Formula 1 vstupuje do obdobia neistoty. Nové monoposty mali byť vzrušujúcejšie než tie predchádzajúce a mali ponúknuť viac akcie na trati. Padokom sa však rozšírilo viac skepticizmu, než FIA a FOM dúfali. Bude pretekanie skutočne lepšie? Pierre Gasly o tom má vážne pochybnosti.
Tak si rikam komu se ty nove pravidla krom Nor a Rus vlastne libi. Slovy sampiona vsichni by meli odejit jestli se jim nelibi, ze dostavaji kralovska zaplaceno, cestuji po svete. Ja vim ja vim. Opakuji se. Ale kdyz me ten jeho vyrok vazne bavi. A to proto, ze ne , ze bych veril ze Nor ci Rus meli auta nove generace obzvlast radi. Nor to nespis rekl protoze mu bylo doporuceno, ze nemuze pokazde souhlasit s Maxem a on je hodny PR kluk a Rus vsichni vime. Krom nekonecne lasky k Maxovi ma pod zadkem motory Mer a jelikoz je nejvetsi kandidat na titul tak logicky nemuze hanit sezonu kterou muze vyhrat….
No uz aby se zacalo zavodit a my videly konecne realitu.
Práveže to bude lepšie, čím viac toho má pilot, tým väčšia šanca chyby ktorú vie súper využiť, nepôjdu už ako po koľajniciach? Ak minie veľa baterky tak v ďalšej rovinke bude zraniteľný a súper ho predbehne + ten boost režim tomu napomôže, za mňa super
Mna asi klame zrak, diskutujuci co tu roky rokuce pisali ze nudne preteky a neviem co, auta jazdili bez poruchy, ziadna jazdecka chyba, pritlaku milion.A tym istym to zase nie je dost dobre. Konecne zmena, nieco nove - auta su stale rychle, oproti minulej sezone o sekundu, dve pomalsie - to sa do konca sezony aj dobehne. Ci idu v zakrute o nieco pomalsie mi je ukradnute.
Jsem pro oziveni. Jsem pro zavodeni kolo na kolo. Jsem pro zavodeni na maximum co to da. Jsem fanda tesnych zavodu kde muze vyhrat kdokoliv. .. na druhou stranu nejsem fanda jezdeni na pul plynu a nejsem fanda manazovani baterie namisto soustredeni na jizdu a nejsem fanda kdyz vitez objizdi 3x za zavod zbytek peletonu…
rozumim tem, kteri to tak nevidi. Respektuji ty kteri v tom vidi sama pozitiva. Na druhou stranu ocenuji kdyz muj nazor je bran jako nazor a ne jako breceni a stezovani si.. co clovek to nazor. Neni potreba hned nalepkovat ty s jinym nazorem jako toxicke ci uplakane. Proste kazdy vidime stejnou vec jinou optikou a tak to ma byt.
Už aby se opravdu závodilo. Zatím můžeme sledovat závody v brečení.
Jestli mají odstranitelné problémy, ať se domluví a nechají je odstranit. Od toho jsou testy, případně pár prvních závodů. Jestli si potřebují něco víc nazkoušet, ať si vyjednají prodloužení tréninků. Jestli je ovšem situace tragická a zlepšit se nedá, tak snad ten šampionát rovnou zrušíme. Jiné řešení nevidím.
Aleeeeee no taaak. To ze nekdo rekne co se mu nelibi a co nema rad neni potreba hned prece nalepkovat brecenim. Kam se ztratila svoboda slova a nazoru. Respect k jinemu uhlu na svet.
Jedna situace a nekolik uhlu pohledu. Nekomu se libi nekomu ne. Ne vsichni sdili stejne nadseni a optimismus. Odpustme si prosim to oznacovani vsech kteri maji jiny nazor nez my
Ja jsem treba osobne rad ze nam nekteri jezdci reknou jak to vidi Uz jsem unavenej z tech strojenych pozitivnich neutralnich PR kecu..
Pro mě to kyselinový hnus je a do F1 se nikdy neměl dostat.
A když ano, tak v přímém souboji proti klasickým motorům. To už sice bylo s KERS, ale aby nebyla klasika ve výhodě, tak se musely vozy dovažovat a to nebylo fér.
Aleeeee no taaak. Tady přece nejde o naše názory, my si můžeme samozřejmě psát co chceme. U jezdců je to něco trochu jiného a myslím, že zase nic tak strašného tady o nich nepíšeme (nebo nepíšu). Kromě toho, nálepku uplakánka tady třeba Lando schytával za úplně banální věty a nepamatuju si, že by se ho někdo extra zastával.
Tady máme začátek nových pravidel, které byly připravovány roky ve spolupráci s týmy a jezdci je znají. Za tři neděle se jede a posloucháme stesky, jaká to bude hrůza a co všechno nemůžou. Tak ať si plivnou do dlaní a připraví se co nejlíp, a pokud to není možné, mají svoji organizaci, která může vznést oprávněné požadavky. Zbytek je neskutečný balast a nepamatuju si z minulosti podobnou hysterii. Jestli pojedou tuhle naplno nebo támhle je mi upřímně jedno, uvidíme, jestli to někdo vůbec pozná, když o tom sami nebudou mluvit.
Už zítra začíná takový malý závod. Podle průběžných výsledků dostaneme nové náměty ke škádlení. Prostě závodí se stále a všude. Tedy pokud bereme kočkování taky mezi takové soukromé závodění.
Obavy maj žel silný argumentační důvod, a pro závodění to vypadá na velkou tragédii Efektivita na prvním místě, s potlačením jezdeckého umu jízdy na maximum. No navíc, předjíždění je logicky energeticky velmi neefektivní, je to zlé.