V neexistujících testech by to bylo 7,8s
Verim, ze Bortoleto zamiesa karty.
Od teď nenapíšu jeho jméno.
Napíšu ho jen až vyhraje F2 a přestoupí do Mercedesu.
Bearman bude těžkej oříšek. Taky budoucí hvězda F1.
Vesti si s ním vytřel podlahu ne?
Až tak silně bych to nenazval, ale ano, velmi přesvědčivě ho porazil
Antonelli by měl být jiná liga, ale samo nejdříve tím musí projít takže nic není samozřejmost
Myslim, ze to bolo 2022 po smrti Mateschitza kedy novinari pisali, ze mozu zacat mocenske boje a nie ze uz zacali. Mal som tusim nazor, ze ziadne boje neocakavam, lebo tim bol velmi stabilny a postaveny na Hornerovi, Markovi, Neweym, Maxovi a Wheatleym, ktori mali dlhorocne postavenie. A boje veru vtedy nezacali, ako vidime bojuje sa az teraz.
Ale kde som sa komu vysmieval? To by si mi teda mohol odcitovat, ze ci to zase nie je len dalsie z klamstiev ulhanej spiny sugarbaby Honzika.
Hele já si myslím, že ne vždycky je to záruka. Vem si, že máš příklady pilotů, co dominovali v F3, v F2 byly velmi dobří, ale ne vždy stačili, šli do F1 a tady patří k hvězdám (Norris třeba). Pak máš piloty co vyhráli F2, ale v F1 nikdy nic nepředvedli (Palmer, Maldonado) a pak máš milovaného Piastriho @PUFF který vyhrál vše na poprvé kam přišel a to nemusel mít za sebou ani prachy Mercedesu
Hogro asi narazal na helmutov gombik a druhu akost pre pereza, na tom sa veru budem smiat este pekne dlho
Nespochybnujem, ze sa tam nieco deje, ked to riesi najvyssie vedenie RB, ale zatial nevieme dokopy nic a humbuk robia len media, ktore vsetky pisu “udajne” a “jedna babka povedala”, lebo vcera to bolo sexualne obtazovanie a odporucanie na dobrovolny odchod, dnes uz je to len bossing a uvidime v piatok.
Media uz mali velakrat “zarucene” informacie. Aj Hamilton prestupoval do Ferrari uz asi 5x.
Takze uvidime v piatok.
Vcera si pisal, ze Horner je dobytok a povazoval si ho za sexualneho devianta, dnes uz su to spekulacie. Ty si sa minul povolaniu, ale nikdy nie je neskoro prejst z personalneho do bulvaru. Klamstvo ako pracovnu metodu pouzivas denne, takze v bulvarnych novinach by si spravil karieru ako lusk.
Dlzis mu novu klavesnicu, lebo prave si tu svoju slzami znicil. Cakam kedy mu konecne dopne, ze sme jeden s dvoma nickmi.
V ankete ti chyba Papa Jos Verstappen a John Wheatley.
Toho by zavřeli hned po prvním prohraném závodě.
Co ma @Ferda proti ITckarom?
Doteraz si so mnou celkom rozumel, kym nevedel, ze som scasti ITckar. Tak snad nezmeni pohlad na mna.
ajtaci su dovod vsetkeho zleho na svete
Nn to jsou tvoje nařčení, které nejsou ničím podložené
slovami klasika …