Rychle jste zapomněli na Piastriho 
My ne, ale je to slaboch a naivka, za to jak se za sebe u McLarenu nepostavil. Myslím že to vidíš stejně.
No jako ano, ale líbilo se mi jak jste mu fandili se zápalem 
… a on to hodil do hajzlu, když šoupal nohama for Papaya který se pro něj jaksi nenašlo 
A nie náhodou havária v Japonsku? 
Či Alonso si nikdy za nič nemôže sám, to len Vettel, Hamilton, Verstappen a iní? 
Dobrá vizitka pre šampióna.
Hlavne že je som hater, keď napíšem, že Norris je slabý šampión. 
Aspoň na Vánoce by jsi mohl být vlídnější.
Shodneme se na tom, že 2007 byl jeden z nejzajímavějších ročníků, co jsme zažili (i díky Alonsovi) 
No, má titul, hotovo. Nezískal takový respekt, ale stal se šampionem.
Závody sú to jediné na čom záleží. A preto sa za ne dávajú body. A na tie to bola remíza a kvôli takým prípadom existujú ďalšie kritériá, aby bolo možné rozhodnúť, kto koho porazil.
A v tom jedinom na čom záleží - poradie - porazil Hamilton Alonsa.
Jasné, a preto si potom trepal ešte viac a chcel si to obhájiť ďalším klamstvom, po ktorom vyvrátení je to pre Alonsa ešte horšie. 
Ale je som vľúdny, len upozorňujem na úplne sprosté klamstvá, čo sa tu napísali. To je všetko. 
To je pravda a nikto mu to už nezoberie.
Já jsem ti říkal, že multiban tu chodí jen útočit a vyovlávat hádky, bez něj by tu bylo líp
Ne, ničeho jsem si u tebe nevšiml 
Jasně… 
Nevím kde jak to započítají, ale podstata je stale stejná. Alonso byl ve většině statistik před Hamiltonem, dovezl stejně bodů a že byl před ním Ham, bylo jen díky více 2 míst. V současném bodovém systemu by vyhral Alonso. Jediný co jsem se snažil naznančit je to, že “porážka” od Hamiltona byla opravdu nejtěsnější jaká v té době mohla být, ale ty si sem přijdeš lečit komplexy…Navíc jsem to ani nepsal tobě.
Však ti nikdo nebrání si tu vrkat s multibanem bez mozku…mužeš i na boží hod. 
Nenechám se vyprovokovat a vánoční náladu narušovat opravdu nebudu. 
Byla to fajnová sezóna. Nenech se otrávit.
Koneckonců je Jos Alonsův fanoušek, nebo to teda kdysi tvrdil. 
Opakovaně to tvrdil, ale nikdo už neví z kterýho účtu. 
Nevieš, ale píšeš a klameš. Tak si to spočítaj sám.
Ak rátaš aj Maďarsko, Alonso prehral kvalifikácie o jednu. Ak odrátaš Maďarsko, prehral o dve, pretože Maďarsko má v spomínaných Q štatistikách zrátané ako výhru.
A koho to zaujíma? Jazdci jazdili podľa vtedy platných pravidiel. Podľa tých predchádzajúcich by možno Alonso jasne prehral a neplakal by si tu nad žiadnou remízou.
Jediné, čo som sa snažil naznačiť je, že klameš vo svojich príspevkoch, a to som aj dokázal. A ty to nevieš prekusnúť a napísať “sorry, mýlil som sa”, ale skúšaš to obhájiť ďalším ľahko vyvráteným klamstvom a ďalej nezmyselnými a nepodstatnými štatistikami.
Koho z pilotov zaujíma počet fastest lap voči kolegovi? Asi nikoho, len ublížených alzákov po Alonsových sezónnych prehrách.
vánočně hodný a ani nedutám?