O Hornerovom osude sa vraj rozhodne v piatok. Chystá sa nástup Jonathana Wheatleyho? | Magazín F1 - F1online.sk

proč nevymyslíš někdy něco svého …

som ako kopirovaci ninja z Listové

to ninja bych vyměnil za něco jiného, ale jinak to sedí

chces dopadnut ako Vips?

Hulkenberg byl taky talent vesmíru… a má 0 pódií.
Ale samozřejmě vesměs vymetl největší povl a šance na nějaký dílčí úspěchy téměř nulové.
Stát se může všechno.

Měl to být druhej Schumacher.

Presne preto, preco je aj prirodzene, ze je menej zien taxikariek, architektiek, programatoriek atd. Su aj zeny v tychto profesiach, ale prirodzene je ich mensina. Vacsinu zien prirodzene zaujimaju ine veci ako vacsinu muzov.

Priemerny muz je dominantnejsi, fyzicky silnejsi a odolnejsi voci stresu ako priemerna zena.

Staci tak?

To, ze vcera prezentovali “dohady” o sexualnom obtazovani a dnes prezentuju “dohady” o tom, ze nejde o sexualne obtazovanie. Jedny z tychto dohadov su teda bludy.

Ty bys zas jenom omezoval svobodu projevu

No, taky mu nějaký Puff vytvořil auru, která ho stáhla dolů

takze n-word je v pohode pre teba? ok

Čo hovoríš na Napoleona? Mne sa to celkom páčilo.
Gran Turismo nebolo podľa mňa najsilnejšie, ale vzhľadom na veľmi málo filmov o pretekaní, si rád pozriem každý film s touto tématikou (pokiaľ to samozrejme nie je úplný bullshit).

Tak ono toho je viac na com sa mozme z neho smiat, len cakam kedy zase zacne plac, ze ho sikanujem. :smiley:

Je to vrtkavý slovo. Záleží v jakém to je kontextu.
Kluci si mezi sebou neřeknou jinak než nword.

Napoleon na mě čeká asi 2 měsíce a nějak se k němu nemůžu dostat :thinking:

1 Like

Viac k tomu netreba. :joy:

Pokrytectvo ani nejdem riesit, ze niekto kto tu nadava do k0k0tov druhemu vycita, ze ho oznacuje za klamarsku spinu. :smiley:

Je pro tebe ok ze ci to zase nie je len dalsie z klamstiev ulhanej spiny sugarbaby Honzika. :slight_smile:?

Bolo by vzruso, to predsa chceme, nie?

Len Pereza by este pred sezonou nahradil bud samym sebou, Kelly alebo Maxovou sestrou. :joy:

ja neviem, pre mna to ani nema byt predmetom debaty proste …

dalsia vec je, ze dneska je kazdy zasr4na snehova vlocka a vsetko mu vadi … istu dobu belosky nemohli nosit tzv psenicky vo vlasoch alebo dredy lebo cernosska kultura, toho je tolko ze uz na to nemam kapacitu

si dospely, obhajis sa pokial bude potreba

Hlavně nekoukej na:

Muzikálový filmy mám rád. Třeba Bídníci a Greatest Showman patří k mým nejoblibenějším…
Ale tohle je podprůměrnej bullshit. :smiley:

1 Like