O nás bez nás alebo diktátorské praktiky vo FIA? Nové zmeny nepotešili jazdcov ani F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Ked je Putin taky tvrdas, preco sedel so zalozenymi rukami, ked Ukrajinci pomocou zapadnych zbrani prenikli na ruske uzemie? Aku vacsiu eskalaciu este potrebuje?

1 Like

Rovnako tak by sa dalo opytat, preco vy - podporovatelia Ukrajiny ju nejdete podporit priamo na front a pomoct jej vyhrat nevyhratelne?

1 Like

Jasne som vysvetlil, preco to za riesenie nepovazujem. Nebudem to opakovat. Bud reaguj na moje argumenty alebo chod citat Russia today. Takto sa len tocime v kruhu.

1 Like

Jen taková drobná poznámka, že se nejedná o pouhou počítačovou hru se kterou si skutečnou válku mnozí pletou.

1 Like

Ja neviem, kde je Putinova hranica, ty ano?

Default vetička použitá. :white_check_mark: k

Šírim to, čo mi povedal dobrý známy, ktorý pochádza z Kyjeva a jednu časť rodiny má v okupovaných oblastiach. Podotýkam, že ten človek neznáša Putina a Rusov (politicky), ale objektívne vie priznať, že provokácie zo strany Ukrajiny tam roky prebiehali.

1 Like

Jen taková drobná poznámka. Válku začalo Rusko a stále ji vede, má vojáky na cizím území.

Na to som odpisal uz Ferdovi…chces sa ozaj bavit na tejto urovni? Tak chod teda ty, fanusik mieru, vyjednat do Moskvy spravodlivy mier. Ja ta v tom budem len podporovat. Vidis, kam takato diskusia smeruje?

2 Likes

Krásna úroveň diskusie. Ak máš chuť lízať ri.ť skorumpovanému žebrákovi a chceš mu tak pomôcť vo vojne, aby dosiahol tvoj rozprávkový koniec, tak si kúp lístok na vlak a môžeš ísť pomáhať na Ukrajinu.

To už ale woke slniečkam nevonia. Internetoví bojovníci, čo vedia za klávesnicou vyriešiť všetko. Až kým nevyjdu zo svojho bytu.

1 Like

Tomu se tak dá věřit, jakože si tu nikdy neměl ban, jsi tu, jen když cestuješ atd.

Ja som sa pomerne rozsiahlo zaoberal materialmi o udajnom utlacani ruskej mensiny na Ukrajine - oficialnymi materialmi relevantnych institucii, ktorych ulohou je, monitorovat porusovanie ludskych prav. Vysledkom vyzkumu tychto expertov bolo, ze ziadne utlacanie ruskej mensiny na Ukrajine nebolo. Dufam, ze chapes, ze tymto argumentom davam vacsiu vahu, nez argumentu “mam znameho ktory…”

2 Likes

A ty si uz bol v Kremli vyjednavat o miery?

1 Like

Ale mierove riesenie predsa odmietas a tvrdis, ze jedine mozne riesenie je to vojenske. Ta otazka je teda na mieste. Preco miesto tarania na fore nepomozes jedinym moznym sposobom, ako sa da?

1 Like

Vidíš Ferdo, máš brnknout do Kremlu ať toho nechaj :grin:

1 Like

Ok, praca vola. Napriek tomu, ako obohacujuca tato diskusia opat raz bola, porucam sa. Argumenty su aj tak na stole, ostava ich uz len pochopit. To uz musi zvladnut kazdy sam. Alebo aj nie, mne je to jedno.

Ale chcel by som vsetkym “pragmatikom” “analytikom” a “mierotvorcom” pogratulovat k tomu, ze sa intelektualne dopracovali na uroven Miss Universe, ktora si rovnako ako oni praje svetovy mier. Presne taku vahu tym reciam prikladam.

1 Like

Já se ani nedivím, že se na Slonvesku děje co se děje, plus dominatní postavení populistů v ČR, když tu někteří dokáží hájit vojenské agrese a napadat ty, kteří se brání.

5 Likes

Do kamena tesat!!!

1 Like

Uz by sme sa asi opakovali a vrtali v detailoch, co nic nezmenia.

Dufam, ze je jasne, ze neobhajujem rusku agresiu a tiez by som chcel vysledok ako ty a ini, ale ako som pisal, historia uz takychto pribehov napisala velmi vela a nie su to vzdy rozpravky, kde dobro vzdy porazi zlo.
Preto pisem o idealizme (co by bolo fer, spravne, idealne) a realnosti v dnesnom svete a podmienkach (pragmatizmus).

Tvoje riesenie 3 roky nefunguje a napriek tomu, ze si toho napisal vela, ani jeden argument preco verit, ze je realne zintenzivnenie podpory, ked kroky teraz su nateraz skor opacne, som nezachytil.

A ked ten mier bude, bude na zaklade suhlasu vsetkych stran. Nebude sa vsetko nicit, ludia umierat a miliardy pojdu na zmysluplnejsie veci nez vojnu. A on skor ci neskor bude.
Nech mi je odpustene, ze si myslim, ze cim skor, tym lepsie, lebo nakoniec pride Ukrajina o este viac a medzitym dalsie obete a miliardy minute…

Tvoj nazor nechciet mier (lebo sice nevies co sa stane, ale uz vies ze bude nespravodlivy a rusi opat zautocia) a pokracovat vo vojne s vierou absolutneho zvratu, vsak uplne respektujem :slight_smile:

4 Likes

Nebudeš. Ty budeš prvý, čo tu bude škriekať a nadávať, keď sa dohodne mier.

Ten tvoj “spravodlivý” mier totižto neexistuje. Ty nechceš mier, ty chceš vojnu a porážku Rusov. A veríš tomu, že je to možné.

A si až tak nenávistný, že neznášaš všetko čo je ruské. Neznášaš ruských ľudí, ruských športovcov, históriu, všetko. Len preto že Putin. Mnoho tých ľudí alebo športovcov s tou vojnou ani nemusí súhlasiť, no ty, mierotvorca najväčší na svete, ich neznášaš.

1 Like

Tolko k tym argumentom.

1 Like