Já na to mám nulovej vliv. 
A akych nahod? Ze mal v 2008 stastie ked obehol Glocka na hladkych gumach? Kludne mohol byt bez tohto titulu. Keby ho Lauda nezastihol v Singapure 2012 frustrovaneho po tehnickej poruche tak by zostal v McL a zostal by s tym jednym stastnym titulom z 2008. A mohol prehrat aj hned prvy suboj v dominantnom aute 2014 keby sa nejakym zvlastnym sposobom nedostal saponat do Rosbergovho riadenia, bez tejto udalosti by bol sampion Rosberg. Hamilton moze byt za svojich 7 titulov viac ako vdacny.
a tak součást závodění je i správný výběr stáje. V roce 2007 měl zase smůlu, že přestože měli 3 jezdci být v posledním závodě diskvalifikovaní ( teplota pohonných hmot) a to je tvrdá realita a to BE to zařídil tak , aby vyhrál Raikonnen. Nikdo ze stáje Mclaren nesměl vyhrát… prostě to člověk musí brát tak jak to je.
Ja to tak beriem, iba som reagoval na nieci prispevok, ze Hamilton mohol mat 10 titulov. Na keby sa nehrame, mohol mat jeden, mohol mat 10 ale ma 7 a urcite to nie je malo.
Ano, souhlasím. 
Ty už si tu roky dozadu o ňom napísal, že je to ulhaná špína.
A bohužiaľ odvtedy sa ešte rapídne zhoršil, neštíti sa absolútne ničoho a najviac sa odkopal, keď vedel o človeku, že nemá rodičov a nechutne tým zaútočil na neho.
Najhorší ľudský odpad aký sa len tak nevidí.
A k tým reakciám - ak je ten jeho screenshot aktuálny, tak máte na seba navzájom 2,5 tisíc, takže neviem čo tým chcel ten netvor povedať.
Ale nespoliehal by som sa na to, že neklame a neupravuje si ten screenshot. Vedel by to jednoducho dokázať odomknutím profilu, ale na to ten špinavec nemá a vie prečo.
Tobě zase pustili na psychině k internetu? 
Ja tu nie som 24/7 ako ty. Niekto má aj offline život ty chorý potrat. 
Zas reakcia do minúty na mňa, pritom som nereagoval na teba a nedostal si tým pádom notifikáciu.
To si tak zúfalý v tvojom biednom živote, že nonstop pozeráš, či som niečo nepridal ty bukva?
Tak to jsem rád, že ta holka potom znásilnění od tebe šla na potrart. To by bylo, kdyby se takovej lidskej odpad rozmnožoval.
Každopádně nemusíš tu neustále ukazovat svojí vlbost viz
Já jsem tím nechtěl říct nic, když jsem tu postoval mých top 5 uživatelů, na které reaguji. Že si Ferda vymyslel novou kategorii, aby tu kopal jako vypatlanec (čti jako ty), tak to už je vaše podoba verze blbej a blbejší.
Keby jedna holka po znasilneni isla na potrat, nebol by si tu a toto forum by bolo lepsim miestom. 
Takze nemas na to si odomknut profil ty zufala nula, dik za potvrdenie. 
Proč bych si kvůli takovému odpadu jako ty odemknul profil?
Pana boha, pridem po vyse hodine a ty reagujes do par sekund na oba moja prispevky, aj ten, o ktorom nemas ako vediet okrem refreshu a stalkingu. Uz aby ta jeblo.
Ako by povedal maestro - “Ách, že toto nevie zdochnúť. Že ho nevie rozdrapiť voľade, roztrhnúť…alebo auto zabiť alebo kiu mater kur.vu hentú špinavú…!!”