Horner vraj posielal kolegyni nevhodné fotografie. Odporúčajú mu dobrovoľný odchod? | Magazín F1 - F1online.sk

Picture-P.ic
Pictures-Pics

:stuck_out_tongue:

Ale to je výběr z těch obrázků, proto je t tom pics schovaný i výběr pick :stuck_out_tongue:

Tak to bude Checo :smile: !

1 Like

A podľa teba existuje niekde nejaký paralelný svet kde je pohlaví viac ako dve? To máš z nejakých tajných dokumentov? :joy:

Hele ničnieje potvrdene preto robiť zaveri je predčasne vieme ako podobne pripady dopadaju priklad johnny depp bol obvineni že bil svoju manželku a nakoniec to bolo presne naopak a podobnich pripadov je pomerne hodne kde sa nakoniec ukaže že to dievča si to vymislela hele kludne by to mohlo byť tak že je to nejaka milenka ktora potom čo ju nechal che privyrobiť nebo sa pomstiť tim nechem obhajovať ale skrata pridemy nebezpečne bez dvôkazov už vinašať rosudky

1 Like

ja som pocul two sexes, multiple genders… do slovenciny to prelozit radsej neskusam lebo zas prilezie bob…

1 Like

sem tam to tak je, ked ma clovek vsetko co chce, tak mu hrabne z toho co mat nemoze…

2 Likes

Jsem tady furt…ani me nemusis volat

image

Ta anglictina ti nikdy nesla a stale ti nejde.

@Hedgehog douc svojho kamarata, lebo zas tu bude vypisovat “crying post” v marci

Kill a gay

image
na take hluposti som uz stary…

2 Likes

Tešiť sa z titulu ktorý daroval Masi v 2021 o 2 roky na to sa tešiť z titulov pri ktorých bolo dokázané že prekročili rozpočtový strop (porušenie prvavidiel) a teraz pri Hornerovi povedať že keď niekto posiela šulina kolegyni že však to nieje také zlé ako Vips :rofl::rofl::rofl: Akože treba sa trochu prebrať

4 Likes

Na Binotta se taky nějak zapomělo.

stavelot-belgium-august-25-2022-260nw-2243969911

Taky mě to napadlo. Akorát že tedy tady je k dispozici stále originál k porovnání.

Ten se neprobere nikdy, je to zaslepenej hater, kterej z RB a Maxe dělá něco, co nejsou (se vším respektem k úspěchům, kterým došli) :grinning:

Tak přemýšlím, co asi děláš za práci, když jsi tady každý den od 6 h ráno až do minimálně půlnoci.
Máš dopodrobna nastudovaný každý krok Babiše a ANO a přesně víš, kdy bude jaká demonstrace proti vládě.
Zajímáš se o F1, ale vůbec nevíš jak funguje motor ani z čeho se skládá.
Vychází mi z toho, že jsi nezaměstnaný sociální případ, nebo možná invalida.
Nic jiného nedává smysl, teda samozřejmě kromě několika alternativ psychického onemocnění.

3 Likes

Tak je fajn, že aplikuješ svoji situaci na ostatní, bohužel úspěšnost techto odhadů se pohybuje v promilich, nikoliv v procentech a ještě přemýšlet co dělá v osobním životě jiný uživatel, to už na tom jsi opravdu špatně :slightly_smiling_face:

Devadesát, podle mě víc nemáš, maximálně 95.

Honza povídá o někomže je zaslepenej hater, to je tak rozkošné :grin:

6 Likes