Obálky Fernanda Alonsa: Ako Španiel v roku 2007 “ďakoval” mechanikom McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

je jasne že Mclaren fandil britovi a ešte k tomu hamilton ma velku vyhodu že je čierny a dnes sa pretláča asi všade tá rovnosť a neviem čo všetko… je mi luto fernanda za tu sezonu, ale tak od britov sa nedá nikdy nič dobré čakať…

bola to asi najvačšia chyba fernandova, a absolutne som nechapal prečo sa do Mcl vrátil v 2015…

1 Like

Čo spôsobilo tento tvoj kolaps?

To, že som opäť usvedčil brainlessa z klamstiev o Alonsovi alebo to, že Ferda zotrel Honziho?

Odkiaľ si zas vyliezol? Nebol si ty ten, čo tu vyzýval svojich potkanov, aby ma ignorovali? :clown_face:

Navíc si myslím, že se to u něj ještě zhoršuje, to je fakt psychopat normálně…

2 Likes

Na smích jsi ty a tvoje cukrování s multibanem

2 Likes

Je a nejhorší je, že @Ferda se v tom vidí očividně taky :face_vomiting:

2 Likes

Ferda vždy brouká písničku toho u koho se mu zrovna hodí. Takhle bohužel funguje většina lidí, já se snažím tomuhle vzorci vyhýbat.

2 Likes

Hezky to máš upravené blbečku, protože těch 2,5 tisíc reakcí je na Tebe.

image

1 Like

To je reakcí na tebe, blbeček, respektive něco horšího jsi ty, chováš se posledni dva týdny strašně a meleš úplně z cesty

2 Likes

Tak to víš, komunistický oportunista se nezapře ani v důchodovém věku, bohužel

2 Likes

A jak se mám k Tobě chovat, když se sám chováš jako špína?

1 Like

Však ty mě napadneš za to, že mám upravený screenshot s výčtem reakcí, ale kdybys zapl alespoň pár mozkových buněk, tak bys viděl, že tohle na profilu vidět není, jen kolik reakcí máš ty na ostatní. O špíně ty nemluv, když se tu paktuješ s multibanem a Jiřinou co lže o exekucích.

2 Likes

Ferdo, už ti svátky skončily? :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Snad nepodporuješ lhaní a falšování?

Neee, to bych musel podporovat motor Mercedesu 26 :wink:

2 Likes

Ten je křišťálově čistý i bez imunity za bonzáctví.

2 Likes

Copak vidíš, že by tě Situs podporoval?

Chlapci, chlapci. Však jsou Vánoce :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ty teprve budou a místní kluci od Astonu mají strach, že pod stromečkem nic nebude, tak musí osočit veškerou konkurenci z podvádění. Prevence je důležitá. :grinning:

No tak ne každý je zastánce porušování pravidel jako ty :slightly_smiling_face: