O nás bez nás alebo diktátorské praktiky vo FIA? Nové zmeny nepotešili jazdcov ani F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Pridam este aj ja jeden poznatok z neochvejnej podpory CR Ukrajine

doplnil s tým, že v novembri 2023 predstavoval podiel ruského plynu na celkovom dovezenom objeme približne 23 percent, zatiaľ čo v novembri 2024 to bolo už približne 70 percent .

1 Like

Náš rozumově-selský lid řekl Stačilo!
Snad se to už letos projeví u voleb :czech_republic::slovakia::dove:

Ano, tuto info som zachytil aj ja.
A Fiala a spol. tvrdia ze sa “odstrihli”… :smiley:

2 Likes

Toto je najväčšie pokrytectvo českej vlády. A ešte budú kritizovať Fica, že bojuje za tranzit ruského plynu. :sweat_smile:

1 Like

…a ovecky papkaju a beeekaju. Aj toto forum nam to krasne demonstruje.

A to sa netyka zdaleka iba CR. Cela EU je tym presiaknuta.

1 Like

jasne. normalny chlap bozkava vylozky a rusky veniec…

2 Likes
1 Like

Fico vybavil, ze bude rusky plyn onalepkovany ako azerbajdzansky, ktory Azerbajdzan nakupi z ruska v zlave, sa prepravi ho cez juh. Zarobi na tom Orban a prerobi CR nakolko nedostanu poplatky za tranzit z ruska. Ak to tak naozaj bude tak Fico hra velmi nebezpecnu hru kedze discount od Putina nie je zadarmo,

Něco podobného by se hodilo i v naších státech. Poslouchat, nebo číst jak někdo používá výraz pro hustotu materiálu jako stabilitu je hrozné.

Asi som nepochopil, aky to ma suvis s tym, co postol Jos?

To, ze ruskej mensine na Ukrajine sa odobrali prava/moznosti, ktore tam predtym mali, je fakt.
Myslim, ze o tom mali debatu s Maxom…

Tym samozrejme neschvalujem vojensku reakciu a agresiu, ja len aby veci neboli cierno-biele.

To iste plati aj o korupcii a kolko mld aj vojenskej podpory sa rozkradne, ale to uz je ina tema :slight_smile:

2 Likes

ved postni ake maju prava mensiny v Rusku. napriklad ci mozu v oficialnych dokumentoch pouzivat svoju rec.

1 Like

Co to zmeni na tom, o com je (bola) rec?
Acohentizmus?
Niekto tu tvrdi, ze mensiny sa maju v Rusku skvele?
No mozno niekto, ale urcite nie vacsina a skor je na tie pomery kritika.
A ked taketo kroky urobi Ukrajina (dokonca nie ze tie prava neda, ale odoberie), tak uz je to OK?

2 Likes

Na Slovensku je cikánština, nebo maďarština úřední jazyk?
Edit:
Ještě jsem si vzpoměl na rusňáčtinu.

Ukrajina je s Ruskom vo vojnovom stave. V case mieru mala ruska mensina pravo pouzivat rustinu v oficialnych dokumentoch. “Acohentizmus” toto nie je kedze priamo ide o bilaterany vztah.

Je slovencina, cikanstina, nemcina v cesku uradny jazyk?

Třeba Tě to překvapí, ale nevzpomínám si, že by se na českých úřadech slovenčina neuznávala.

Az na to, ze obmedzenia prav/moznosti ruskej mensiny zo strany Ukrajiny sa diali este pred vojnou.

Kebyze sa u nas nieco take deje napr. proti madarom, bol by tu krik (ved aj vzdy bol a je, ak sa tato tema riesi), vacsinou opravneny.

Ked to urobi Ukrajina, tak je to OK a acohentizmus. Ja sa fakt snazim na veci pozerat vecne a nie podla toho o koho, ci aky stat ide a podla toho menit postoj ideologicky…

3 Likes

Pardon, ale proč sem dáš random data a chceš na tom založit tvrzení?

je 1 008 reprezntativní vzorek na celou populaci?

Zeptám se tu Ferdy, ztraceného Mitsu, Jose a výsledek bude jaký?

Matti, já tě respektuju za diskuze, ale tady sklouzáváš k tomu, co jsi vyčítal Josovi - překrucování.
Fiala a spol netvrdí nic o odstřihnutí, ale zbavení závislosti. To znamená, že není závislost na jednom zdroji, ale můež se vybírat. Ekonomicky se logicky vybere ekonomicky lepší možnost. Odstřihnutí je úplně jiný význam