Ferrari měnilo frekvenci čidla a vlastně ho přímo falšovalo.
Tohle je něco jiného. A moc dobře to víš, že mícháš jablka a hrušky. Tak nedělej negativní vlny.
Ferrari měnilo frekvenci čidla a vlastně ho přímo falšovalo.
Tohle je něco jiného. A moc dobře to víš, že mícháš jablka a hrušky. Tak nedělej negativní vlny.
Neměnilo, přizpůsobovali se oné frkvenci.
Je to Mercedes, požaduji tvrdý přístup pro dobro sportu! ![]()
Hele, nech si kapinku toho fňukaní i na další dny, nebo tě to vyčerpá a to není dobrý. Rozlož to , tohle je moc najednou.
![]()
To zavisi od toho, na kolko podvodov od mercedesu sa pride.
Zatial som reagoval na oba ktore sa dostali von.
Inak aktualne zijem playof v hokeji, dnes fandim slovákom v Třinci.
V pořádku, fandit se musí… ![]()
Syrena, Škoda, Trabant, Wartburg, Zaporožec, Žiguli a Moskvič brečí, že Mercedec je lepší a že určitě podvádí. Proto se spojí a společným úsilím přinutí FIA, aby změnila pravidla, aby taky měli šanci na dobré výsledky.
Myslíte si, že konečně Mercedes porazí?
Ja myslel, ze prokazali. Ale Ferr s FiA uzavreli interni dohodu a nesli s tim ven, hned pote Ferr zazracne zpomalilo … co jim Fer slibilo nebo reklo se dozvime treba za 20 let v nejakych memoarech..
Hele, Grahame, tohle si přečti, a pak zkus sebrat alespoň jednu svou kouli, jestli ji najdeš ![]()
V 2019 kričali presne rovnakí pokrytci, že Ferrari podvádza, ktorí dneska velebia Mrdcedes a jeho podvody označujú za šedú zónu.![]()
Som fanusik Ferrari dlhe roky.
Ano, ak by Seb ziskal v 2018 titul, bol by pravdepodobne podvod.
Proč se nepochlubíš Alonsem?
Co bys reálně dělal bez Alonsa? však 99% tvých příspěvků je jen o něm a to nmeluvím, že ho vidíš i když otevřeš ledničku
Já si ho na WC a nad postel
jako Vy
určitě nenalepuji.
A čo s tým má 2018 spoločné?
jedine co by stačilo je povoliť motorarom vyvoj a nebetonovat status quo, tato homologizacia je asi este horsia ako zetony v 2014 a nasl. rokoch, tam bolo pekne vidiet, že ked zrusili zetony, tak sa postupne ferrari a honda zacali dotahovat