Horner vraj posielal kolegyni nevhodné fotografie. Odporúčajú mu dobrovoľný odchod? | Magazín F1 - F1online.sk

Tak je fajn, že aplikuješ svoji situaci na ostatní, bohužel úspěšnost techto odhadů se pohybuje v promilich, nikoliv v procentech a ještě přemýšlet co dělá v osobním životě jiný uživatel, to už na tom jsi opravdu špatně :slightly_smiling_face:

Devadesát, podle mě víc nemáš, maximálně 95.

Honza povídá o někomže je zaslepenej hater, to je tak rozkošné :grin:

6 Likes

Jn, je rozkošné, jak řešíš co povídám :grinning: no každopádně nezapomeň se přidat k hejtovani​:grinning:

Uvědom si, že ty jsi jediným sociálním životem těchto jedinců, pro ně je to jediná realita jak mít v životě nějakou interakci. V reálu si o ně nikdo ani neopře kolo, Honzo, musíš jim pomoc! :smile:

1 Like

No, jako vypadá to tak, že se na mne upnuli, protože jsou zoufalí a neumí řešit své problémy :grinning: asi potrebujou navštívit Chocholouška tak na 5 let :slightly_smiling_face:

1 Like

Jo a proto jste vy dva na fórech každý den minimálně 15 hodin nonstop už více jak 10 let bez přerušení.
Myslím, že je to právě vaše jediná sociální interakce v životě.

2 Likes

Jasné a pak tu honzík vytahuje diskuze a články půl roků staré, ale je krásné jak si tu furt pohonkáváte, ještě, že se na tom světě máte :heart:

2 Likes

Clovek aj premyslal, ze preco bolo zo strany Hornera ticho ohladom prestupu Hamiltona, urcite by si neodpustil ustipacnu poznamku minimalne smerom k Wollfovi, no teraz to uz cele dava zmysel. Ak sa to potvrdi - vyhodit. Preseason bude tusim lepsia ako samotna cela sezona, kde takmer s urcitostou Max vyhra dalsi titul

2 Likes

Proč by nemohl vytahovat staré diskuze? :open_mouth:

To je fakt, ani jsem si neuvědomil jak byl kolem Hamovýho přestupu ticho :smiley:

1 Like

Nevím, ale @Dietrich_Reimann tu za svoji existenci nenapsal nic k F1 a k jeho příměru - chodí si tu pohaňkavat s haters co řeší jiný uživatele, tak nevím co je horší :rofl:

Samozřejmě že musí, když je to vaše jediná životní zábava.

Jediná životní zábava :joy:

Jen pomocný nick někoho kdo má na tebe pifku :face_with_hand_over_mouth:

No já nevím, ale koukám, že tu opravdu neseme na ramenou tohle foru

:face_in_clouds:

1 Like

:smiley: 169 reakcí za dva roky.
To ty tady někdy dáš za jeden den.
Mysli alespoň občas.

1 Like

Super, vieme akurat, ze Horner posielal kolegyni nevhodne spravy a nic ine zatial. Avsak diskutujuci nizsie uz pisu, ze posielal niekomu svoj p***s a podob.

Ludia menej emocii do veci, viac rozumu. To pisem preto, lebo potom to presne tak vyzera v spolocnosti, ze sa najprv striela az potom prichadzaju otazky, ktore uz niektorych vobec nezaujimaju

5 Likes

Jinak četl jsem že Helmut vs Horner je v RedBullu fakt docela silný. Vím že se o tom už něco málo psalo ale bral jsem to spíše jen za takové řeči, ale teď už tomu začínám docela věřit :thinking:

1 Like

Jakože Helmut bojuje proti sobě? 🫨

1 Like