Ty by jsi si měl hlavně přečíst něco o tom, že přežírání tě brzy zabije, tak s tím něco dělej.
Helmut se vyjádřil tak, že nebude komentovat nic k tomu, dokud se to vyšetřuje. To je u něho zvláštní, protože on vždycky přijde s komentářem a čekal bych, že se spíš zastane Hornera
Je to u něj velký nezvyk.
Počkáme si na to co z toho bude, ale jestli se tak nějak potvrdí ten mocenský boj RB, o kterým se psalo, tak to dává smysl. Hlavně, že když tu někdo zmínil ten mocenských boj loni, tak se ho snažili "fandové " RB zesměšnit
Honza hovorí niekomu inému, že je rozkošné ako rieši čo hovorí potom, čo on sám rieši čo ja hovorím aj keď ma má v ignore liste a moje komentáre nevidí a musí ich rozklikávať.
Toto už rozkošné nie je, to je diagnóza.
Se jim to vrátilo jak bumerang
Překvapuje mě, že tady nejsem na pomyslné bedně - musím v tomto přeskočit ježka!
Stačí tu psát k tématu F1 a těm individuím neunikneš
Je to podezřelé nízká aktivita anebo se snaží to strhnout na diskuzi: a co tady ten uživatel
Toto napíše chlap po 50ke, ktorý namiesto toho, aby trávil víkendy s vnúčatami a deťmi je nosím na fóre a má k Alonsovi tak chorý obdiv ako tínedžerka k Justinovi Bieberovi.
A napíše to Honzovi, ktorý je tu 24/7, zasiera tu každú diskusiu a tvorí asi 50% všetkých komentárov na fóre, lebo fakt nemá život, záľuby, priateľov ani frajerku a jeho jediným kamarátom je on sám aj to len online.
A ešte k tomu to píše o užívateľoch, čo majú prácu, rodiny, koníčky, špurtujú a tu na fóre si len vypĺňajú voľný čas.
Snáď mi po 50ke nezaj3be ako tomuto bláznovi.
To bude osobních útoků aby změnili téma
Chory blazon, co tu len stalkuje inych.
Honzo toto by uz tvoji rodicia mali riesit, to je uz vazne, ze si na tomto fore a niektorych uzivateloch takto zavisly.
Sam si uz niekolkokrat povedal, ze koncis a vydrzal si tak 3 dni, to o niecom svedci.
Aj ked si totalny cur4k, nechcem aby si sa raz kvoli papa Josovi dorezal a pomaly sa zacinam toho bat, ked vidim ako si mnou posadnuty.
Klasika, začnou útočit na tebe a komentovat co tu píšeš, postuješ, přejde to do stalkingu a pak komentování- lhaní o tvým životě. Prostě dno společnosti, ne jen tady na foru
Tak ve výsledku to tak nakonec dopadne, několik dřívějších přispěvovatelů jako rHapo, Bretnix a další, se na to už vykvákli a už nechtěli ztrácet další mozkové buňky s těmito kkty. Tak si tu v budoucnu pak budou pohonkávat do křížku a vyplňovat chvíle svého marného života zůstane tu ještě možná pacient bob, ježeček a možná airbot, který musí trollit honzíka, aby měl z čeho žít
Fakt? Fakt nenapíšeš nic k F1 a zase řešíš jiny uživatele? Myslím, že, jak si nás “nazval”, tak přesně to jsi, minimálně podle toho, co tu píšeš a proč tu vůbec jsi
Posledně dostal BAN když to rozjel s jeho kktama ne?
Tak Adrian říkal něco v tom smyslu, že neodešel, díky Hornerovi, je možné, že pokud by Horner opravdu musel skončit, tak skončí i Newey, taky by záleželo, kdo by byl nominovaný, jako nový šéf týmu
Jj, ale tady vidíš tu potřebu urážet druhé namísto komentovat dění v F1, jak jsem psal, dno společnosti
Uz to tak pomaly dopada. Normalny clenovia postupne opustaju forum a dvaja blazni doplneni o dvoch poloblaznov, ktori maju asi aj nieco ine na praci a jedneho trolla a hejtera tu tvoria 90% obsahu z coho su to dokola tri temy - honenie si na Alonsovi, hejtovanie RB/Maxa a ohovaranie inych uzivatelov.
Presne ako rozlozili aj ceske forum, tu to ma rovnaky scenar zatial. Sem priliezli preto, ze sa tam na to kazdy kvoli nim vysr4l a uz sa nemali s kym hadat len navzajom.
Ale tito dvaja su specialne pripady, jeden na facku za to ze je to asi najvacsi zakerak akeho clovek moze poznat a druhy na kopacku na hlavu v sebaobrane.