To mi říkat nemusíš, já jen vycházím z toho, jak FIA k tomuto postupuje už přes 30 let
Chraň Bůh, že bych se s Tebou chtěla hádat
. Ale není to náhodou tak, že všechny týmy hledají šedé zóny? A ten, který je v tom momentálně nejlepší, je potom terčem ostatních, kteří na ty “jeho” šedé zóny poukazují a usilují o jejich definování jako podvodu, protože ta linie je uzoučká (a asi občas i pružná
). Vloni u McLarenu to bylo taky tak, určitě i předtím u Red Bullu.
Jen ať je klidně zpomalí, aspoň by bylo závodění zajímavější. Jenom mě to celé nepřekvapuje ani nepohoršuje.
To ale nikdy nevysvetlíš ľuďom, ktorí žijú celý život s pocitom, že bez oyebov nič nedosiahnu. Tým nemyslím Tripera, ale skôr takých ako je Wolff a celý ten jeho ansábel v padoku. Vždy keď dajú v prenose záber do garáže Mercedesu, tak mi je na vracanie…
Je to hezká diskuse, ale už jsem dneska vyčerpal můj limit příspěvků na týden, takže poslední.
Každý se chová tak, jak je geneticky nastaven, podle toho by se měl i zařadit do komunity, kde je mu dobře. Nemyslím, že to jde popřít.
No a F1 holt není pro submisivní mamlasy, takže když se tam nějakým omylem dostanou, tak jen trpí, pláčou a útočí na ostatní.
Mas to napisane aj v clanku. Pri brzdeni to na zlepsi balans, pretoze zmena prebehne menej agresivne. A pomalsie zatvorenie dava dlhsie vyhodu mensieho odporu, takze setri to energiu
To nevadi, zasa nieco pridaju do pravidiel aby sa to zlegalizovalo a pojde sa dalej, ved je to Mercedes
Kto je bez viny, nech hodí kameňom.
Myslím, že aj keby bol iba jeden, jediný kameň, nikto by ho nezdvihol.
Hezky, citlivě a vyváženě řečeno. Začíná být vidět, že na sobě pracuješ
!
Ono takto to vylozit podprahovo uz odsudzuje z umyslu a vlastne nie len z umyslu, ale priamo uz odsudzuje z podvodu. Ak mam pravidla a k tomu vyklad ako sa bude kontrolovat, moze nastat situacia, ze mozu byt rozne vyklady (to je ako z danovym priznanim - ja tvrdim ze mam opravnenu polozku na znizenie dane a danovy urad ma nazor, ze ta polozka nemoze znizit zaklad dane) a tam je potrebne si to ujasnit a obe strany mozu vstupit do sporu o vyklad. Ale nemozem hned tvrdit, ze ide o danoveho podvodnika a nie je mozne tvrdit, ze danovy urad ma poskodil - to vyriesi spravny organ.
Aj tu nie je v pohode o komkolvek povedat: je to podvodnik - to je nepripustne.
Je potrebne vazit slova a je uplne v poho tvrdit, ze dany skutkovy stav javi znaky porusenia pravidiel a ze je podozrenie z nekaleho jednania, ktore bude predmetom vysetrovania…
Chran nas Panbuh
abychom alespon jednou se sebou nesouhlasili
.
Ale vzdyt presne tohle jsem psal, nekdo podporuje soutezeni v hledani “ sedych” zon a nekomu to vadi. Zvlast kdyz sezona ani poradne nezacala a Mer uz je “ dvakrat” vysetrovan za zamerne obchazeni pravidel
Je asi normalni, ze to nekteri kvituji. Ale asi i normalni, ze jsou taci( ja) kterym to zase az tak nevoni.
Je to asi o povaze a ocekavani… ktere mame kazdy jine/nou.
A ted musim neco vymyslet na Tripera, to by bylo aby dnes uz prestal psat tak uzasne slohove cviceni plne barvitych prirovnani
. Ja chci viiiiic![]()
Obcházení senzorů je vždy levota, bez pardonu.
A ty se ted snazim me podprahove naznacit, ze jsem rekl te Mer jsou podvodnici( i kdyz jsem to takto nenapsal) a ze bych mel byt pri takovem oznaceni opatrny protoze, zadny soud zatim neprobehl, tudiz vysledek jeste neni znam
.
Dnes napotreti: rozumim, ze jsou taci co dane jednani podporuji a berou to jako soucast F1 a pak ti druzi kteri si to taky uvedomuji, ale neboji se rict, ze jim to vadi.
Prosim dovolme lidem rikat a psat co chteji, paklize to delaji slusnou formou
. Ja vim, kritika je posledni dobou slovo zakazane a nepopularni. Ale stareho psa novym kouskum… jakze to bylo? ![]()
Si rikam, ze po Japonsku ten mesic prazdna… to bude “ rachot “ na soc sitich![]()
Prirovnanie k afrike je mimo mísu.
Evolucia ano ale v ramci pravidiel.
A tie podvodnici nedodrziavau.
To iste ako zadne kridlo McLarenu 2024, pri DRS bola distancia vacsia ako bolo dovolene - jasne nelegalne mimo pravidiel a nasledne im to zakazali.
Normalne s tym autom ale vysli na trat, vyhrali preteky a FIA ?
Nulovy trest.
A Ferrari prehralo konstruktersky titul 2024 o tych par nepotrestanych bodov.
A to iste bude teraz s Mercedesom.
No, řekněme asi takhle - počkám si, až udělá s přehledem nejlepší auto Ferrari, a pak uvidíme, jestli jim ostatní týmy budou ve špalíru tleskat nebo naopak zase poukazovat na jejich vychytávky a křičet o podvodech
. Jenom nevím, jak dlouho budeme čekat
.
Takze kdyz Fer rekne, ze maji podezreni, ze Mer podvadi tak jsou to submisivni mamlasove co placou a utoci na ostatni a nemaji v F1 co delat?
![]()
Ach. Dnes je ale krasny den ![]()
Tak na to si asi pockame. Na druhou stranu neni to tak davno, kdy ostatni nestali v rade a tleskali nadsenim, ale poukazovali na prutok paliva v Ferr motoru.
Alebo:
Nemuzu si pomoci, ale prijde mi zarazejici, ze Mer od zacatku investuje do toho jak pravidla obejit
![]()
No a všechno dobře dopadlo, nic jim neprokázali. Takže poctivost se nakonec vždycky vyplatí
.
Chytrost nejsou žádné čáry.
Obcházení čidel není podvod? tak co Ferrari 2019?