Nebyt IT, tak sa nemam tak dobre ako sa mam, treba sa vediet prisposobit dobe. A ked sa nevies prisposobit, tak ti osava len frflat nad tymi, co to vedia.
Je to pro tebe ok nebo není?
Pre mna ano.
V pohode pre mna nie je kontext, ked niekto niekoho rasovo uraza. Ale ked clenovia danej rasy sa tak sami medzi sebou nazyvaju, tak ako to moze byt pre nich urazka? Dokonca tak v beznej reci povedia aj bielemu. Slovo “negr0” je bezne slovo spanielciny, aj tam to treba zakazat?
Takze n1gga je pre mna uplne v pohode. Cez ciaru je nadavat do op1c a podobne. Snad som to vysvetlil zrozumitelne my nigga hedgehog.
Edit: Ako to ze ceske slovo ako “se.rie” je zakazane, ale nigga je povolene?
Okrem iného sa mi v Napoleonovi páčila pasáž Bitka pri Slavkove.
Vysvětlím to ve zkratce.
Na světě je přes osm miliard lidí a dejme tomu, že minimálně polovina populace nad osm roků se do ajťáctví montuje.
A jak všichni víme, tak žádnému ajťákovi se nepodaří cokoliv vylepšit hned napoprvé.
To znamená, že každý den vznikne alespoň čtyři miliardy kybernetických paskvilů.
Jenže žádný ajťák se nedá odradit hned po prvním neúspěchu, ale pokračuje dál a dál.
Takže v konečném výsledku každým dnem vznikne deset, dvacet, ale klidně i padesát miliard paskvilů se kterými si lidstvo jednou nebude vědět rady.
bruh … takový vykrcuování na ano/ne …
ja som s tym nezacal ale ukoncujem to
asi ma forum n-word pass
a kdo s tím začal? ty si napsal, jestli chci skončit, jako Vips a s N-word
Toto si myslel tak, ze fyzicky je dospely, hej?
čemo nerozumíš? proč píšeš, že si to nezačal, když si vyloženě tématu n-word a jeho pužití s příkladem dal ty, ne já
pytal som sa ta na otazku ci je pre teba n-word ok
OK, najdu si čas
Tohle u mě vskutku nemá šanci
Však jsem tě taky odstrašoval, kdyby náhodou.
Keby sa vzdali po prvom pokuse, tak dnes nepozeras F1, ale len si citas vysledky v novinach. Hromadna tlac je tiez svojim sposobom IT, takze mozme ist este dalej do minulosti a dostaneme sa az do jaskyne. Ani lietadlo nezvlietlo na prvy pokus, auto nebolo vyrobene na prvy pokus, atd.
A to, ze si ty nevies s niecim rady, neznamena, ze ludstvo si s tym nevie rady. Ale od toho tu mas nas, ze ti poradime.
Chtěl bych slyšet týmové rozhovory ve vysílačce. Jen se obávám, že tak odolné mikrofony žádná firma nevyrábí.