Obálky Fernanda Alonsa: Ako Španiel v roku 2007 “ďakoval” mechanikom McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Rychle jste zapomněli na Piastriho :roll_eyes:

My ne, ale je to slaboch a naivka, za to jak se za sebe u McLarenu nepostavil. Myslím že to vidíš stejně.

1 Like

No jako ano, ale líbilo se mi jak jste mu fandili se zápalem :slightly_smiling_face:

… a on to hodil do hajzlu, když šoupal nohama for Papaya který se pro něj jaksi nenašlo :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

A nie náhodou havária v Japonsku? :sweat_smile:

Či Alonso si nikdy za nič nemôže sám, to len Vettel, Hamilton, Verstappen a iní? :clown_face:

Dobrá vizitka pre šampióna.

Hlavne že je som hater, keď napíšem, že Norris je slabý šampión. :sweat_smile:

Aspoň na Vánoce by jsi mohl být vlídnější.
Shodneme se na tom, že 2007 byl jeden z nejzajímavějších ročníků, co jsme zažili (i díky Alonsovi) :slightly_smiling_face:

1 Like

No, má titul, hotovo. Nezískal takový respekt, ale stal se šampionem.

1 Like

Závody sú to jediné na čom záleží. A preto sa za ne dávajú body. A na tie to bola remíza a kvôli takým prípadom existujú ďalšie kritériá, aby bolo možné rozhodnúť, kto koho porazil.

A v tom jedinom na čom záleží - poradie - porazil Hamilton Alonsa.

Jasné, a preto si potom trepal ešte viac a chcel si to obhájiť ďalším klamstvom, po ktorom vyvrátení je to pre Alonsa ešte horšie. :point_down:

Ale je som vľúdny, len upozorňujem na úplne sprosté klamstvá, čo sa tu napísali. To je všetko. :slight_smile:

To je pravda a nikto mu to už nezoberie.

@Situs
@spineIesssheep

Všimli jste si kluci jak jsem na Vás :christmas_tree: vánočně hodný a ani nedutám? :shushing_face: :innocent:

1 Like

Já jsem ti říkal, že multiban tu chodí jen útočit a vyovlávat hádky, bez něj by tu bylo líp

1 Like

Ne, ničeho jsem si u tebe nevšiml :smiley:

2 Likes

Jasně… :+1:

Nevím kde jak to započítají, ale podstata je stale stejná. Alonso byl ve většině statistik před Hamiltonem, dovezl stejně bodů a že byl před ním Ham, bylo jen díky více 2 míst. V současném bodovém systemu by vyhral Alonso. Jediný co jsem se snažil naznančit je to, že “porážka” od Hamiltona byla opravdu nejtěsnější jaká v té době mohla být, ale ty si sem přijdeš lečit komplexy…Navíc jsem to ani nepsal tobě.

2 Likes

Však ti nikdo nebrání si tu vrkat s multibanem bez mozku…mužeš i na boží hod. :+1:

1 Like

Nenechám se vyprovokovat a vánoční náladu narušovat opravdu nebudu. :slightly_smiling_face:

Byla to fajnová sezóna. Nenech se otrávit.
Koneckonců je Jos Alonsův fanoušek, nebo to teda kdysi tvrdil. :smiley:

3 Likes

Opakovaně to tvrdil, ale nikdo už neví z kterýho účtu. :smiley:

3 Likes

Nevieš, ale píšeš a klameš. Tak si to spočítaj sám.

Ak rátaš aj Maďarsko, Alonso prehral kvalifikácie o jednu. Ak odrátaš Maďarsko, prehral o dve, pretože Maďarsko má v spomínaných Q štatistikách zrátané ako výhru.

A koho to zaujíma? Jazdci jazdili podľa vtedy platných pravidiel. Podľa tých predchádzajúcich by možno Alonso jasne prehral a neplakal by si tu nad žiadnou remízou.

Jediné, čo som sa snažil naznačiť je, že klameš vo svojich príspevkoch, a to som aj dokázal. A ty to nevieš prekusnúť a napísať “sorry, mýlil som sa”, ale skúšaš to obhájiť ďalším ľahko vyvráteným klamstvom a ďalej nezmyselnými a nepodstatnými štatistikami.

Koho z pilotov zaujíma počet fastest lap voči kolegovi? Asi nikoho, len ublížených alzákov po Alonsových sezónnych prehrách.