba. Bodka. Argumentovať nejdem. Napísal som ti, že Bretnix povedal niečo, čo bolo k veci a nebolo to ani rýpanie ani kopnutie, ale skonštatovanie toho, ako by to pravdepodobne vyzeralo s Alonsom, kým ty si si zas len kopol do Vettela, lebo nič iné nevieš. Plus to bol ešte taký off topic, ako keby som rozoberal SNP pod článkom o anexii Krymu.
Nereagujem naňho vždy. Už som mal pár rozpísaných komentárov, ktoré som vôbec nezverejnil a nenavážam sa doňho vôbec tak často ako on do Vettela. Navyše nie je pravda, že striehnem, ale hnevá ma to, čo tu predvádza. Ja neobhajujem Vettela za to, ako momentálne jazdí. Napríklad tiež nemám rád Strolla, ale nekritizujem ho pod každým článkom a hlavne nie tak, že napíšem, že ma vlastne vôbec nezaujíma a o 10 minút už píšem komentár o tom, aký je žalostný. Uvedomujem si, že dosiahol viac ako ja a určite sa mu nebudem posmievať. Každopádne máš pravdu v tom, že ušetrím nervy sebe. A ak som tým narobil nervy Vám ostatným, čo sa snažíte slušne diskutovať, tak sa ospravedlňujem.
Fajn, napadej koho chceš když taky na víc nemáš. Taky napadám Vettela kvůli Bretnixovi. Ten zase píše k Vettelovi jen pohádky a na ostatní rád kydá hnůj. Já pak tím štvu další, ty pak další. Jak je každému po chuti. Diskutuji spoustu témat k F1, Bretnix a Vettel je jen na odreagování
Nemusis sa ospravedlnovat, len proste viac filtruj. Ked sa chce niekto navazat, nech sa navaza, ked slepo obhajovat, nech obhajuje. Najdu sa tu veru oba extremy, ale tak to uz v diskusiach proste byva. Budme radi, ze to tu stale este ma stabnu kulturu a nie je tu podobna zumpa ako na F1.sk.
Vidis a v tomto nesuhlasim zase JA…
Bretnix neustale zhadzuje ferrari a Binotta a Leclerca stavia do pozicie mladika neskuseneho, a pise posmesky na neho a Sainza, ze co to podpisal a ked moze hned si kopne do Alonsa, lebo sa povazuje za lepsieho jazdca, ako je Fetel… Pritom ho najviac boli, ze Fetel dostal padaka z ferrari, ktore tak zhadzuje, lebo sam vie, ze ak pojde Fetel kamkolvek, o rok - dva bude Lec a Sai rychlejsi vo ferrari, ako kdekolvek.
To ze clanok co clanok pise svoje vymyslene chore teorie a predklada ich tu ako hotovu overenu vec nevadi vsak ? A hlavne ohladom Fetela po neuspechu najde 200chyb, ako ho sabotuju a vsetkemu je na vine Binotto
Ano Bretnix má tiež diametrálne odlišný pohľad na vec a na jeho názoroch uznavam, že vidno, že je fanúšik Vettela, ale ešte som ho tu nevidel provokovať. Ale beriem tvoj názor. Mier
Myslím že aj keby mu dali žlté gumy lepšie by nedopadol, možno bol naštvaný aj skrz to že jeho kolega mladík Francúz vyhral na aute ktoré bežne porážajú a oni ešte nemali šťastie na pódium.
Ty si fanusik Fetela, ked nevidis provokaciu v jeho prispevkoch ?
Skoda, ze sa neda vytiahnut nejako historia… Lebo o Hamiltonovi tu pisal, ze je lacna plastikova hracka, alebo barbie suvenir pre fanuskov, predajny arikel a dne na to sa na webe objavila fotka od Hogara a to sediaci Alonso na Fetelovi, ktory pozera pod auto
Bretnix to zacal tak riesit, zevraj je to aj hanba pre portal a ze by to mali admini vo vlastnom zaujme zmazat Hogarovi, lebo bybola uroven ako na F1sk…
CO stale pise v pripade Sainza, ze si musi byt hlavu o stenu a vseci to tak velmi riesia, pritom Sainz si odjazdi buduci rok v slabsom ferrari, aspon sa pripravi na sezonu 2022 a tam uz ferrari pojde zase o bedne…
A to som nevypisal vsetko…