Horner vraj posielal kolegyni nevhodné fotografie. Odporúčajú mu dobrovoľný odchod? | Magazín F1 - F1online.sk

to je na mna prilis sofistikovana hra :smiley:

Myslíš, že Horner použil boudu sám na sbe, aby se vyvázal z RB?
Příliš by riskoval.

Cele je to nejake divne, nezda sa mi ze by bol tak blby, jedine keby bol spity pod obraz alebo natahany ako gajdy…ak padne Horner, tak si myslim ze sa pomerne rychlo rozpadne aj RB v f1, ak to nejak zametu pod koberec budu trochu vysoke financne straty a posramotena povest Redbullu, ale vzdy pre nich lepsie ako 2timy f1 v rozklade…hovori sa ze kazdy je nahraditelny ale ak ho vymenia nikdy im to uz nepojde tak ako predtym…

1 Like

Leak odpovědi na Wolfovic nabídku? :open_mouth:

1 Like

A tohle všechno plánuješ na tenhle týden, nebo něco i na příští :smile: ?

ale preco riskantne? :slight_smile: ked sa nevies inak dostat z pod zmluvy? Spice-ka doma sa s nim zatial nerozvadza, takze o tom asi vedela. A kazdy chce raz byt v cervenom.

ale ano, je to uletena teoria. ale ak by tam predsa siel, tak im asi konecne po rokoch zacnem znova fandit :slight_smile:

Horner je momentálně brán jako nejúspěšnější šéf týmu, takže pokusem o přestup jinam by si pouze ublížil.

Jakože Wolff jedná s Alonsem no, to se opravdu děje, ale takovych jednání je několik

Třeba už někdo vyhraje další titul. :grin:

Já vím, stejně jako Alo jednal s RB :smiley:

Ale Alo jednal s RB :slight_smile: to, že tam byly malé šance to je další faktor. Ham taky jednal s Ferrari a ty si tomu něvěřil :stuck_out_tongue:

v dnesnej dobe s tymto? niekto mi hackol ucet a poslal odtial AI generated material. Divil by som sa keby z toho bolo nieco viac.

Horner je starej dobytek

Mozno to fotila alebo priamo poslala. Nikdy nevies na co ma spice-ka chut. :smiley:

Šíp tenhle scénář předpovídal už dávno. :stuck_out_tongue_winking_eye:

to mozno ano, ale Hornerovi sa staci drzat stanoviska, ze to on nie je a ze on nic neposielal.

isto bola len urazena, ze vsetci hovoria o Hamikovi a na redbull sa zabuda :slight_smile:

Někdy ti ale nestačí jen zapírat a lhát :smile:

3 Likes

Tak Horner říkal, že rozpočtový strop nepřekročili.
Pak říkal, že bude všechny žalovat za pošpinění jména.
A teď bude říkat, že nic neposílal.

:slight_smile:

2 Likes