Tak je fajn, že aplikuješ svoji situaci na ostatní, bohužel úspěšnost techto odhadů se pohybuje v promilich, nikoliv v procentech a ještě přemýšlet co dělá v osobním životě jiný uživatel, to už na tom jsi opravdu špatně
Devadesát, podle mě víc nemáš, maximálně 95.
Honza povídá o někomže je zaslepenej hater, to je tak rozkošné
Jn, je rozkošné, jak řešíš co povídám no každopádně nezapomeň se přidat k hejtovani:grinning:
Uvědom si, že ty jsi jediným sociálním životem těchto jedinců, pro ně je to jediná realita jak mít v životě nějakou interakci. V reálu si o ně nikdo ani neopře kolo, Honzo, musíš jim pomoc!
No, jako vypadá to tak, že se na mne upnuli, protože jsou zoufalí a neumí řešit své problémy asi potrebujou navštívit Chocholouška tak na 5 let
Jo a proto jste vy dva na fórech každý den minimálně 15 hodin nonstop už více jak 10 let bez přerušení.
Myslím, že je to právě vaše jediná sociální interakce v životě.
Jasné a pak tu honzík vytahuje diskuze a články půl roků staré, ale je krásné jak si tu furt pohonkáváte, ještě, že se na tom světě máte
Clovek aj premyslal, ze preco bolo zo strany Hornera ticho ohladom prestupu Hamiltona, urcite by si neodpustil ustipacnu poznamku minimalne smerom k Wollfovi, no teraz to uz cele dava zmysel. Ak sa to potvrdi - vyhodit. Preseason bude tusim lepsia ako samotna cela sezona, kde takmer s urcitostou Max vyhra dalsi titul
Proč by nemohl vytahovat staré diskuze?
To je fakt, ani jsem si neuvědomil jak byl kolem Hamovýho přestupu ticho
Nevím, ale @Dietrich_Reimann tu za svoji existenci nenapsal nic k F1 a k jeho příměru - chodí si tu pohaňkavat s haters co řeší jiný uživatele, tak nevím co je horší
Samozřejmě že musí, když je to vaše jediná životní zábava.
Jen pomocný nick někoho kdo má na tebe pifku
169 reakcí za dva roky.
To ty tady někdy dáš za jeden den.
Mysli alespoň občas.
Super, vieme akurat, ze Horner posielal kolegyni nevhodne spravy a nic ine zatial. Avsak diskutujuci nizsie uz pisu, ze posielal niekomu svoj p***s a podob.
Ludia menej emocii do veci, viac rozumu. To pisem preto, lebo potom to presne tak vyzera v spolocnosti, ze sa najprv striela az potom prichadzaju otazky, ktore uz niektorych vobec nezaujimaju
Jinak četl jsem že Helmut vs Horner je v RedBullu fakt docela silný. Vím že se o tom už něco málo psalo ale bral jsem to spíše jen za takové řeči, ale teď už tomu začínám docela věřit
Jakože Helmut bojuje proti sobě? 🫨