Očakávajte návrat starého-dobrého Hamiltona: Vlani som zabudol, kto vlastne som | Magazín F1 - F1online.sk

Jo ta vypadá jak když jí našel na smeťáku, takže bude drahá. :skull:

Ale že bys nosil kabelku je pro mě ultima hóra. :sweat_smile:

1 lajk

Tak jen za 155k. Tak to je nuda.

https://www.dior.com/en_cz/fashion/products/1LLSH290OTU_H108

Jojo Hamilton nosí kabelku za 155 litrů…achjo.

Už mu v ní chybí jen termoska, jak měl Otík ve Vesničce. :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

Když nosíš v práci kufřík s nivelakem, tak si taky jako chudák připadat nemůžeš. :blush:

[quote=“spineIesssheep, post:18, topic:30775, full:true”]

Bolo by zaujímavé vedieť, kam má na tom snímku Lewis namierené . Lebo ak do nahrávacieho štúdiá, tak ste trafili klinec po hlavičke.

Ako vieš, čo všetko nájdeš na smetisku? Chodíš prehrabávať?

2 lajkov

Nevím no, kabelky zatím nenosím. :man_shrugging:

1 lajk

Mne sa ráta, že je sám sebou. On je ten prvý. Ostatní pôjdu za ním

1 lajk

Nechápem … Dolozíš vysvetlenie?

Tak hybaj za nim a nezabudni sa do prace takto nahodit :joy: ostatni sa k tebe pridaju :+1:

Ja chodím do práce, a nie len tam, oblečený tak, ako uznávam za správne, čiže po svojom. Rád by som bol, keby som si mohol nechať ušiť to, čo by som chcel, ale na rozdiel od Lewisa, ja na tom finančne nie som tak dobre. Tiež by som chcel nosiť vlastné návrhy.

2 lajkov

… a ver mi, že by sa pridali ďalší .

Podme vsetci kupovat kabeky :joy: a kožuchy v lete to je fakt pohodlne isto to bude mat uspech

Bráni ti niekto. Ak na to máš a nájdeš čo hľadáš …

Ja mám problém niečo na seba kúpiť, lebo to, čo je momentálne v predaji sa mi nepáči. Prejdem 12 obchodov a v každom je rovnaký tovar.

1 lajk

Mam v lete nosit kožuch aby som bol iny?dakujem dam si tričko v ktorom sa budem isto citit pohodlnejšie.

Samozrejme. Je to tvoja slobodná voľba. Tiež nosím tričká, aj keď ich nemám rád, lebo sú mi krátke a nedostanú do nohavíc, lebo tie majú pre zmenu krátke sedlo. A keďže som obeznejší než je treba … Ale dlhšie tričká vo svojej veľkosti nemôžem nikde kúpiť. Ak by som mohol, navrhoval by som dlhšie tričká a košele pre ľudí, ako som ja, pre "medvede":laughing:

Iným (Hamo) sa páči extravagantné oblečenie. To neznamená, že ich musíme odsudzovať a vysmievať sa im.

Dnes som v čakárni u lekára videl asi 20 ročnú ženu v nohaviciach z čierneho latexu. Hore mala kožuštek do pasu. Bolo jej vidieť všetko, každú krivku, všade.
Hamilton na tom videu vyzeral lepšie.

3 lajkov

Som unavený, mal som blbý deň. Ak máš záujem, zajtra môžeme pokračovať.
Dobrú noc :night_with_stars:

2 lajkov

Ja si skor pozriem 20r babu s krivkami ako hamiltona v kozuchu :joy: no tebe sa asi ten Lui viac paci co uz.

Preto uz roky nakupujeme v zahranici - slovensko je uz dlho plne nekvalitneho tovaru

Raz za tyzden vylet s nakupom, potraviny, saty, elektronika - kto to tiez robi vie, aky velky rozdiel to je po vsetkych strankach