V čem jsem se mylil? V kvalifikacích kde jsem naznačil pochybnost? LOL. Většina statistik jde pro Alonsa a body jsou remiza. Podstata meho přispěvku zustava i kdyby Hamilton měl 9:8 kvalifikace.
V posdlednych troch pretekoch sa Lewis z nejakeho dovodu rozsypal vratane velmi podivneho problemu v zaverecnej GP. Niektori ludia spekulovali, ze Ferrari malo pripraveny nejaky sudny protest v pripade vyhry McLarenu v sampionate.
určitě chtěli vratit ty body z Australii, kdy jeli s nelegalním autem. 
Kdyby je v Austrálii s nelegální podlahou diskvalifikovali, titul by měl Alonso
Tolik k tomu jak je to při rovnosti bodů diskutabilní 
inak Hamilton siel velmi dobre prvu polovicu sezony, urcita paralela s Oscarom. dalsiu sezonu(2008) vyhral titul… 
ale bol to neskutocny precedens, dovtedy neslychane, aby novacik bojoval o titul a Ferrari vobec nebolo marne druhu polovicu.
Dalo by sa argumentovat, ze nelegalne auto mali celu sezonu kedze boli vyluceni z pohara konstrukterov koli spionazi. Asi tam v tom bolo brutalne vela politiky. Alonso vyprovokoval Dennisa aby sa priznal a Ferrari hrozilo sudnym sporom. Mozno to cele raz vyplava na povrch.
Staci to, ze Alonso bol dvojnasobny majster sveta a povazovany za top jazdca tej doby a porazil ho novacik vo svojej prvej sezone. A porazil znamena, ze skoncil pred nim na body.
A ty sa tu schovavas, ze Hamilton mal nejakych 2miest viac, ze je to nic ? A co to, ze bojoval vo svojej prvej sezone proti majstrovi sveta a skoncil ako vicemajster. Dalsiu sezonu bral titul.
Skoda tych par nahod… Hamilton uz mohol byt 10nasobny masjter sveta daleko od vsetkych.
Na body před ním právě neskončil no. Ale asi bych to dál nerozebíral.
Naznačil pochybnosti? Ty už si komplet na mol? 
Tu je ešte špekulantské “snáď”, ale potom prišli klamstvá, ktoré sa nedá poprieť ani vyhovoriť sa na žiadne “snáď”.
Neporazil ho vlastne v ničom, iba v šampionáte, v kvalifikáciách h2h a počte PP.
To už ti ozaj yebe, že ho neporazil vlastne v ničom? Si sa úplne prepil cez sviatky?
Skončil pred ním v šampionáte, teda ho porazil. Ale asi bych to dál nerozebíral.
Jo vyhrál jsi. Najdi si jiný kamarády, Spine je můj kámoš.
Kvalifikace 9:8 pro Hama sedí v té tabulce co jsi smazal, spletl jsem se a ve všem to tedy nebylo. Další stats co jsem tady postl by sedět měly. Ted už mi dej pokoj. Díky.
Vnímam pokrok v druhu alzákov. Si vývojovo pred Honzim, ten by toto ešte nebol schopný. 
Akurát si to mohol napísať hneď a nemusel si klamstvo prekladať ďalším klamstvom a výhovorkami.
Jj, stats ktoré nevypovedajú o ničom a sú úplne nepodstatné.
Núti ťa niekto reagovať?
Je veľmi vtipné toto čítať od niekoho, kto ma má v hube asi denne.
A to si si musel ešte aj Puffa zavolať na pomoc, či až to, že ťa utopil ťa dotlačilo do toho uznania omylu, ktorý si zapieral?
Je to vtipný
Jsem ti říkal, aby sis ten attachment řešil, takhle se upnout na lidi na anonymní foru a škemrat o naši pozornost, to je extrém
Kdybys mu neodpovídal, tak by měl na Tebe těžko tolik reakcí.
Proto jsi spolupachatelem toho co se tady pokoušíš odsuzovat.
Však se podívej, co tu chodí vypisovat i bez reakcí, ty zas aby si nenapsal nějakou blbost po ránu, ale klidně si v tomhle s Josem notuj.
On ma na mna daleko viac reakcii ako ja na neho, len je na tomto fore tak zavisly, ze sa to nevojde ani do jeho top 5. 
Posledne tyzdne dostava odomna celkom ignoraciu a reagujem na neho len obcas, no aj tak neprejde den, co by tu na mna nereagoval alebo ma nespominal.
Ale sam vies aky je Groh potrat.
Proto má skrytý profil, aby nebyl všem pro smích.
Ty jsi opravdu nemocný narušený jedinec