Horner vraj posielal kolegyni nevhodné fotografie. Odporúčajú mu dobrovoľný odchod? | Magazín F1 - F1online.sk

Este je otazka ako velmi nas*al Geri :slight_smile:

Naopak tohle v dnešní době fakt nestačí :grinning:

Nebuď hater, to byla jen shoda okolností… :grinning:

Dneska bych měl napsat nějakou knihu.
Všichni mi berou myšlenky. :slight_smile:

55555

Wheatley je logická volba, taky pomáhal tam dávat tým dohromady, na druhou stranu pak bude chybět on, jako sporting director pro RB. Byl to on, kdo smlouval u komisařů mínění trestů

By vytáhli někoho z RacingBullu…
Nebo GP povýší… třeba má taky vyšší ambice jak poslouchat hulákání.

RedBull měl taky velký odliv velkých lidí… paradoxně Racing Bulls má na vysokých pozicích možná větší jména jak RedBull samotný. :smiley:

I když si tu jejich separátnost dokážu představit. :smiley:

GP je inženýr, nemyslim si, ze by chtěl dělat takovou pozici a pro RB by byl tohle zasah do cost capu se zamestnancema, by měli 60 místo 59

A tak koukam ze se nam to modry silenstvi hrouti jeste pred sezonou, cekal jsem to az po…

Stojí už před bránami RB frontu Steiner a Szafnauer?

Tak záleží jak je ambicózní.
Prachy, váženější pozice…
Vše záleží.

Tak pry to není jen o dickpicks, ale měl pořizovat někoho přímo v týmu, řeší se to delší dobu, tohle nebude kachna

1 Like

… a nebo … :eyes:

3 Likes

Já myslel, že už tam byl. :smiley:

Jakože vydírání přes nějaké nahé fotky?

Takhle tu Saluyem myslel s tím povoláním zpátky :thinking:

Všechno je to propojený :smile:

1 Like

Ale houno, ty fotky jsou něco o čem se spekuluje, ale důvodem k investigaci od RB byla stížnost ponižování člena týmu RBR a to opakovaná

RB však nie je politicka elita, je to korporat a príliš silny brand na to, aby riskoval tutlanie, no a so spoločenským smerom precitlevenia na všetko budú pod veľkým tlakom, aby Hornera za predpokladu, že sa previnil, odstúpil

1 Like

Co mě tady mateš? Teď v tom mám bordel. Dík.

Tohle není povolení, aby si zase posílal dickpics holkám…

1 Like