Jestli se F1 bude závodit nebo táhnout jako sopel je mi jedno - neřekl nikdy žádný fanda F1
Dovolim si vyjimecne( opet
) slabe nesouhlasit. Ano , pravidla jsou znama jiz nekolik let, ale to neznamena, ze vsichni s nimy souhlasily a ze vsichni jsou “ready” je aplikovat. Proto je uplne normalni, ze ti co citi deficit pripravenosti jsou ted ´hlasití´ Stejne tak jsou taci jako napr Max ktery svuj nazor nemeni uz od zacatku a netaji se tim, ze smer kterym se F1 ubira ho zrovna netesi. Takze kdyz s nim delaji rozhovor jen se drzi toho co rikal od zacatku. Na druhou stranu dane testovani trosku nacrtlo rozvrzeni sil a tak je zase uplne normalni, ze ti kteri se citi pozadu “ vyjadruji” svoji nespokojenost. Za me uplne normalni a ocekavane. Opak by me prekvapil vice Vsichni nadseni a pochvaluji si vse co FIA uvarila
samozrejme kazdy ma pravo si rikat a psat zde co chce na druhou stranu bych nedelal z toho ze kazdy ma jiny nazor na dane deni velkou vedu. Aspon neni nuda![]()
… pisu na schuzi a tak doufam ze to dava aspon trosku smysl a nepisu totalni gramaticke nesmysly![]()
Ja očakávam, že to skôr, či neskôr povie aj Norris, že pretekanie stojí za prd.
To těžko, ten je hlavně rád že bere hromadu peněz a může při tom cestovat, ostatní je podřadné ![]()
Už je spokojený s rodiči nebo hledá nové?![]()
Nezlob se na mě, ale balast je to co tady píšeš ty. Takže jako piloti testují nové formule a ty jim budeš vyčítat z gauče, že k tomu mají připomínky? Really?
Snad se smířil s tím co má a nefantazíruje o ještě ideálnějších ![]()
Všichni pravděpodobně nesouhlasili, nadšení být nemusí, připravení by být měli. S tím jejich souhlas nebo nadšení nemá co dělat. Jistě, musíme počítat s tím, že se po jezdcích chce dramatizace, aby drželi lajnu s šéfy, ale mohli by brát trochu ohledů i na nás diváky. Je hezké, že máme jejich autentické pohledy, ale na konci stejně budou muset jezdit s tím co mají a budou se s tím muset co nejlíp sžít. Protože druhá možnost skutečně bude toho nechat.
Max je Max, toho nechávám úplně stranou a nezazlívám mu prakticky nic, co říká. Mám ho ráda právě proto, že není PR panáček. Ze stejného důvodu mám ale ráda i Landa, ten taky říká, co si myslí, i když by si PR plky včetně “říkat co se od něj čeká” mohl hodně zjednodušit život. Což je nakonec vidět i v současné situaci.
Skor to vyzera tak,ze Chucky hovori prave to, co LM a Fia ocakava od sampiona. Sampion musi poukazat na to, ze oni su tu pre divakov, maju len jazdit, pritom drzat hubu, lebo dostavaju velky balik a komu sa to nepaci, moze ist kade lahsie. Ak od ssmpiona bol toto sarkazmus a mysli si nieco podobne ako vacsina ostatnych pilotov, tak mu davam
za krasne divadlo. Obavam sa vsak,ze to myslel vazne.
No já doufám, že to myslí vážně - aspoň někdo
.
Ak je to tak,potom je spravny clovek na spravnom mieste a lepsieho si majitelia a rozhodca nemohli priat. Sampion, ktory chvali vsetko a posiela do haja kritikov.![]()
LOL. Takže si na to celou dobu tady stěžuješ, píšeš že piloti si nemužou říkat co chtějí jako my tady a pak napíšeš že Max není PR panáček a necháváš ho stranou.
Bože to jsou neskutečný plky. Tak to vypadá, když se někdo do svého nesmyslu zamotá. ![]()
Když se jí ta negativa od jezdců nelíbí, nemusí tady být
![]()
Mně by stačilo, když už se to snaží nějak zakecat, aby to dávalo aspoň smysl, tohle vypadá leda na ztrátu v lese. ![]()
tesim sa, ked sa vyriesi situacia s kompresnym pomerom a vsetci vyrobcovia motorov budu mat otvorene huby na fia (teraz si ju chcu vsetci udobrit). a povedia co si o tom myslia.
lebo boli to prave vyrobcovia, ktori tlacili na to, aby nebola rekuperacia na prednej naprave, co logicky znamena pomalsie dobijanie baterie (vtedy to znelo ako dobry napad urcite).
podla dohadov to vyzera, ze mercedes a novi motorari boli proti tomu. novi kvoli obav z komplexnosti, mercedes - nikdo nevie preco (snad opat nespravili trik so skorsim vyvojom a vdaka takmer istym hlasom novacikov mohli toto riesenie presadit a vyvijat ho na istotu vopred).