Očakávajte návrat starého-dobrého Hamiltona: Vlani som zabudol, kto vlastne som | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 08:54

Premiérová sezóna Lewisa Hamiltona vo Ferrari výrazne zaostala za očakávaniami. Sedemnásobný majster sveta je však odhodlaný všetko hodiť za hlavu a do novej éry Formuly 1 vstúpiť tak, ako ho poznáme z majstrovských rokov v Mercedese.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227296/ocakavajte-navrat-stareho-dobreho-hamiltona-vlani-som-zabudol-kto-vlastne-som

To je super, Lewis ktoreho vsetci milovali nikdy neodisiel, len sa potreboval stratit aby sa znova mohol najst. Ked to s jeho autom vyzera celkom dobre, opat povstane ako fenix z popola. Len aby po par pretekoch nepovstaval ako sliepka z prachu z vysavaca ak sa bude Leclercovi darit viac ako jemu

6 lajky

Nevěděl jsem, že Hamík chystá módní přehlídky.

Vsak on nikdy nebol top pilot, potreboval o 2 s rychlejsie auto aby vyhral, ked sa uz nahodou niekto dotiahol tak nastala zmena pneu (2017-2018) a v roku 2021 ho porazil Max, aj ked Lui mal dominantne auto :rofl:

2 lajkov

Ic hamertajm. Len aby to nakoniec nebolo nieco podobne ako vantajm - nekstajm. :wink:

2 lajkov

Uprimne mi viac nadeje davaju lewisove rozhovory, než časy v testoch…lebo keby bolo auto zle, tak by lewis nerozpraval, že ma jeho DNA, a že nas čaka pekelsky dobra sezona :smiley: teda aspon dufam

Jeho posledny rok tipujem

1 lajk

Charles z neho opäť urobí len štatistu, som zvedavý, čo bude zase tentokrát dôvodom…

2 lajkov

Možná už ne, možná už jezdecké schopnosti nebudou mezi jezdci dělat významný rozdíl, ale umění manažerovat energii. Teoreticky, by to bylo velké vítězství Tripera a na jezdcích už prakticky nebude záležet, pak by asi už byl čas na AI v F1 místo jezdce.

1 lajk

Uz sa tu zase zbehla miestna smotanka :smiley: Reportery velmi dobre vedia, ako slovicka pozmenit, aby to prilakalo spodinu, ktora tie fora rozhybe :man_facepalming:

D.COULTHARD

Reportery velmi dobre vedia, ako slovicka

Nauc sa gramatiku BLBE sprosty si ako kybel gitu

1 lajk

Ten si musí rvát vlasy. On odejde z Merglu a hned následující rok se Ferko propadne. Na a teď to u Merglu vypadá na super motor, kterej všem ukáže.

Nuž neviem, či Ferrari chce víťaziť, keď bez mrknutia oka schválilo zmenu štartovacej procedúry, čo je v ich neprospech. Jedine, že to vymenili za zmenu pravidiel pri motoroch, ktorá by im sadla na ruku … ? Uvidíme … :+1: :+1: :smirking_face:

To je jedna veta, ci dve ? :smiley: Chyba ti tam ciarka, alebo bodka. Potom nema zmysel zacinat vetu velkym pismenom :smiley:

Mimoriadne s tebou súhlasím. Lewis získa 8. titul a môže sa venovať móde a hudbe.

2 lajkov

Jasne tomu sam neveris a mode sa uz venuje​:joy: a ani to mu nejde

…Puff už v tom chodí do práce.

4 lajkov

Uz len cerveny nos mu chyba :joy:

Jen ta kabelka bude za půl mega. Takže good. :+1:
Kéž bych v tom mohl chodit.

1 lajk